Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
drop
-
Kontakt:
Može Grbavica ali pripremi pare jer nema džabe ko na Koševu tolike godine.
I Olimpik je placao usluge....a i Aličić kad ga vec pominjes

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
cena
-
Kontakt:
Vidim u svim medijama uprava F.K.Sarajevo salje neka saopstenja ko ogradjuju se od navijaca,ali niko javno nece da kaze ko je taj sto salje saopstenja i ko su ti sto cine upravu!

-
Zagor
-
Kontakt:
cena je napisao/la:Vidim u svim medijama uprava F.K.Sarajevo salje neka saopstenja ko ogradjuju se od navijaca,ali niko javno nece da kaze ko je taj sto salje saopstenja i ko su ti sto cine upravu!

trese im se, trese

!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
ja-hordas
-
Kontakt:
Robovlasnik je napisao/la:Ma ne treba Sarajevo suspendovati , ni velez ni zrinjski ma joooooookkkk hajde lijepo da se poubijaju svi medjusobno i policija i huligani manje g.... kako god okrenes

Kaze jedan biser gore .... steta bi bilo da za derbi bude stadion suspendovan

pa ja treba pustit da tada opet neko uleti ... da ona zena opet svoje dijete vuce preko terana do kola hitne pomoci .... niste vi krivi .... kriva je uprava .
I ne samo da treba suspendovati stadion .... treba kaznit FK SARAJEVO da sljedeci put budu kornjace sa suzavcima i sprejevima pa da vas dobro namarisu ..... i narednih 10 utakmica pred praznim tribinama ..... Isto vazi i za Mostar i za svaki stadion i sve "navijace"
bio sam na istoku do te zene i njenog djeteta par stolica iza i cijelo vrijeme dok je trajala utkmica ta ista zena je sjedila sa djetetom normalno,dok je njen muz 'veliki' navijac psovao redom svakom igracu sarajeva od zivih do mrtvih...i sad jedno pitanje:odakle njih dvoje briznih roditelja na terenu usred one frke? Ja da se pitam kaznio bih njih dvoje zbog nemara prema tom djetetu,jer ako su vec dosli i 'navijali' za sarajevo mogli su lagano cim je pocela frka dijete pod ruku pa kuci,a ne oni se nasli pametni da ulijecu u teren da oni nesto rjesavaju...tuzno,zato i ne vodim djete na utakmicu i sad bi ih jos trebalo zaliti.
-
cole-ch
-
Kontakt:
RTL Nemacka sada je objavio jako interesantan video sa jucerasnjih pi*darija sa Koseva.
Opsta makljaza. Horde prvo zavode red medju organima reda, pa se penju ka lozi...
-
zolaTM
-
Kontakt:
pozz svima mislim da je ono juce totalna katasrofa,ko vam daje za pravo da unistavate stadion,cetnici to nisu mogli pa se balavurdija nasla,igraci i uprava dolaze i prolaze a stadion klub i navijaci ostaju zauvijek i to je svetinja ako si nekakav navijac,vedrana onako niste osvetili
-
burek pita
-
Kontakt:
Postao/la burek pita » 22 apr 2010, 19:58
samo nek ode uprava,skupicemo pare i platiti sta ste zapeli svi...
i zeljovci su palili svoj zapad zbog uprave pa se obnovio
-
alibi
Uprava mora otici ..........I otici ce.......A ovim tipkarosima tzv ostalih navijackih skupina koji sad pametuju i kao toboze zgrazavaju se,ili nisu bili niti su u svijeti navijackoga zivota.Niste nikada dozivili represiju "organa".E moja djeco shvatite da lijepa rijec na zalost ne vazi za "nase"funkcionere u bilo kojoj sferi javnoga zivota pa i u fudbalu.NA ZALOST ponavljam.
-
mrzim_ulizice
-
Kontakt:
Postao/la mrzim_ulizice » 22 apr 2010, 20:45
joj kako ste dosadni sta vas briga sto su oni pravili belaj u pravu su drugacije bagru nemogu otjerat iz fotelja..........pustite ljude na miru to je njihova stvar i glupost je o tome pisat po forumu
-
drop
-
Kontakt:
Joj sto mrzim ove ulizice koje su ulizuju pitarima

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
mrzim_ulizice
-
Kontakt:
Postao/la mrzim_ulizice » 22 apr 2010, 20:48
drop je napisao/la:Joj sto mrzim ove ulizice koje su ulizuju pitarima

ne ulizujem se ja nikom nego pisete o belaju a nikad na stadionu niste bili zato sutite i poklopite se lako je slusat utakmicu preko radija ili gledat na tv
-
sin3x
-
Kontakt:
mrzim_ulizice je napisao/la:joj kako ste dosadni sta vas briga sto su oni pravili belaj u pravu su drugacije bagru nemogu otjerat iz fotelja..........pustite ljude na miru to je njihova stvar i glupost je o tome pisat po forumu
kako su upravu??? unistavali su stadion udarali redare a NE clanove uprave??? ako su htjeli nesto postici sto nisu sacekali clanove uprave ???
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
-
drop
-
Kontakt:
mrzim_ulizice je napisao/la:drop je napisao/la:Joj sto mrzim ove ulizice koje su ulizuju pitarima

ne ulizujem se ja nikom nego pisete o belaju a nikad na stadionu niste bili zato sutite i poklopite se lako je slusat utakmicu preko radija ili gledat na tv
Joj što ne mogu šuplje price... treba ovo sve istjerati sa foruma.
-
mrzim_ulizice
-
Kontakt:
Postao/la mrzim_ulizice » 22 apr 2010, 20:53
drop je napisao/la:mrzim_ulizice je napisao/la:drop je napisao/la:Joj sto mrzim ove ulizice koje su ulizuju pitarima

Joj što ne mogu šuplje price... treba ovo sve istjerati sa foruma.
ma ja samo tebe treba ostavit pametan si ti.........tebe treba za admina stavit

-
vejza_
-
Kontakt:
ma sarajevu treba zabraniti cijelu sezonu bez navijača i to ce ih jedino opametiti...puno su se digli i oni a i ultrasi
-
Madafaka
-
Kontakt:
mrzim_ulizice je napisao/la:
mrzim_ulizice je napisao/la:joj kako ste dosadni sta vas briga sto su oni pravili belaj u pravu su drugacije bagru nemogu otjerat iz fotelja..........pustite ljude na miru to je njihova stvar i glupost je o tome pisat po forumu
Konacno neko pametan.
-
TMovac
-
Kontakt:
heh napravili ste grešku juće.Demoliranjem stadiona i marisanom sa drotovima nečete ništa postići.Jer vam nije kriv ni stadion ni drot.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
harishp
-
Kontakt:
Madafaka je napisao/la:mrzim_ulizice je napisao/la:
Konacno neko pametan.
Konacno,a ovi satro humanisti,pacifisti a govana i smeca im ispred kluba tona.
Ko o cemu vojnik o skracenju a ku-rva o postenju.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
L!k@
-
Kontakt:
Nepisem ovdje cesto al` sam osjetio neku potrebu da prokomentarisem malo...
prije svega osudjujem jucerasnje nemile dogadjaje na i oko stadiona Kosevo ali koliko vidim velika vecina glavnog i odgovornog krivca vidi ovdje u Hordama... Dal` se iko zapitao od Vas zasto i kako je moglo doci do svega toga?? Vidim i mnogi od Vas su za to da se suspenduje stadion? zasto? da rezimiram nesto FKS je prijavio MUP-u KS utakmicu kao utakmicu visokog rizika jos 19.04.2010. na MUP-u KS je bilo da OBEZBIJEDI dovoljan broj policije ili da zabrani odrzavanje manifestacije (u ovom slucaju utakmice) ovo su zakonske regulative, medjutim MUP KS nije uradio ni jedno ni drugo! Dopustio je da se odrzi utakmica VISOKOG rizika samo par stotina metara od mjesta gdje su se u tim trenucima odvijali zestoki nemiri pred vladom FBiH! Na obezbjedjenje utakmice poslasli su svega 10-ak policajaca... Naravno da je to dalo povoda neodgovornim pojedincima kao i sam rezultat na kraju utakmice da udju na teren i da pocnu sa demoliranjem stadiona, a svi oni koji idu na utakmice bilo kao navijaci ili simpatizeri dobro znaju da kada nesto uradi 10-15 ljudi da za njima krene odmah i par stotina budala takvo nesto se desilo i juce na stadionu Kosevo...
P.S. Oprostite na duzem postu
SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU!
Nikad se nismo furali, a oduvijek smo FURKA!!! HzsA since 1987
-
admin
- Site Admin
-
Kontakt:
svaki poziv na linč ili predlaganje da se obavi bilo kakva nezakonita radnja rezultiraće trajnim banom.
jel iko od vas gledao utakmicu? bilo je 1:1. mnoge ljubitelje fudbala je slaba igra na terenu toliko iznervirala da su počeli neredi. zar niko o toj igri nema ništa da kaže? jel vi ljudi uopšte gledate utakmice ili samo u tribinu buljite?
Trenutno korisnika/ca: Galantni i 12 gostiju.