FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Nisu ti u LPSiamoNoi je napisao/la:Daj United.
Meni je samo da iz drugog pota izbjegnemo Atl. Madrid i dobro je ko god dođe.
#SuningOUT
Jericho je napisao/la:Nisu ti u LPSiamoNoi je napisao/la:Daj United.![]()

Iz prvog izbjeć City,iz drugog Atletico.Daj Bayern i Real.Iz zadnjeg Leipzig izbjeć.Genk najpožljniji.
I ima centaršut za 10 ybg. Lautaro mašio 2 zicera glavom. Da hoće Ikac izgladit stvari, najjaci napad u ligi bi imaliHuska je napisao/la:Lukakusamo nek nastavi ovako....
Jbg i meni je Candreva konj, ali igra covjek bez greske na ovoj poziciji, jednostavno zaslužuje trenutno da igra...
Ovo nije lose ima lijepih akcija, lijepog protoka lopte, a tek je prvo kolo... I protivnik je mjera bio za dizanje samopouzdanja...
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Antonio Conte: "Romelu Lukaku cost €65mil to be paid over five years, so when people talk about big money spent, it wasn’t even that much. Tonight, Lukaku showed why we tried so hard to sign him.”
#SuningOUT
Auuu,Unitedovci na teškim aparatimaJericho je napisao/la:Antonio Conte: "Romelu Lukaku cost €65mil to be paid over five years, so when people talk about big money spent, it wasn’t even that much. Tonight, Lukaku showed why we tried so hard to sign him.”
Nakon Di Marzia potvrdio i Conte.
Al ništa to,oni samo vjeruju Simonu sa twittera
E ubili smo ih.
"We need to suffer. And we need to fight."
Lautaro-Lukaku bi moglo biti ubojito.
I Horncastle prepoznao
Šteta što ona šansa malo iznad prečke nije ušla...bila bi skoro savršena utakmica.
Likovi koji su mislili da bi nekakav Dzeko ispred njega igrao
Biscione gleda u snimci sutra,čekamo dojmove
I Horncastle prepoznao
Šteta što ona šansa malo iznad prečke nije ušla...bila bi skoro savršena utakmica.
Likovi koji su mislili da bi nekakav Dzeko ispred njega igrao
Biscione gleda u snimci sutra,čekamo dojmove
Lautaro će se nadavati više golova nego Lukaku ove godine. Ubjedljivo najbolji igrač kluba (od korištenih).
"We need to suffer. And we need to fight."
Meni je on psihicki nestabilan jos, bojim se ako ga krene lose da ce puknut?Captain4 je napisao/la:Lautaro će se nadavati više golova nego Lukaku ove godine. Ubjedljivo najbolji igrač kluba (od korištenih).
Mislim cak da puno ne komunicira sa drugim igracima, nekakav je antipatican totalno.
Zamisli da je Conte sebi jos doveo Dzeku
MoM
Sve izjave nakon utakmice su mu bile na mjestu.Ova je mozda i najbolja.Tek je počelo...
Usao u dobro društvo.3 - Antonio Conte became the third Inter's manager to win his first Serie A game with nerazzuri by 4 goals margin after Giuseppe Meazza and Helenio Herrera. History.
Dobra utakmica sinoc, uzivalo se
Gledam ove intervjue poslije utakmice i svaki igrac govori kako trener trazi ovo il ono na terenu. I izgledalo je ko da znaju sta rade
@SiamoNoi
Daj nam statistiku za Vecina
Doduse, Conte je odmah na pocetku u prvom obracanju reko da nema vise Pazza Intera. Nisam znao da je bukvalno mislio
Gledam ove intervjue poslije utakmice i svaki igrac govori kako trener trazi ovo il ono na terenu. I izgledalo je ko da znaju sta rade
@SiamoNoi
Daj nam statistiku za Vecina
SiamoNoi je napisao/la:Trolaju Conteaarminz je napisao/la:Vratili solo l inter prije pocetka
Doduse, Conte je odmah na pocetku u prvom obracanju reko da nema vise Pazza Intera. Nisam znao da je bukvalno mislio
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Prolazan,nije bio baš tako loš kako ste jučer pisali.Trebao bi biti pouzdana opcija sa klupe.
Ono kad ga je Chelsea trazio,jel im upravo Conte bio trener?
Ja sam ga dva puta primijetio, kad je izblokiro sut Sensiju i kad ga je zamijenio. Komotno su mogli i igrat sa igracem manje, ne bi bila velika razlika. A mislim da nije u tom periodu bio Conte na klupi. Spominjo se u januaru a tad je vec Conte otiso ako se ne varam.SiamoNoi je napisao/la:Prolazan,nije bio baš tako loš kako ste jučer pisali.Trebao bi biti pouzdana opcija sa klupe.Ono kad ga je Chelsea trazio,jel im upravo Conte bio trener?
Zadnja izmjena: arminz, dana/u 27 avg 2019, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Sarri ga je htio u Chelseu...
#SuningOUT
Stroj.He was the king of marathon runners last year in Serie A and after the first match of this new season, this title is once again confirmed. Marcelo Brozovic, against Lecce, ran for 12.512 kilometers, better than second place Zan Majer of Lecce (11.963) and Florian Aye of Bescia (11.958).
Nadam se da cemo veceras upisati pobijedu, to bi bilo odlicno za ekipu i motivaciju!

Radjone za Cagliari.
Ako tko naleti na dobar link, molim lijepo! Hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.