Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sto je ovo pao banjaluka forum.
Bas sam htio procitat kako jesudija dobro sudio. Kako su oni bolji inace al su lose odigrali
Bas sam htio procitat kako jesudija dobro sudio. Kako su oni bolji inace al su lose odigrali
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa da me prebiju obojica

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Svi te pratimo, dodji ovdje kod raifaisena i masiDevedesetka je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:14
U 11 sam tu pješke mi treba do skenderije plafon 15 minuta strogi centar grada dakle, vidi do krvi mozemo kako god poslije toga te vodim na pivu ako se pojaviš i iskrvimo se.
Evo odlucujem jos hocu izac iz kuce ako mi ti potvrdis jos jednom da ces doc eto i mene dakle budi drug i potvrdi za forum cijeli.
https://www.youtube.com/live/17XCoqx3mP ... YMBRPY5tL-
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 18 okt 2023, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Budi realan, zadnjih 5 minuta je bukvalno visio go u zraku, Makarić tukao, Šahinović skidao nemoguće.bordobijelisampion je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:19Ko je bolan zaslužio![]()
![]()
![]()
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
BiHSportman je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:19Nije bio ofsajd! Eto mene i Virte zajedno. Saljem sliku.
Sačekaj, evo izgleda da ne smije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ja vjerujem da je @Devedesetka čovjek od riječi i da će se pojaviti 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Bazinga12345
- Kontakt:
Kako je brat skrenuo pažnju sa utakmiceAvantiBL je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:15.... koji voli puno da prdi po forumu i koji je najhrabriji iza tastature, anonimno....Bazinga12345 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:14Znam devedesetku i odgovorno tvrdim da se radi o velikom mudonji.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- BiHSportman
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kod drotovskog auta cu biti u 11 i mahacu evo spremicu se sad mrtvih mi i eto me potvrdi mi da ces biti tu...KONTRASVIH je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:21Svi te pratimo, dodji ovdje kod raifaisena i masiDevedesetka je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:14
U 11 sam tu pješke mi treba do skenderije plafon 15 minuta strogi centar grada dakle, vidi do krvi mozemo kako god poslije toga te vodim na pivu ako se pojaviš i iskrvimo se.
Evo odlucujem jos hocu izac iz kuce ako mi ti potvrdis jos jednom da ces doc eto i mene dakle budi drug i potvrdi za forum cijeli.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Devedesetka je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:23Kod drotovskog auta cu biti u 11 i mahacu evo spremicu se sad mrtvih mi i eto me potvrdi mi da ces biti tu...

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- feniksptica
- Kontakt:
Kad hoćeš bit realan. Iz svake opasne situacije stoji nepostojeći fal. Kad vec trazis da se bude realan...budiAvantiBL je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:22Budi realan, zadnjih 5 minuta je bukvalno visio go u zraku, Makarić tukao, Šahinović skidao nemoguće.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pratimo svi!Devedesetka je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:23Kod drotovskog auta cu biti u 11 i mahacu evo spremicu se sad mrtvih mi i eto me potvrdi mi da ces biti tu...KONTRASVIH je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:21Svi te pratimo, dodji ovdje kod raifaisena i masiDevedesetka je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:14
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Posteni pitari hoce pravdu poslije pustanja 15 bodova da Borac uzme titulu. A i kupa gdje Borac njima pusta(vadi igrace prije penala i najboljeg igraca koji izvodi inace penale u 90 min- nema prosuzetaka) i korona titule. PRAVDA ZA ULAGACA MIRVICA
Zadnja izmjena: Predatod, dana/u 18 okt 2023, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Napisi adresu i eto interventne do tebe, da ne silazis sa kromolja bezvezeDevedesetka je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:23Kod drotovskog auta cu biti u 11 i mahacu evo spremicu se sad mrtvih mi i eto me potvrdi mi da ces biti tu...KONTRASVIH je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:21Svi te pratimo, dodji ovdje kod raifaisena i masiDevedesetka je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:14
Sad se pokojnici od ovog paćenika devedesetka okreću u grobu i govore "je*o ti sve svoje što piješ kad ne znaš
"

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Upravo se spremam iako mi je mrsko baš baš, al' vrijedi zbog tebe... odo se spremit pa se javim prije nego izadjem iz stana.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- feniksptica
- Kontakt:
Gleedaj baaaa sudije.. nisam ga ni skonto dosad...
Kako lezerno stoji boli ga zna da nece dignut zastavicu svakako
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dokle si STROGI CENTRUDevedesetka je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:25Upravo se spremam iako mi je mrsko baš baš, al' vrijedi zbog tebe... odo se spremit pa se javim prije nego izadjem iz stana.

Da ti nisi onaj ,moja carsija' ?
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.