Budi na šetalištu kod Miljacke i maši zastavicom nekom koju imaš. Da znamo da si ti!Devedesetka je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:25Upravo se spremam iako mi je mrsko baš baš, al' vrijedi zbog tebe... odo se spremit pa se javim prije nego izadjem iz stana.
Premijer liga BiH - aktuelno
- BiHSportman
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
1921!
-
- Kontakt:
hahaha pa jesi ti dobar ili se drogiras?AvantiBL je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:22Budi realan, zadnjih 5 minuta je bukvalno visio go u zraku, Makarić tukao, Šahinović skidao nemoguće.
Pa bolan u drugom smo vas bas pritisli, bili bolji zabili god, renan da je zabio u onoj prilici, gotovo i onda 7 min stavis sta ti to govori, dok ga ne zabijete i to iz ofsajda cistog, o cemu mi vise pricamo, hocete ovako igrati protiv zrinjskog, ko god dodje jaci ili rame uz rame , vi sve uz sudije, odo ne mogu vise se nervirati **** te borac i vico eto vam titula , koja se svakako vama stima, svima je jasno !!
04.10.2009 !
Hoce li biti stream ovog okrsaja ili?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nemam ti šta dodati na ovo. Ako si iole pametan, shvatićeš šta hoću da kažem.feniksptica je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:24Kad hoćeš bit realan. Iz svake opasne situacije stoji nepostojeći fal. Kad vec trazis da se bude realan...budi
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Evo ja ću bit svjedok pošto mi je u komšiluku, a može se i live stream napraviti. Dođite kod Tete za 15 minuta obojica.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Yebo li ti batko mamu usta seljacino usljiva
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Reko je da će bit kod policijskog auta u 23:00, ja mu vjerujem

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Nema veze sto je iz nepostojećih prekida Makaric imao prilike i sto je propustio svirnut 5 stvari u sudijskoj nadoknadi Sarajevu on i dalje pila naopako.
Majke mi šamarao bih te dok ti ne izbijem zadnju kap licemjerstva iz tebe. A tačno ćete jedan dan natjerat na to ljude normalne. A nađe se svako ko traži da bude nađen. To je najgora varijanta.
Nema veze uzmite titulu dok je Vico na čelu i nećete vise nikad dok postojite.
Majke mi šamarao bih te dok ti ne izbijem zadnju kap licemjerstva iz tebe. A tačno ćete jedan dan natjerat na to ljude normalne. A nađe se svako ko traži da bude nađen. To je najgora varijanta.
Nema veze uzmite titulu dok je Vico na čelu i nećete vise nikad dok postojite.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- BiHSportman
- Kontakt:
Smije li se uživo gledati ovaj okršaj?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Bice minimalno 100 ljudi na lajvu. Devedesetka nemoj da isfuras.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:28
Reko je da će bit kod policijskog auta u 23:00, ja mu vjerujem![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Virto jesi se spremio? Dajte kakav live zivota vam
Na kraju pola foruma dodje ispred Skenderije

Na kraju pola foruma dodje ispred Skenderije

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Od 11 do 11.05 11, 10.. poslije toga idem do carsije po jos par piva nadam se da ce naletiti virto na sake a ti ljepoto budi tu da se uvjeris stajacu punih 10 minutababoedindzeko09 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:28
Devedesetka je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:08Sam dolazim samo da se spremim svakako sam popio veceras, imam oruzja masu al na sake dolazim.

Korektno, mi smo pritisli u prvom, vi puno bolji u drugom, slažem se. Što se 7 minuta tiče, bilo je puno prekida, žutih kartona, naguravanja, izmjene, tako da, očekivano.scudetto89 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:26hahaha pa jesi ti dobar ili se drogiras?
Pa bolan u drugom smo vas bas pritisli, bili bolji zabili god, renan da je zabio u onoj prilici, gotovo i onda 7 min stavis sta ti to govori, dok ga ne zabijete i to iz ofsajda cistog, o cemu mi vise pricamo, hocete ovako igrati protiv zrinjskog, ko god dodje jaci ili rame uz rame , vi sve uz sudije, odo ne mogu vise se nervirati **** te borac i vico eto vam titula , koja se svakako vama stima, svima je jasno !!
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- feniksptica
- Kontakt:
Nema izostavljanja ..samo stanite u red. Da ne zaboravi čovjek koga
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Odlicno odradio sudija posao. Nista losije od sudjenja sarajevo velez, gdje cista ruka i crveni.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Brate ja ti vjerujem, upaljen stream čekamo te svi, samo mahni namDevedesetka je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:29Od 11 do 11.05 11, 10.. poslije toga idem do carsije po jos par piva nadam se da ce naletiti virto na sake a ti ljepoto budi tu da se uvjeris stajacu punih 10 minutababoedindzeko09 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:28

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], Grk1234, Proximic, sarajevo19461987, Zigazaga i 28 gostiju.