Za Mirzu je notorna laž, ako nisi izmislio onda taj što ti je to rekao *** ko fokaZip je napisao/la:Recimo još i to da se osim imena Faruka Hadžibegića, spekulira imenima još nekoliko stručnjaka, u prvom redu Roberta Prosinečkog, Branka Ivanovića i Mirze Varešanovića.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U novi boj ...
Na kraju se sve zavrsilo na najbolji moguci nacin. Dzeno ce na kraju ostati u klubu i dobit ce sansu da se doskoluje i pribavi licence..
Ja isto dobih informaciju da je hadzija u pitanju....mada mislim da cemo biti bez sefa u sirokom.
Ja isto dobih informaciju da je hadzija u pitanju....mada mislim da cemo biti bez sefa u sirokom.
Zadnja izmjena: EXIT, dana/u 26 sep 2014, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sto cu izmisliti, procitao na portalu..hz033 je napisao/la:Za Mirzu je notorna laž, ako nisi izmislio onda taj što ti je to rekao *** ko fokaZip je napisao/la:Recimo još i to da se osim imena Faruka Hadžibegića, spekulira imenima još nekoliko stručnjaka, u prvom redu Roberta Prosinečkog, Branka Ivanovića i Mirze Varešanovića.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fudbalski klub Sarajevo danas je ostao bez prvog trenera prvog tima. Otišao je Dženan Uščuplić, a još uvijek nije poznato ime nasljednika.
Nagađanja, dakako, uvijek ima. Zvanično ništa, ali nezvanično, ime Faruka Hadžibegića spominje se ''najglasnije''.
Njegovi telefoni danas su za novinare portala ****.ba bili isključeni, ali nešto se ''šuška''.
Abdulah Ibraković za ****.ba: Radimo, razgovori su u toku, uskoro će sve biti poznato
Bio bi to vjerovatno sjajan potez rukovodstva kluba kojem još samo, utisak je, nedostaje vrhunski stručnjak na klupi kako kompletirao kadrovsku križaljku.
Uz dužno poštovanje prema Uščupliću i onome što je za kratko vrijeme uspio uraditi, vodeći tim, igrački kadar, vjerovatno najbolji u posljednjih dvadeset godina, vapi za čvrstom rukom i taktički odlučnijim glasom u svlačionici.
Hadžibegić je jedan od najboljih fudbalera u historiji ovog kluba. Bio je reprezentativac Jugoslavije i ponajbolji evropski defanzivac svog vremena. Čovjek s fudbalskim imenom i prezimenom, legenda kluba, ugledan i cijenjen među navijačima.
Edis Kusturica za ****.ba: Ovo nije klasična smjena već ljudski dogovor
Dokazao se i kao trener. Vodio je nekoliko francuskih klubova, bio je i selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, jedno vrijeme spominjao se i kao potencijalni nasljednik Safeta Sušića.
Njegov dolazak na Koševo bio bi dobar potez iz bezbroj razloga, prije svega zbog znanja i čvrste ruke. Vidjet ćemo da li je vrijeme za veliko trenersko ime na klupi Sarajeva?
Recimo još i to da se osim imena Faruka Hadžibegića, spekulira imenima još nekoliko stručnjaka, u prvom redu Roberta Prosinečkog, Branka Ivanovića i Mirze Varešanovića.
E.A., ****.ba
valjda nece onZip je napisao/la:Recimo još i to da se osim imena Faruka Hadžibegića, spekulira imenima još nekoliko stručnjaka, u prvom redu Roberta Prosinečkog, Branka Ivanovića i Mirze Varešanovića.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo ovaj selimovic je ispao gospodin covjek, preuzeo krivicu sto je kod nas jako rijetko. a mislim da je i dzeni ovo dobro doslo nekako ljepsi nacin da se ode sa klupe nego otkaz koji bi sigurno dobio u toku sezone a i navijacu su ga uzeli na zub tako da je ovo mozda i najbolje rjesenje.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Dino je prva liga, inteligencija na visokom nivou. Tacno je osjetio da je ovo momenat i jos preuzeo sve na svoja ledja da pljuvaci imaju kome mamu **** i zastitio sportskog direktora...
Svaka mu cast!
Svaka mu cast!
Zadnja izmjena: EXIT, dana/u 26 sep 2014, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro obratite paznju na Krstu dok Dino i Dzeno pricaju. Ma frajer samo sto ne zaplace, ni sa jednim trenerom necemo imati ono sto smo imali sa Dzenom, ja se nadam da ce nakon zavrsetka skolovanja i nekog staziranja vani opet sjesti na klupu FKS.
EDIT:
O Dini Selimovicu ne treba trositi rijeci, kad se spomene treba na noge ustati.
EDIT:
O Dini Selimovicu ne treba trositi rijeci, kad se spomene treba na noge ustati.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 26 sep 2014, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
Nama treba autoritet, šef stručnog štaba! Ne treba nam mlakonja koji će da se haveriše sa igračima, već treba neko da lupi šakom od sto i da potjera ove manekene. Vjerujem da su igrači sa Dženom jarani, ali bolje bi njemu samom bilo da bude autoritativan.
Ja nemam ništa protiv Uščuplića, ali mislim da čovjek i ovom momentu nije dorastao klupi FK Sarajevo. Imamo veliki projekat i treba nam vrhunski trener. Mi smo zbog trenera već prosuli bezveze 5-6 bodova.
Ja nemam ništa protiv Uščuplića, ali mislim da čovjek i ovom momentu nije dorastao klupi FK Sarajevo. Imamo veliki projekat i treba nam vrhunski trener. Mi smo zbog trenera već prosuli bezveze 5-6 bodova.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Dzenan ljudina, vidi se ko voli klub i ko je pravi pitar.
Nikakvih potezanja nicega ruznog, maksimalno korektno i odgovorno se pomjerio na drugu poziciju u klubu.

Nikakvih potezanja nicega ruznog, maksimalno korektno i odgovorno se pomjerio na drugu poziciju u klubu.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Normalno da nećemo. Igraći više neče moći cugati i zajebavati se kao što su do sad.hilmo je napisao/la:Dobro obratite paznju na Krstu dok Dino i Dzeno pricaju. Ma frajer samo sto ne zaplace, ni sa jednim trenerom necemo imati ono sto smo imali sa Dzenom, ....
I ja bih bio onakav da sam napadač i da znam da su Bekić i Benko tu , pored Bilbije i Todora. Valja mjesto izboriti !
Mislim , žao mi je Džene , ali kredit je ispucao !
Ipak, pravi je potez ostaviti ga da radi u akademiji, jer kako god, Dženo je naš čovjek !
U novi boj ...
- storm_raider
- Kontakt:
Hehe, ajd drago mi je da ce se malo misljenje o njemu promijeniti, i da nece vise slusati uvrede na svoj racun i racun igraca..dr.van nostrand je napisao/la:Dzenan ljudina, vidi se ko voli klub i ko je pravi pitar.
@storm
, a sto se tice dzene i otkaza mislim da je skroz korektno i njemu zelim puno srece u nastavku., a nasim u nedelju da ginu na terenu i da ostvarimo dobar rezultat svi znamo za koga se ovo treba igrat !!
04.10.2009 !!
Faruk Hadzibegic uz Roberta Prosineckog je po meni najbolje rjesenje za Sarajevo! ovaj drugi je malo atraktivniji,to stoji,ali i Hadzibegic je legenda kluba,ima finu trenersku karijeru i sigurno bi ucinio sve da Sarajevo dodje do dobrih rezultata,i trofeja..pogotovo kad Benko dobije pravo nastupa,donijet ce puno vecu kvalitet ekipi,jos ako potpisu Stevanovic,dobar golman...na zimu bi mogli gledati evropsko Sarajevo!
- diplomatija
- Kontakt:
Sad sam malo navratio na trening vas u vogosci, igrači trckaraju, niko ne priča, tišina zavladala, izgleda zao im šefa..
- sanlituncay
- Kontakt:
Rober Prosinečki je po meni najbolji izbor u ovom trenutku,¸željan dokazivanja on,željno FKS... Hadžibegić je već jednom letio iz Francuske da posavjetuje FKS pred tekmu s Baselom u Švici,pa se prošlo onako kako jest,rezultat da ne govorimo! O tome je Ćiro isto govorio! Hadzibegic i Susic su tu negdje!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Kako sam ja shvatio Dzeno je mogao ostati sef strucnog staba, ali zbog moralnih nacela i da date primjer drugim klubovima vi cete ipak na to mjesto postaviti trenera sa licencom? Ovo pitam jer ni Adzem nema licencu, hvala unaprijed. 
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ja mislim da im je ovo najbolja prilika bila da što bezbolnije daju otkaz Dženiexbabilon je napisao/la:Kako sam ja shvatio Dzeno je mogao ostati sef strucnog staba, ali zbog moralnih nacela i da date primjer drugim klubovima vi cete ipak na to mjesto postaviti trenera sa licencom? Ovo pitam jer ni Adzem nema licencu, hvala unaprijed.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Pa nema vise jare da cugajudiplomatija je napisao/la:Sad sam malo navratio na trening vas u vogosci, igrači trckaraju, niko ne priča, tišina zavladala, izgleda zao im šefa..
Al ti valjhas gluposti.. Tacno te ignorisem odavno, al stvarno si psihaa.. Toliko si ogranicen, da je grehota ne odgovoriti ti na post..diplomatija je napisao/la:Sad sam malo navratio na trening vas u vogosci, igrači trckaraju, niko ne priča, tišina zavladala, izgleda zao im šefa..
Hvala Bogu pa se i ovo dogodilo, istina sa zakasnjenen
Sacekati jos dan, dva i vidjeti koga ce uprava postaviti na mjesto trenera.
Nadam se neko iz ovog kruga imena koja se pominju Hadzija, Robert, Cico.
Sacekati jos dan, dva i vidjeti koga ce uprava postaviti na mjesto trenera.
Nadam se neko iz ovog kruga imena koja se pominju Hadzija, Robert, Cico.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"