FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

drop
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la drop » 21 maj 2010, 16:49

tatamata je napisao/la:
drop je napisao/la:Kakve gluposti :shock: :o nevjerovatno.
Ovdje mnogi ne vide dalje od svog nosa...Željo je duplo kvalitetnija ekipa, ali ne vrijedi objašnjavati ljudima koji žive u zabludama i iluzijama da su nešto jaki i konkuretni.
Strpite se malo, na kraju sezone cu podvuci crtu i dati pravu analizu u vezi mnogih stvari...a tada ce se mnogi za glavu uhvatiti.
Ali o tom potom.
Covjece pa ti si jos tu?Ne znam ja ko je zivio u zabludama,bice 5:0 i nece prismrditi golu(vi)...Pa ste dobili po guzovima.Ma joj kako vam je krivo,proganjace vas ovaj kup do kraja zivota.
Procitaj ponovo šta sam napisao maloprije...rekao sam da cu tek na kraju sezone podvuci crtu i dati pravu analizu.
Kakvo proganjanje, opet lupaš nebuloze...to ti dođe nešto kao kad bi navijace Barcelone proganjao poraz od Rubina iz Kazana...uozbilji se više.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 21 maj 2010, 16:49

izvinjavam se stvarno sto cu ovo reci ali je li se vi pravite glupi? ili fakat jeste ???

POENTA JE:

je li ono bi nasborik, nevazno, neko je rekao da je borac bolji od zelje zbog sljedeceg:

Liga

Borac - Zeljo 2-0
Zeljo - Borac 4-2

Kup

Borac - Zeljo 1-1
Zeljo - Borac 2-2

i iz ovoga taj sto je pisao prije mene je zakljucio da je borac bolji?

zato sam naveo primjere manchestera i fulhama kao i bayerna i eintrachta u kojem oba slucaja imaju isti skor u svojim ligama i nikako se ne moze po tome mjeriti ko je bolji, a ko losiji!

e fkt ako sad ne skontate ja ne znam... :D

edit: ovo je za ovu sezonu, a neko spominje i partizan i dinamo... :)

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 21 maj 2010, 16:50

Banjaluka SRB je napisao/la:
blablabla je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la: nema nista opsirnije, ukratko, šuplja priča, nema željezničar para da plati obeštećenje eventualno za puzigaću borcu kod kojeg je puzigaca pod ugovorom jos godinu ili godinu i po.
uf al se nesto da napisati na ovo :P :D ali necu 8-)

edit: da bude ontopic

za nasborik:

po tebi fulham i man utd su jednaki timovi kao i eintracht i bayern? :?

$, у " ' ' ? &, " ' вест " ? ? $, а & - $ у " " ЈУ $ су ЦЗВ,ПАР,$ " ХАЈ " ? ?, а ", ", сарајево, ?, $ " ? ' " ", " $ " ", ? " ? & ".

Što Dinamo? Pa nije Dinamo mnogo uspješniji od npr. Sarajeva. Dinamo ima samo četiri titule u bivšoj Jugi.

Željo i Sarajevo su kalibra Roma i Lazio ako već hoćeš neku pralelu. ;)
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 21 maj 2010, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 21 maj 2010, 16:50

drop je napisao/la:Željo je duplo kvalitetnija ekipa, ali ne vrijedi objašnjavati ljudima koji žive u zabludama i iluzijama da su nešto jaki i konkuretni.
De ba, ne lupetaj. Mozemo govoriti navijacki o 10%-15% gore-dolje, ali duplo :o Bas ga pretjera...
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 21 maj 2010, 16:51

suntu jeu je napisao/la:
Vidjelo se po posjedu lopte. 64% na prema 36% u korist Želje. Golove niste dali iz akcije(jer ih ne znate napraviti), mi jesmo. Od sva četiri gola koja ste nam dali na Grbavici nijedan nije iz akcije. Tri poklona i jedna majstorija Kajkuta. Ako ste zbog toga najbolji, onda sam ja John Lennon.

suntu jeu je napisao/la: Fakat mi nije jasno i neće nikada biti jasna ta vaša nerealnost. Pa živ bio oba vaša gola su pala nakon asistencija naših igrača. Vi ste samo imali par dobrih kontri što je normalno kada ostaviš prostor i ganjaš rezultat. Ako je Marić nadmudrio Brku onda sam ja George Washington a ovo oko mene je crno-bijeli svijet.
Bivsi muzicar ili bivsi predsjednik? :mrgreen:
HAJ FAJV

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 21 maj 2010, 16:51

blablabla je napisao/la:
tatamata je napisao/la:
blablabla je napisao/la: uf al se nesto da napisati na ovo :P :D ali necu 8-)

edit: da bude ontopic

za nasborik:

po tebi fulham i man utd su jednaki timovi kao i eintracht i bayern?
:?
A cek,ako sam dobro u pratio Zeljeznicar je u ovim poredjenjima Man Utd i Bayern,a Borac je ova dva druga? :mrgreen:
niko ovdje ne poredi borac i zelju sa one 2 ekipe... profulio si poentu skroz :D

da malo nacrtam ;)

htio sam reci da fulham i man utd imaju isti skor ove sezone, kao i eintracht i bayern (medjusobni dueli)
i sad trebamo reci da bayern nije bolja ekipa od eintracha isti slucaj sa fulhamom i manch. :?
Uostalom vi svi ste govorili zeljovci (ne bukvalno svi ali vecina) kada se izvukao par polufinala, da ce direktni okrsaji u kupu pokazati ko je bolja ekipa, da je to ona koja osvoji trofej, a da je u prvenstvu sve moguce jeli nikad se ne zna, to ste vi govorili, a sada sami sebe ovde demantujete.

TRECI PUT CASTIMO! 8-)
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 maj 2010, 16:52

Smarate sa glupostima,ako mozete pisite o utakmici ako ne mozete nemojte nista ni pisati,jedni druge nikada nece ubjediti u bilo sta,zato sacuvajte energiju za nedelju i nova uzbuđenja vezana za Borac i Želju...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 21 maj 2010, 16:52

pozdrav svima...realno borac nije pruzio neku bajkovitu igru,golove ste dali poslije nasih gresaka i veci dio tekme ste se branili,osim stanceskog i onog lika sto je par puta puta presao culuma na lijevoj strani ostali su samo izbacivali lopte,slazem se da je kod ponistenog gola bila sumnjiva situacija al sve u svemu niste vi neka strasna ekipa mada ste bolji od kitara,na polusezoni ste bili u puno boljoj poziciji od nas sto se titule tice al smo vas ipak presisali sto ipak govori da smo mi puno bolja ekipa od vas u ovom

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 21 maj 2010, 16:55

drop je napisao/la: Procitaj ponovo šta sam napisao maloprije...rekao sam da cu tek na kraju sezone podvuci crtu i dati pravu analizu.
Kakvo proganjanje, opet lupaš nebuloze...to ti dođe nešto kao kad bi navijace Barcelone proganjao poraz od Rubina iz Kazana...uozbilji se više.
Prvo i prvo vi niste Barselona,drugo mi nismo Rubin,trece razlika izmedju Barselone i Rubina je ogromna,a izmedju Zeljeznicara i Borca nikakva,cetvrto taj poraz Barseloni nije nista znacio,a vama izgubljeni pehar kupa jeste. ;)
Treci put castimo

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 21 maj 2010, 16:55

cuj oni nas caste :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: moze poslije nedjelje aBd 8-)

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 21 maj 2010, 16:56

za nasborik:

i ja sam rekao da ko pobjedi u oba duela da je bolji,
ali kao sto vidis niti je borac pobjedio, niti zeljo

po meni su nakon kupa i evo sad ce kraj lige borac i zeljo podjednake ekipe (realno gledajuci)

samo VAS hebe ta postavka marica (a nas neke druge sitnice) i da je ostao borac od prosle polusezone ne sumnjam da biste osvojili duplu krunu
ali opet, da je, da je

jbg trebamo se svi okrenuti ka evropi i da pokazemo nase znanje tamo
realno mislim da borac ni zeljo nece obrukati BiH u evrpi

zivjeli

Banjaluka SRB
Kontakt:

Post Postao/la Banjaluka SRB » 21 maj 2010, 17:04

"sto Dinamo? Pa nije Dinamo mnogo uspješniji od npr. Sarajeva. Dinamo ima samo četiri titule u bivšoj Jugi.

Željo i Sarajevo su kalibra Roma i Lazio ako već hoćeš neku pralelu. ;)

$, ' :D , у ' ? " ' $ $ :D

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 21 maj 2010, 17:06

blablabla je napisao/la:za nasborik:

i ja sam rekao da ko pobjedi u oba duela da je bolji,
ali kao sto vidis niti je borac pobjedio, niti zeljo

po meni su nakon kupa i evo sad ce kraj lige borac i zeljo podjednake ekipe (realno gledajuci)

samo VAS hebe ta postavka marica (a nas neke druge sitnice) i da je ostao borac od prosle polusezone ne sumnjam da biste osvojili duplu krunu
ali opet, da je, da je

jbg trebamo se svi okrenuti ka evropi i da pokazemo nase znanje tamo
realno mislim da borac ni zeljo nece obrukati BiH u evrpi

zivjeli

Potpis, ipak su Borac i Zeljeznicar dve daleko najbolje ekipe ove sezone i treba da uzivamo o tome, a o spektaklima u BL i na Grbavici da ne pricamo, javnost je imala priliku putem malih ekrana da gleda dve najbolje ekipe u zemji u koje su obiljezile ovu sezonu. Ziveo!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 21 maj 2010, 17:16

Simpatizer je napisao/la:Bivsi muzicar ili bivsi predsjednik? :mrgreen:
Iza 12 sam i Jimi Hendrix. :D

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 21 maj 2010, 17:21

suntu jeu je napisao/la:
" & се не $ са & ' % " ", а не $. :D
"" ПУТ ""

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 21 maj 2010, 17:26

EastStand je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:
" & се не $ са & ' % " ", а не $. :D
Umjesto da pokažete gostoprimstvo , vi nas ćerate... :mrgreen: Šta znaš možda se neko i pokrsti ( pređe da navija za Borac). Čudni su putevi gospodnji i te te stvari. :mrgreen: :lol:

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 21 maj 2010, 17:45

Kao što neko reče, najbitnije od svega da se ove dvije ekipe pokažu u Evropi, jer ukoliko se adekvatno bude poslovalo u ljetnom prelaznom roku, sve je moguće - prije par dana su pokazali kako se igra pravi fudbal. Sarajevo se prošle godine nije obrukalo (naprotiv!), što znači koliko god novinarili blatili ovu našu ligu napredak je primjetan!
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 21 maj 2010, 17:52

" ' % " не ' $ се са ' & ' " у ? "," / је $ $ & & - ? " " " " &, ? $ ја у " " $ $ ? него ове & $.
Ја $ " његове постове прво се $ ", а & тога ' сав у -, јер " " јасно $ & ' " ? ?.

$ ај ? те, " " на овој ", ето " $ ' ?, ", $ ' ? о ", " $ " " " у праву. " $ $ нас & " ? ' се " јер ' " ? $ " " " у праву, ? ето " " $

¥ " " " ?! " се у & расправу са ? " " $ све $ у % страну, % $ $ ? "
"" ПУТ ""

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 21 maj 2010, 17:57

Zna li neko sta je sa Pericom, oce li igrati u nedelju?

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 21 maj 2010, 18:10

Teško nam je svima :D , rekao je za SportSport.ba veznjak Željezničara,

Teško mi je i pričati o utakmici sa Borcem. Nismo očekivali ovo što nam se desilo :D

U okviru 29. kola Premijer lige na Grbavicu dolaze Laktaš-

Laktaši vam uzimaju 3 boda kući, prije ćete uzeti Leotar u Trebinju nego Laktaše. Ima vremena do nedelje pa ćete se uvjeriti u moje riječi! ako bude suprotno imate pravo da dođete na ovu temu i da zajedno slavimo ove dve titule, ali sumljam! :D

"Teško nam je bilo ova dva dana, no vraćamo se u normalu. :D :D :D

Evo da te vratimo malo u normalu:

slika

slika

slika

slika

I za kraj muzička:

[youtube][/youtube]
:D :D :D :D :D :D :D

Ti si meni Borče sve na svijetu!

I DA TREĆI PUT ČASTIMO BANJALUČKIM ĆEVAPIMA!!! :D :D :D :D
Zadnja izmjena: LEŠINAR, dana/u 21 maj 2010, 18:46, ukupno mijenjano 2 puta.
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.