Mi kada god imamo nesta ozbiljno reci ovaj topic umrtvi jer nema vise niko da ti kontrira,tako da se moras spustati na nivo mrzitelja da bi ovaj topic ostao u zivotu.MOZAK je napisao/la:Ma jarane, kad vi budete imali šta zaozbiljno reći, možda neko i dodje na ovu temu!Devil je napisao/la:Zakljucavaj temu.Rizah je napisao/la:Koje godište moraš biti da si protiv Papeta za selektora jer ne zna pričati bosanski jezik, a hoćeš Hiddinka za trenera?![]()
Koje godište moraš biti da si protiv Papeta za selektora jer nije u ratu bio u Bosni a izuzev Džeke i Hasagića nijedan igrač nije bio u Bosni za vrijeme rata ?![]()
Koje godište moraš biti da si protiv selektora jer nije na ratnim linijama bio a hoćeš za selektora Hiddinka, Halilhodžića, Baždarevića koji također nisu bili na ratnim linijama?![]()
Koje godište moraš biti da smatraš da je Amar Osim bolji taktičar od Papeta kada Osim u svakoj međunarodnoj utakmici je igrao sa 4-2-3-1 formaciji ( iako sam navijač Želje )?
Koje godište moraš biti da misliš kako Amar Osim zna sastaviti rečenicu bolje od Papeta, a Amar priča bosanski kao š'a ja znam, tamo neki klošar sa čaršije? A kad priča smije se kao Rio Ferdinand.
Koliko slijep moraš biti da ne vidiš kako smo već u baražu i imamo priliku da se borimo za prvo mjesto u Parizu?
Koliko slijep moraš biti da vidiš kako smo napokon dobili Papca nazad?
Koliko slijep moraš biti da ne vidiš kako nismo primili gola u 270 minuta takmičarskog karaktera i dodatnih 90 minuta prijateljskog, aktivnog igranja fudbala?![]()
Nakon ovoga mislim da se ne bi trebao vise ni jedan javiti.![]()
Nije raja odustala zbog vaših argumenata, već zbog vas samih!
Safet ima podršku od sviju, a samo u interesu reprezentacije, dok ste vi tog čovjeka stavili iznad igrača, pa i same reprezentacije!
@nihco,evo polako da ti pisem nebi li skontao.nihco je napisao/la:nije mi jasno sta zelite reci,da je pape dobar trener ?
smijesno. ne budite neozbiljni.ja volim papeta ali velicati ga kao trenera ,ne ide.
Kao prvo, kazes imamo najbolji ostvareni rezultat. To je smijesno, zna se sta su uradili treneri prije, odnosno sta nisu uradili. Kad neko nas odvede na neko prvenstvo, onda cemo moci pricati i tome. Sta kazes ti rezultati govore kakav je ko trener? Dobro kakav je trener koji je nije mogao pobijediti Albanije, koji je dobio po nosu u Rumuniji i koji je u sred Koseva izgubio od Francuza. Znaci Francuzima nismo mogli uzeti bod kuci, a kamoli 3 boda i sad ti dodjes i pises kako idemo u Francusku po pobijedu, vrlo je to plitko i neumjereno. Jer upravo ti nemas nikakvi argumenta da je taj trener nesto uradio spektakularno, sve isto kao i prosli godina.harishp je napisao/la:@nihco,evo polako da ti pisem nebi li skontao.nihco je napisao/la:nije mi jasno sta zelite reci,da je pape dobar trener ?
smijesno. ne budite neozbiljni.ja volim papeta ali velicati ga kao trenera ,ne ide.
Rezultati su ti koji govore ko je kakav selektor zar ne?Drugacije ne ide kad bi naopako okrenuo.
Za sad od svih selektora koje je BIH repka imala,bas taj kojem ti spocitavas.Vec sad ima pa skoro najbolji ostvareni rezultat.Sa pobjedom protiv luxemburga ce se izjednaciti i sa Cirinim bodovnim saldom.Plus jos tri ili jedan mec prestoji.
Sto se tice postova,vas dvojica imate veliku sansu da ostanete na tom istom zbiru koji sad imate.
Kad prihaja voz za Banovice,pa vas kondukter bude upitao za pametovanje.Onda ce se Reuf grohotom nasmijati,al grohotom.
safira je napisao/la:Kao prvo, kazes imamo najbolji ostvareni rezultat. To je smijesno, zna se sta su uradili treneri prije, odnosno sta nisu uradili. Kad neko nas odvede na neko prvenstvo, onda cemo moci pricati i tome. Sta kazes ti rezultati govore kakav je ko trener? Dobro kakav je trener koji je nije mogao pobijediti Albanije, koji je dobio po nosu u Rumuniji i koji je u sred Koseva izgubio od Francuza. Znaci Francuzima nismo mogli uzeti bod kuci, a kamoli 3 boda i sad ti dodjes i pises kako idemo u Francusku po pobijedu, vrlo je to plitko i neumjereno. Jer upravo ti nemas nikakvi argumenta da je taj trener nesto uradio spektakularno, sve isto kao i prosli godina.harishp je napisao/la:@nihco,evo polako da ti pisem nebi li skontao.nihco je napisao/la:nije mi jasno sta zelite reci,da je pape dobar trener ?
Rezultati su ti koji govore ko je kakav selektor zar ne?Drugacije ne ide kad bi naopako okrenuo.
Za sad od svih selektora koje je BIH repka imala,bas taj kojem ti spocitavas.Vec sad ima pa skoro najbolji ostvareni rezultat.Sa pobjedom protiv luxemburga ce se izjednaciti i sa Cirinim bodovnim saldom.Plus jos tri ili jedan mec prestoji.
Sto se tice postova,vas dvojica imate veliku sansu da ostanete na tom istom zbiru koji sad imate.
Kad prihaja voz za Banovice,pa vas kondukter bude upitao za pametovanje.Onda ce se Reuf grohotom nasmijati,al grohotom.
Da je najbolji igrac to nikad niko nije rekao da nije. To je istina ..HZ_ilidzaa je napisao/la:Da ko covjek nije nesto - tacno
Da je najbolji bh. igrac svih vremena - tacno
Da ce mozda biti prvi covjek koji ce nas odvesti na veliko takmicnenje - tacno
Da je legenda - tacno
Ne vidim razloga za pljuvanje po njemu
pa to je osnovno pitanje,sta se podrazumijeva pod pljuvanjem? licno, nisam napisao nijednu ruznu rijec o papetu,nbaprosto,smatram da nije dobar trener,bez obzira da li ce nas odvesti na prvenstvo,sto mu iskreno zelim ,ili nece.HZ_ilidzaa je napisao/la:Da ko covjek nije nesto - tacno
Da je legenda - tacno
safira je napisao/la:Da je najbolji igrac to nikad niko nije rekao da nije. To je istina ..HZ_ilidzaa je napisao/la:Da ko covjek nije nesto - tacno
Da je legenda - tacno
Da ce mozda biti prvi covjek koji ce nas odvesti na veliko takmicnenje..bilo je mnogo tih trenera koji ce MOZDA nas odvesti Sliskovic, Blazevic....
Legenda nije...
Zato sto svom klubu u kojem je poceo sve, a to je Fk.Sarajevo, da se nije udostojio poslati 20 lopti ili neke opreme.
Mislim da je to fuj...
Da ne pricam o Bosni kad je bilo najteze, sta je pricao ...
Ovaj najbolji. Kao koji drugi treneri?safira je napisao/la: Kako si tako glup jbt, a pravis se pametan jbt...
Covjek nije jos nista uradio ide u baraz kao i drugi treneri do sad. Dozovi se vise i nemoj pricati o nekim imaginarnim uspjesima samo tebi znanim.
Oplakah.safira je napisao/la:Glupko, U barazu prosle godine bio Ciro, i igrali s Portugalom. Joj ko ovdje komentarise...Principatus je napisao/la:Ovaj najbolji. Kao koji drugi treneri?safira je napisao/la: Kako si tako glup jbt, a pravis se pametan jbt...
Covjek nije jos nista uradio ide u baraz kao i drugi treneri do sad. Dozovi se vise i nemoj pricati o nekim imaginarnim uspjesima samo tebi znanim.
Trapattoni ili sta?To samo Safira zna.
@Adinjo to je pitanje za ovog @nihcu a Van Basten mu postavio protivpitanje.VanBasten je napisao/la:hmm, koliko ono Vaha ima ljeta?nihco je napisao/la:pravo pitanje je : koliko godina moras imati da mislis da je pape dobar trener?
Kako bi ti slijepcu objasnio kako izgleda plava boja?Adinjo je napisao/la:- Posebno mi je drago zbog Safeta Sušića, kojeg su mnogi osporavali kao trenera, i to bezrazložno. Pape je veliko igračko ime evropskog fudbala i dobar stručnjak. Svakom bh. patrioti toplo je oko srca kada se uz domovinu veže uspješna sportska priča - rekao nam je Halilhodžić
Sta's sad @safija
safira je napisao/la:Samo sto Ciro ima trofeja, sto ih Susic nece osvojiti na Manager-uRizah je napisao/la:Kako bi ti slijepcu objasnio kako izgleda plava boja?Adinjo je napisao/la:- Posebno mi je drago zbog Safeta Sušića, kojeg su mnogi osporavali kao trenera, i to bezrazložno. Pape je veliko igračko ime evropskog fudbala i dobar stručnjak. Svakom bh. patrioti toplo je oko srca kada se uz domovinu veže uspješna sportska priča - rekao nam je Halilhodžić
Sta's sad @safija
Tako isto jarane je nemoguće objasniti Safiji kako je Pape Pape. Gori smo mi što nasjedamo na provokaciju.
Naš najveći uspjeh je 19 bodova iz prethodnih kvalifikacija u 10 utakmica, a Pape će toliko bodova imati iz 9 utakmica a u 10. tekmi ima šanse da se domogne direktno EP. Dakle, uspjeh Ćire ima u malom prstu desne ruke a Blažov protiv Danse ima na dlanu.
Blaž Slišković + Ćiro = Safet Sušić Pape.Lazem, ima Susic jedan trofej osvojen u Turskoj mislim da je Kup Sajamski Sljiva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.