jbt jel ovo moguce bas ko slinu hahahahahahaha oj moj lucase ccccccccc nije ni tebi lako, sto dalje ti kuca bila od liverpoola ti si najlosiji igrac koji je prosao kroz liverpool otkako je rafa tuthe scouser je napisao/la:Ma isti k....,samo nek' je malog otres'o,ckapi nije smjela vratit',kofa hladne glave ost'oPhill Jackson je napisao/la:mislis nzonzithe scouser je napisao/la:Najjaci mi je onaj Nzanzi,sto otrese Lucasa ko slinu![]()
[youtube][/youtube]..i kako se usudjes sjajnog lucasa dirat
..nisi ti sudo(suad) pa da se mozes usudit
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Za zivot cijeli!

sto se mene tice, tamo moze i ostati, nek povede i darbyaPhill Jackson je napisao/la:jbg. promjeni se misljenje,,zbog povrede aquilanija sam mislio da ce cesce igrat iz prostog razloga sto samo njega ko rezervu imamo,al rafi je draze bilo experimentisat s aureliom na mjestu zadnjeg veznog![]()
sad kad je aquilani zdrav i kad smo maxija doveli sanse za nastup su mu ravne cudu,,zato mislim da mu je najpametnije da ode na posudbu negdje pa makar to i championship bio,sta fali.
sto se meride tice znam da se cesto spominjalo da je skoro sve zavrseno oko njegovog odlazka u atletico madrid,al ovih nekolko zadnjih dana sve vise raje govori da smo ga spremni dovest,,ko sto sam vec reko da mu je pacheco jaran i sto imamo kilu spanaca,od igraca do trenera tako da mozda imamo sansu da ga dovedemo.
istina da nam je arsenal rival al uvijek smo bili u dobrim odnosima s njima,,nisu oni united da nas salju na sud ko kad smo heinzea htjeli dovest.

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
- Kontakt:
darbya nikad nisam gotivio,uvijek sam govorio kako nikad nece normalnu karijeru napravit,,nekako je prespor i nema gradju za beka..ne zna povuc loptu i smireno odigrat,uvijek napamet izbija loptu,,a spearing nije imo sanse da se dokaze,,jbg. neki igraci kasnije sazrjevaju..odma mi warnock pada napamet,,stalno je grijo klupu kod nas i na viljusku,a ne kasiku dobijo sansu
..onda je otiso u blackburn,pa villu i sasvim zasluzeno dobio poziv od capella

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Mascerano ponudjen novi dugi ugovot.. mislim da su mu ponudili dobre pare da produzi nadam se da ce produzit..
http://www.clickliverpool.com/sport/liv ... -deal.html
http://www.clickliverpool.com/sport/liv ... -deal.html
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
Još bi i on trebao otići.Torres Da Killa.!. je napisao/la:Mascerano ponudjen novi dugi ugovot.. mislim da su mu ponudili dobre pare da produzi nadam se da ce produzit..

Lucasa treba poslati par mjeseci u Brazil.Evo gledam koji god igrač ode tamo odmah vrati formu.Najbolji primjeri Robinho,Adriano,Ronaldo pa možda bi i Lucasu malo godilo da ode.Ali pošto je on "NEZAMIJENJIV"... .
FK Pjetlovi
ja bi dodao i grafitea al on je isao samo na odmor tamoreds je napisao/la:Još bi i on trebao otići.Torres Da Killa.!. je napisao/la:Mascerano ponudjen novi dugi ugovot.. mislim da su mu ponudili dobre pare da produzi nadam se da ce produzit..![]()
Lucasa treba poslati par mjeseci u Brazil.Evo gledam koji god igrač ode tamo odmah vrati formu.Najbolji primjeri Robinho,Adriano,Ronaldo pa možda bi i Lucasu malo godilo da ode.Ali pošto je on "NEZAMIJENJIV"... .

You are someone else I am still right here
Kakav Brazil, njega treba na Goli Otok ...reds je napisao/la:Još bi i on trebao otići.Torres Da Killa.!. je napisao/la:Mascerano ponudjen novi dugi ugovot.. mislim da su mu ponudili dobre pare da produzi nadam se da ce produzit..![]()
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
koji vam je vise,,nenormalno se popravio u odnosu na proslu sezone,,kako igrac koji odigra extra protiv najjacih klubova lige 2put arsenala,evertona i tottenhama,onda chelsea,uniteda i ville moze bit los,,wow..vaznije je protiv osrednjih i manjih klubova malo losiji bit nego dobar protiv najjacih..stvarno extra razmisljanje 

- reds_forever
- Kontakt:
ne smeta meni toliko sto lucas igra u pocetnih XI koliko mi smeta sto igrac,cijem cemo bivsem klubu u narednih nekoliko godina isplatiti 20 miliona,sada sjedi na klupi i gleda kud sunce hoda...Sumnjam da je aquilaniju pravo da na terenu gleda igraca koji bi njega trebao mijenjati,dok njegova karijera koju je u romi gradio opada....
Naredna utakmica protiv wigana,valjda cemo pobijediti...
Drago mi je sto se opet u plan produzenja ugovora vraca masch i nadam se da ce se to rijesiti prije kraja sezone,da barem u iducoj ne budemo vise suplji nego sto smo sad
al mi je smijesan ovaj naslov koji vidim na sarajevo-x.com : "Liverpool i Mascherano produzuju ljubav "

Naredna utakmica protiv wigana,valjda cemo pobijediti...
Drago mi je sto se opet u plan produzenja ugovora vraca masch i nadam se da ce se to rijesiti prije kraja sezone,da barem u iducoj ne budemo vise suplji nego sto smo sad
al mi je smijesan ovaj naslov koji vidim na sarajevo-x.com : "Liverpool i Mascherano produzuju ljubav "

Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 02 mar 2010, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
-
- Kontakt:
nekima ocito smeta i on i benayoun iz preglupog razlog sto je zidov,,fujjj..koji debil moras bit pa da nekog ne volis sto je zidov 

Real Madrid i u prošloj sezoni imao najveće prihode
Utorak, 02.03.2010.
Unatoč relativno lošim rezultatima prošle sezone Real Madrid je i petu godinu zaredom, prema istraživanju tvrtke Deloitte, klub sa najvećim prihodima, a ujedno je postao i prvi sportski klub koji je u jednoj godini uprihodio preko 400 milijuna eura.
Prema podacima zasnovanima na osnovu prihoda u sezoni 2008./2009., Barcelona, koja je u toj sezoni osvojila naslove prvaka Španjolske i Europe, je na drugom mjestu, dok je Manchester United sa drugog pao na treće.
Četvrti je minhenski Bayern, dok sljedeća tri mjesta zauzimaju engleski premierligaši, i to redom: Arsenal, Chelsea i Liverpool.
Prema tvrdnjama autora izvještaja, Manchester United bi bio na vrhu ljestvice da je britanska funta zadržala svoju vrijednost iz lipnja 2007. godine, ali ističu da se unatoč tome među prvih dvadeset klubova nalazi sedam premierligaša, pa je Tottenham 15., Manchester City 19., a sada već drugoligaš Newcastle United 20.
Svih dvadeset klubova dolazi iz pet najvećih europskih liga, pa osim sedam premierligaša tu imamo pet njemačkih klubova, četiri talijanska, te po dva francuska i španjolska.
Real je, dakle, zadržao prvu poziciju unatoč razočaravajućoj sezoni u kojoj su u La Ligi završili drugi, a u Ligi prvaka ispali u osmini finala. Međutim, njihove je prihode povećao ugovor o televizijskim pravima sa tvrtkom Mediapro, koji klubu u sedam godina garantira prihod od 1,1 milijarde eura.
Njihov veliki rival Barcelona je imala izuzetno uspješnu sezonu, u kojoj su osvojili domaće prvenstvo i Ligu prvaka, gdje su u finalu savladali Manchester United, koji je prošle sezone osvojio Premier ligu.
"Mi i dalje procjenjujemo kako su najveći klubovi u dobroj poziciji da se suoče sa izazovima koje donosi teško ekonomsko okruženje. Njihova velika i lojalna navijačka baza, sposobnost da privuku veliki broj televizijskih gledatelja i velika privlačnost za poslovne partnere, pružaju snažnu osnovu za rast prihoda." rekao je Dan Jones, koji je prikupio izvještaje i pretočio ih u konačni dokument.
On je dodao kako je istraživanje pokazalo kako su ukupni prihodi dvadeset navedenih klubova u prošlloj sezoni iznosili 3,9 milijarde eura, što je porast od 26 milijuna eura u odnosu na sezonu ranije, dok je većina kluboa zadržala jednaku prosječnu posjećenost svojih stadiona kao i u sezoni 2007./2008.
Nije bilo velikih promjena u top 20, iz kojeg su ispala samo dva kluba, Stuttgart i Fenerbahce, umjesto kojih su ušli Werder i Manchester City.
Jones je rekao i kako male promjene pokazuju činjenicu da će oni klubovi sa velikom bazom navijača na najjačim svjetskim ekonomskim tržištima, koji privlače i najbogatije komercijalne partnere, te koji konstatno sudjeluju u europskim natjecanjima, i dalje dominirati prvim pozicijama.
Međutim, postoji i upozorenje kako će se brojni klubovi morati suočiti sa pojačanim pritiskom na strategiju određivanja cijena ulaznica, što će utjecati i na prihode od samih utakmica. Izvještaj ukazuje i na činjenicu da će tekuća sezona ponuditi odgovor na pitanje da li je svjetska ekonomska kriza imala velikog utjecaja na prihode klubova.
Deloitteov izvještaj ne uključuje troškove plaća igrača ili iznose koji su plaćeni za njihovo dovođenje, kao ni većinu poreza, te se koncentrira samo na svakodnevne prihode od nogometnog biznisa. Prihodi uključuju novac od prodanih ulaznica, sponzorstava, prodaje suvenira i druge komercijalne prihode, novac od televizijskih prava, te drugih prihoda od stadiona, kao što je iznajmljivanje prostora za različite konferencije i koncerte.
Zbog svega navedenog, ovaj izvještaj ne pokazuje stvarnu zaradu klubova, budući da najveći dio rashoda kod većine klubova odlazi na plaće igrača, dok se veliki iznosi zarađuju, ali i troše prodajom i kupovinom igrača.
Dvadeset klubova sa najvećim prihodom u sezoni 2008./2009.:
1) Real Madrid: 401.4m €
2) Barcelona: 365.9m €
3) Manchester United: 327m €
4) Bayern : 289.5m €
5) Arsenal: 263m €
6) Chelsea: 242.3m
7) Liverpool: 217m €
8) Juventus: 202.3m €
9) Inter: 196.5m €
10) AC Milan: 196.5.m €
I opet grcamo u dugovima.
FK Pjetlovi
- reds_forever
- Kontakt:
uzimajuci u obzir igre u ovoj sezoni,krajnji prihod ce nam biti vjerovatno duplo manji....dobro,mozda malo pretjerujemreds je napisao/la:

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- majestic24
- Kontakt:
reds_forever je napisao/la:uzimajuci u obzir igre u ovoj sezoni,krajnji prihod ce nam biti vjerovatno duplo manji....dobro,mozda malo pretjerujemreds je napisao/la:
Nevjerujem da cete imati manji prihod. Ako osvojite Europa ligu,mislim da cete imati cak i vecu zaradu nego proslu godinu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
lik moze samo primiti loptu i u roku od 2 sekunde ako ne doda loptu...LFC_LAVOV je napisao/la:Vala Lucasa nije problem otrest, frajer ko slina na terenu. Koliko gledam Liverpool nikad nisam vidio da je dobio neki duel u borbi za poziciju i loptu

LIVERPOOL is the religion!
ANFIELD is our church!
THE KOP is our choir!
ANFIELD is our church!
THE KOP is our choir!
Bilo vec jedna stranica unazad!Wolverine je napisao/la:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
jbg nisam vidio.
I sudija pokazao žuti karton.
Neko je dobro rekao.Da je Mascherano napravio ovako nešto dobio bi bar 5 utakmica zabrane.
Koji debili sude u ovoj ligi.

Neko je dobro rekao.Da je Mascherano napravio ovako nešto dobio bi bar 5 utakmica zabrane.
Koji debili sude u ovoj ligi.

FK Pjetlovi
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
Odlično!Torres Da Killa.!. je napisao/la:pepe reina produzio ugovor
Kvalitetan golman s tim da često pravi smiješne greške ali u posljednje vrijeme mu se to ne dešava

LUCAS: GERRARD JE BOLJI OD KAKE
Brazilski veznjak Liverpoola Lucas Leiva smatra da je Steven Gerrad bolji od njegovog sunarodnjaka Kake.
"Postoje sličnosti između Kake i Gerrarda, ali Stevie više doprinosi po cijelom terenu. U tom smislu je potpuniji i on može jednako dobro napadati i braniti i to je vjerovatno zbog toga što ima ranijeg iskustva igranja na raznim pozicijama", kazao je Lucas, svjestan da je prvenstvo za Redse završeno.
"Osvajanje lige nije moguće i zbog toga moramo završiti na četvrtom mjestu. To je važnije od bilo kakvih osobnih statistika ili postignuća koje sam napravio. Ova je godina stvarno teška za momčad, ali puno smo napredovali u posljednjih desetak utakmica, posebno u odbrambenom dijelu."
"Tokom idućeg mjeseca imamo dosta domaćih utakmica protiv momčadi iz dna lige, a naši konkurenti za četvrto mjesto imaju teške utakmice. Možda nam to pomogne", dodaje Lucas.
Baš me zanima jel ovo sam smislio ili mu je neko rekao ?

FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.