Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
U Cazin dajte u onakvoj atmosferi ne bi nas ni Francuzi dobili 

Ne bi zato sto bi ljudi pomrli od nedostatka zraka, dima i +70° u dvorani 

FORZA MARŠAL !!!
Pa jedino je sigurno da se neće igrati u Sarajevu jer smo se pošteno obrukali protiv Islanda + raniji meč sa Švabama.
Karačić je tada izjavio: Ovo je posljednji put da igramo u Sarajevu. Garantujem. Nikad više! Smatrali smo da glavni grad treba biti domaćin jednog ovakvog spektakla, ali ljudi ovdje to nisu zaslužili. Čast onima koji su došli i hvala im jer su u onakvim uslovima napravili lijep ugođaj bodrivši igrače i kad im nije išlo.
Karačić je tada izjavio: Ovo je posljednji put da igramo u Sarajevu. Garantujem. Nikad više! Smatrali smo da glavni grad treba biti domaćin jednog ovakvog spektakla, ali ljudi ovdje to nisu zaslužili. Čast onima koji su došli i hvala im jer su u onakvim uslovima napravili lijep ugođaj bodrivši igrače i kad im nije išlo.
KAd vidimo ostale reprezentacije onda nam bude jasno kakvu smo mi laganu grupu imali i sami sebe pobijedili u 3 meč utakmice..
sarajevo je odavno dokazalo da nezasluzuje bilo koju repku..sve ja razumijem,ali da grad od pola miliona ljudi nemoze doci 5000 na jednu utakmicu repke u dvoranu,ili barem 15 hiljada na fudbal...bilo je na fudbalu i 35,da me nesvati ko pogresno,ali to je rijetkost...jednom u 5 god..
jbt sarajlijama treba sve zivo da se poklopi i rezultati i atmosfera,i sve,da bi eto,njima bilo zanimljivo doci..jbt cazin onako mal,pa puno...da ljudi imaju neku dvoranu kosto ima tuzla il sarajevo,nakrcali bi je krajisnici ko sibicu
sramota,sportska sramota.dokaza je more,njemacka na kosevu,reprzentacija svijeta,pa gana,i td i td...moze to puno bolje,zasto nije tako,valjda znaju sarajlije najbolje..

jbt sarajlijama treba sve zivo da se poklopi i rezultati i atmosfera,i sve,da bi eto,njima bilo zanimljivo doci..jbt cazin onako mal,pa puno...da ljudi imaju neku dvoranu kosto ima tuzla il sarajevo,nakrcali bi je krajisnici ko sibicu

sramota,sportska sramota.dokaza je more,njemacka na kosevu,reprzentacija svijeta,pa gana,i td i td...moze to puno bolje,zasto nije tako,valjda znaju sarajlije najbolje..

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- invincible1921
- Kontakt:
ako cemo tako bilo je vise raje protiv gane nego i na jednoj tekmi repke na bilinom polju....ostali sportovi slazem se sa vecinom sto raja govori da je sramota sto se ne dolazi, ali fudbal nikakosolinas je napisao/la:sarajevo je odavno dokazalo da nezasluzuje bilo koju repku..sve ja razumijem,ali da grad od pola miliona ljudi nemoze doci 5000 na jednu utakmicu repke u dvoranu,ili barem 15 hiljada na fudbal...bilo je na fudbalu i 35,da me nesvati ko pogresno,ali to je rijetkost...jednom u 5 god..![]()
jbt sarajlijama treba sve zivo da se poklopi i rezultati i atmosfera,i sve,da bi eto,njima bilo zanimljivo doci..jbt cazin onako mal,pa puno...da ljudi imaju neku dvoranu kosto ima tuzla il sarajevo,nakrcali bi je krajisnici ko sibicu![]()

da jos kazem i da repci odgovar azenica jer je najmanji teren u historiji fudbala cim predje miske centar opasnost je po gola svaki faul preko centra je opasnsto, a kad se branimo lake je pokriti sirinu jer je minimalna kad su propisi velicine u pitanju
=\_1921_/=
Interista je napisao/la:U Cazin dajte u onakvoj atmosferi ne bi nas ni Francuzi dobili
Prednost Tuzli, zbog vece dvorane..
Mejdan bi bio ispunjen do posljednjeg mjesta,a za atmosferu da ne pricam..

^^ Ako ne zna mahala, nisi ni j**o.. ^^
- sigurnoable
- Kontakt:
Pa prebacite sta novca iz Sarajeva prema Bihacu i Cazinu pa cete imati isto novu Skenderiju i jos plus gratis svima koji gledaju preko TVa krcatu dvoranu!hodža je napisao/la:Ne bi zato sto bi ljudi pomrli od nedostatka zraka, dima i +70° u dvorani

- bistrikboy
- Kontakt:
Koja bi bila procedura vracanja Memisevica?Jel' ono tri godine bez nastupa za Katar?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
protiv gane nije bilo ni 10 milja,mogu reci sta hoce,bio sam na tekmi,invincible1921 je napisao/la:ako cemo tako bilo je vise raje protiv gane nego i na jednoj tekmi repke na bilinom polju....ostali sportovi slazem se sa vecinom sto raja govori da je sramota sto se ne dolazi, ali fudbal nikakosolinas je napisao/la:sarajevo je odavno dokazalo da nezasluzuje bilo koju repku..sve ja razumijem,ali da grad od pola miliona ljudi nemoze doci 5000 na jednu utakmicu repke u dvoranu,ili barem 15 hiljada na fudbal...bilo je na fudbalu i 35,da me nesvati ko pogresno,ali to je rijetkost...jednom u 5 god..![]()
jbt sarajlijama treba sve zivo da se poklopi i rezultati i atmosfera,i sve,da bi eto,njima bilo zanimljivo doci..jbt cazin onako mal,pa puno...da ljudi imaju neku dvoranu kosto ima tuzla il sarajevo,nakrcali bi je krajisnici ko sibicu![]()
sramota,sportska sramota.dokaza je more,njemacka na kosevu,reprzentacija svijeta,pa gana,i td i td...moze to puno bolje,zasto nije tako,valjda znaju sarajlije najbolje..kako ne shvatate da se u zenici igra priej svega jer se moze manipulisat kartama posto je stadion ja mislim najmanj u kvalifikacijama od svih repki, onda pola karti ode sponzoru i to ti dovede do toga da ti neko prodaje zapad 250 maraka.... na kosevu koje prima 30 000+ to ne bi mogo bit slucaj al to je druga tema...
da jos kazem i da repci odgovar azenica jer je najmanji teren u historiji fudbala cim predje miske centar opasnost je po gola svaki faul preko centra je opasnsto, a kad se branimo lake je pokriti sirinu jer je minimalna kad su propisi velicine u pitanju
mozes li ti razumiti kako izgleda stadion na koji moze stati blizu 40 milja,sa tako bijednom posjetom...bilino je barem puno,pa koliko god je..da je vece,bilo bi puno,siguran sam.
"Modra boja,na bijelome platnu,
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nas je proslo sto je vama sada zanimljivo ovo..naravno da ce iz manjeg doci vise jer nikada nisu gledali nesto ovakvo,to je kao neki dogadjaj manjim gradovimasolinas je napisao/la:sarajevo je odavno dokazalo da nezasluzuje bilo koju repku..sve ja razumijem,ali da grad od pola miliona ljudi nemoze doci 5000 na jednu utakmicu repke u dvoranu,ili barem 15 hiljada na fudbal...bilo je na fudbalu i 35,da me nesvati ko pogresno,ali to je rijetkost...jednom u 5 god..![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Postoje standardi koliki mora teren biti za internacionalne utakmice, stoga teren na Bilinom polju se ne razlikuje uopste od ostalih terena, i nije manji nista od kosevskog, i ako jest to je mozda po metar sa strana sto je zanemarivo.invincible1921 je napisao/la:najmanji teren u historiji fudbala
Bio sam protiiv Gane na utakmice nije bilo ni 15 000, protiv Amera pola stadiona napustilo, a i ono sto je bilo raje bilo je vise dijaspore nego ljudi iz Sarajeva.
KOnkretno sto se tice rukometa, ja bi nakon utakmice sa Islandom zabranio igranje rukometne repke u Sarajevu, nije mi jasno da se iz Sarajeva i okolnih mjesta ne moze skupiti 5 000 ljudi na jednoj tako vaznoj utakmici
Iako sam Sarajlija, treba napraviti baze za kosarku i rukomet.
Fudbalska baza nam je Zenica, kosarka obavzno Mejdan, a rukomet bih prebacio u Cazin pa neka im izgrade vecu dvoranu.
Sarajevo ne zasluzuje nista.
Fudbalska baza nam je Zenica, kosarka obavzno Mejdan, a rukomet bih prebacio u Cazin pa neka im izgrade vecu dvoranu.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Tesko nama i nasem sportu sa takvim stavom, cuj ''kao'' neki dogadjaj a reprezentacija mu igra, aferim momak !MortemHz je napisao/la:
Nas je proslo sto je vama sada zanimljivo ovo..naravno da ce iz manjeg doci vise jer nikada nisu gledali nesto ovakvo,to je kao neki dogadjaj manjim gradovima
Da se dijeli po litar mlijeka i dva suha sira doslo bi vas 70.000.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
- Kontakt:
pa mislim da rukomet treba igrati u vise gradova ,Tuzla ,Zenica ,Cazin ,Gorazde,Visoko nisu velike dvorane al zato je zagarantovana sjajna atmosfera i puna dvorana .bhsport je napisao/la:Iako sam Sarajlija, treba napraviti baze za kosarku i rukomet.
MortemHz je napisao/la:Nas je proslo sto je vama sada zanimljivo ovo..naravno da ce iz manjeg doci vise jer nikada nisu gledali nesto ovakvo,to je kao neki dogadjaj manjim gradovimasolinas je napisao/la:sarajevo je odavno dokazalo da nezasluzuje bilo koju repku..sve ja razumijem,ali da grad od pola miliona ljudi nemoze doci 5000 na jednu utakmicu repke u dvoranu,ili barem 15 hiljada na fudbal...bilo je na fudbalu i 35,da me nesvati ko pogresno,ali to je rijetkost...jednom u 5 god..![]()

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
zato sto repku gledaju vecinom ljudi iz dijaspore, u sarajevu se vise prate Željo i Sarajevo, bilo to nekom drago ili ne 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Svi van Sarajeva su onda dijaspora?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
- Kontakt:
zna se na šta sam mislio.. velika vecina dolazi iz dijaspore i gleda utakmice, a najmnje je tu ljudi iz bosne i tih gradova sto idu i gledaju to
ps. govorim o fudbalu... ostali sportovi s ugeneralno manje interesantni
ps. govorim o fudbalu... ostali sportovi s ugeneralno manje interesantni
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
U Sarajevu svi prate Zelju i Sarajevo , a na stadionima po 2-3 hiljade vijernih navijaca , sminkeri opet cekaju trece pretkolo Lige prvaka...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.