Tako je, samo posaljes protivniku podatke sobe, i on udje u sobu i igratepes6jnet je napisao/la:ok.hvala ti odo probati. a mozes mi to reci u vezi odigravanja utakmica. jel kao sto sam rekao -- odem na online ,izaberem npr server europe 1 i odem u sobu s kim sam se dogfovorio da igram preko neta
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
eh sad samo da neko odustane
ko je savez--ko su clanovi 
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja i Juventus0244 smo savezpes6jnet je napisao/la:eh sad samo da neko odustane![]()
nadam se da nista ko pravi savez pa da se govori savez napolje

mezel ko vidjeti imal slika ja sliko onako kako si reko ali kada sam postavio i kada udem bijela slika
http://imageshack.us/photo/my-images/829/unledxxv.png/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.us/photo/my-images/824/47672789.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
zasto je bijelo,jel i u vas tako ili ima slika
kada se napravi screen schot gdje se to postavlja,ja sam cito na ovoj temi niko ne postavlja slike ni rezultate.da mi je da vidim kako to izgleda
http://imageshack.us/photo/my-images/824/47672789.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
zasto je bijelo,jel i u vas tako ili ima slika
kada se napravi screen schot gdje se to postavlja,ja sam cito na ovoj temi niko ne postavlja slike ni rezultate.da mi je da vidim kako to izgleda
nece da ga **** izgleda da je do dugmeta jbg 
- Donnie Darko
- Kontakt:
dok je Donnie direktor iz sjeneGoalgetter je napisao/la:Ja i Juventus0244 smo savezpes6jnet je napisao/la:eh sad samo da neko odustane![]()

Ti si gospodar svemiraDonnie Darko je napisao/la:dok je Donnie direktor iz sjeneGoalgetter je napisao/la:Ja i Juventus0244 smo savezpes6jnet je napisao/la:eh sad samo da neko odustane![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Direktor molit cu lijepo
Sad je "iz sjene", tako smo se dogovorili na zadnjem oficijalnom sastanku Illuminata u Bavarskoj. Ovo iz svemira je bilo previse ocigledno.
Sad je "iz sjene", tako smo se dogovorili na zadnjem oficijalnom sastanku Illuminata u Bavarskoj. Ovo iz svemira je bilo previse ocigledno.Re: PES 6 liga chat
Ma zaboravio ja da je direktor.Bio sam na tom sastanku ja sam onaj mali što donosi piće kad zatraži ko od vasDonnie Darko je napisao/la:Direktor molit cu lijepoSad je "iz sjene", tako smo se dogovorili na zadnjem oficijalnom sastanku Illuminata u Bavarskoj. Ovo iz svemira je bilo previse ocigledno.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Vrlo dobar prijelazni rok za VFL Wolfsburg koji je pojacao svoju odbranu dovodjenjem Kyriakosa iz Liverpoola i Hrvata Hrvoja Caleta iz nekog(meni u ovom trenutku nepoznatog)kluba.Najveci promasaj prijelaznog roka je bilo pustanje Diega na posudbu u A.M, umjesto njega doveden iskusni veznjak Barcelone Aleksandar Hleb koji ce biti velika pomoc VFL Wolfsburgu
PS:Napominjemo Golgettera da je obecao sklopiti najbolji sastav i formaciju za VFL Wolfsbur nakon zavrsetka priejlaznog roka i to putpuno besplatno i ako smo nudili 25€ po igracu(vrlo lijepo od njega),a sada ga molimo da to obecanje izvrsi a ako to isto ne uradi duzan je VFL Wolfsburgu platiti odstetu za pretrpljenu dusevnu bol u iznosu od 100€ po igracu i jos 250€ treneru
PS:Napominjemo Golgettera da je obecao sklopiti najbolji sastav i formaciju za VFL Wolfsbur nakon zavrsetka priejlaznog roka i to putpuno besplatno i ako smo nudili 25€ po igracu(vrlo lijepo od njega),a sada ga molimo da to obecanje izvrsi a ako to isto ne uradi duzan je VFL Wolfsburgu platiti odstetu za pretrpljenu dusevnu bol u iznosu od 100€ po igracu i jos 250€ treneru
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Goalgetter
- Kontakt:
Posto sam ja posten covjek, evo ti formacije
---------------Bengalio------------------
Ochs--Kyrgiakos--Friedrich--Schäfer
----------------Josue--------------------
Hasan/Hasebe---------------------Hleb
--------------Hitzelsperger-------------
-----Mandzukic----------Helmes-------
Za pocetak, ja bi to barem ovako postavio. Za svaku pozicijiu imas po 2 igraca, tako da provjeri ko je bolji.
Preporucio bih ti da igras formaciju, u kojoj mozes iskoristiti svoja krila i bekove, jer tu ti je sigurno jaca strana
Za pocetak, ja bi to barem ovako postavio. Za svaku pozicijiu imas po 2 igraca, tako da provjeri ko je bolji.
Preporucio bih ti da igras formaciju, u kojoj mozes iskoristiti svoja krila i bekove, jer tu ti je sigurno jaca strana
- Goalgetter
- Kontakt:
Jedan solidan prijelazni rok za ekipu Sevile.
U ekipu je doslo mnogo novih igraca, kao kapiten reprezentacije BiH, Emir Spahic, koji bi trebao biti jedno veliko pojacanje za odbranu. Drugo pojacanje u odbrani je reprezentativac Uruguaya Martin Caceres, koji bi mogao sigurno ciniti stoperski par sa Emirom Spahicem.
U ofanzivi su dovedena dva znacajna pojacanja. Prvi je Piotr Trochowski, brzi Njemac, doveden iz Hamburger SV, a drugi je Manu del Moral, koji je doveden iz Getafea.
Medjutim, klub je napustilo i mnogo standarnih igraca. Mohamadou Dabo (Lyon), Diego Capel (Sporting) i D. Zokora (Trabzonspor) su napustili klub ovog ljeta.
U prvom planu, cilj Seville je biti medju najboljih 10 ekipa, te sto dalji plasman u SportSport.ba Kupu.

Emir Spahic i Ivan Rakitic
Formacija :

U ekipu je doslo mnogo novih igraca, kao kapiten reprezentacije BiH, Emir Spahic, koji bi trebao biti jedno veliko pojacanje za odbranu. Drugo pojacanje u odbrani je reprezentativac Uruguaya Martin Caceres, koji bi mogao sigurno ciniti stoperski par sa Emirom Spahicem.
U ofanzivi su dovedena dva znacajna pojacanja. Prvi je Piotr Trochowski, brzi Njemac, doveden iz Hamburger SV, a drugi je Manu del Moral, koji je doveden iz Getafea.
Medjutim, klub je napustilo i mnogo standarnih igraca. Mohamadou Dabo (Lyon), Diego Capel (Sporting) i D. Zokora (Trabzonspor) su napustili klub ovog ljeta.
U prvom planu, cilj Seville je biti medju najboljih 10 ekipa, te sto dalji plasman u SportSport.ba Kupu.

Emir Spahic i Ivan Rakitic
Formacija :

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
covjek odrzava svoja obecanjaGoalgetter je napisao/la:Posto sam ja posten covjek, evo ti formacije![]()
ps:kad izlazi ovaj novi patch na stranici pes6j.net sam procitao da izlazi nakon zavrsetka prijelaznog roka
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ovi moji još oslabili 
I ovaj moj novi klub skroz zakazo u prelaznom roku!
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Marseille kriza. Još čitam pustiše Gignaca u Fulham, prije toga otišli Heinze i Taiwo.. Bit će veselo.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Goalgetter
- Kontakt:
Ost'o je Gignac u Marseilleu. Jos su doveli Diarru (sjecam se kad sam im'o Bordeaux, zvijer, ni Rahimic mu nije ravanToxicity je napisao/la:Marseille kriza. Još čitam pustiše Gignaca u Fulham, prije toga otišli Heinze i Taiwo.. Bit će veselo.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ocel neko da mu pokazem znanje ?

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ja nisam igro 4-5 dana cekam novi patch da izadje.Ovaj stari wolfsburg bio jadan pa i se nije dalo igrati
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.