NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Halalite na upad, ali ima li kakve sanse za nesto vise ove godine Jedinstvo...???
Kao kapiten moras znati sta pricas, lose je to rekao bas.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑04 avg 2020, 21:07pa pogresno se momak izrazio zna se sta je mislio necemo sad svaku rijec uzimati za zlo.
ekipa je cvrsto na zemlji, a na kraju nema se ni povoda da bi se mi nesto uzdigli
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Nemmmaa boodeva u bihacu ko sto je bilo narednih godinaharden je napisao/la: ↑04 avg 2020, 21:23Kao kapiten moras znati sta pricas, lose je to rekao bas.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑04 avg 2020, 21:07pa pogresno se momak izrazio zna se sta je mislio necemo sad svaku rijec uzimati za zlo.
ekipa je cvrsto na zemlji, a na kraju nema se ni povoda da bi se mi nesto uzdigli
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Mi se svi nadamo, jacu ekipu nismo imali bar 7-8 godina, jos sa tigrom, koji kakav god da je ima taj autoritet medju igracima. Prva dva kola kuci igramo Gosk i Zvijezda, ako uzmemo obe onda mozemo sa sigurnoscu reci da imamo velike sanse za PL. Dosta toga ce nam zavisiti i kako ce Fajic uci u sezonu, ako bude bar u pola kao one sezone u Velezu kad su se vratili u PL onda ce sve biti puno lakse. Sve u svemu danas su u klubu javno objavili pred medijima da je cilj i da idemo na PL.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
bujrum stari nemas se sta izvinjavati, bice aBd nesto vratio se Hamdo Tigar u klub igracki fino stojimo, trener nam jest malo klimav al eto nadamo se liga je bas slaba najozbiljniji pored nas je GOSK i po meni jedini mjerodavan rival mada liga je dosta mutna i teska trebat ce nam puno srece

ziv bio, svako dobro

Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Želim vam svako dobro i da se pofajtate, pa aBgda i da se borite za ulazak u PL...Odavno vas nije bilo, a Bihac je grad koji je zaslužio da ima klub u PL...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑04 avg 2020, 22:20bujrum stari nemas se sta izvinjavati, bice aBd nesto vratio se Hamdo Tigar u klub igracki fino stojimo, trener nam jest malo klimav al eto nadamo se liga je bas slaba najozbiljniji pored nas je GOSK i po meni jedini mjerodavan rival mada liga je dosta mutna i teska trebat ce nam puno srece
ziv bio, svako dobro![]()
![]()
Sa vama smo uvijek imali dobre odnose i nadam se da cemo nastaviti i dalje na sportskom planu...
Sretno SILO NEBESKA...

Od srca vam želim da se nadanja ispune...LloriS je napisao/la: ↑04 avg 2020, 22:07Mi se svi nadamo, jacu ekipu nismo imali bar 7-8 godina, jos sa tigrom, koji kakav god da je ima taj autoritet medju igracima. Prva dva kola kuci igramo Gosk i Zvijezda, ako uzmemo obe onda mozemo sa sigurnoscu reci da imamo velike sanse za PL. Dosta toga ce nam zavisiti i kako ce Fajic uci u sezonu, ako bude bar u pola kao one sezone u Velezu kad su se vratili u PL onda ce sve biti puno lakse. Sve u svemu danas su u klubu javno objavili pred medijima da je cilj i da idemo na PL.
Sretno jos jednom...

Ma nije da ismijavam momka zbog takvog govora niti zelim, nego mi ta izjava nije legla nikako. A Boga mi i Berber velike stvari najavi. Steta sto mi nemamo spremne sve igrace za prva dva kola, tad bih bio sigurniji u bodove.Bihacit1937 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 22:02Nemmmaa boodeva u bihacu ko sto je bilo narednih godina![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Od 2:17 premotajte
Bilo je klanja 2014., al tako je kad se bori za 1. mjesto bilo koje lige. Uglavnom od srca vam želim da nam se vratite u PL, pa da se koljemo i u PL
I da opet pjevamo: dobro nam došli!

Bilo je klanja 2014., al tako je kad se bori za 1. mjesto bilo koje lige. Uglavnom od srca vam želim da nam se vratite u PL, pa da se koljemo i u PL

Nemojte ispasti dok se vratimoBosnausrcu9 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 23:21Od 2:17 premotajte![]()
Bilo je klanja 2014., al tako je kad se bori za 1. mjesto bilo koje lige. Uglavnom od srca vam želim da nam se vratite u PL, pa da se koljemo i u PL![]()

-
- Kontakt:
Valjda nećemoharden je napisao/la: ↑04 avg 2020, 23:24Nemojte ispasti dok se vratimoBosnausrcu9 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 23:21Od 2:17 premotajte![]()
Bilo je klanja 2014., al tako je kad se bori za 1. mjesto bilo koje lige. Uglavnom od srca vam želim da nam se vratite u PL, pa da se koljemo i u PL![]()
I da opet pjevamo: dobro nam došli!ovo je vrh utakmica bila, atmosfera vrh, nasi igraci su se sasrali vec na zagrijavanju realno.

-
- Kontakt:
Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 23:21Od 2:17 premotajte![]()
Cesto se sjetim ove utakmice. Nezaboravno. Mislim i vasa jedna od najboljih utakmica sto se tice navijanja. Nas je bilo msm tacno 84 par kombija doslo kod vas gledalaca ukupno sig preko 10000. Rado da se vidimo i u Premier Ligi pa da navijamo zajedno. Ako Bog da.
-
- Kontakt:
nebeskasila je napisao/la: ↑04 avg 2020, 23:31Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 23:21Od 2:17 premotajte![]()
Cesto se sjetim ove utakmice. Nezaboravno. Mislim i vasa jedna od najboljih utakmica sto se tice navijanja. Nas je bilo msm tacno 84 par kombija doslo kod vas gledalaca ukupno sig preko 10000. Rado da se vidimo i u Premier Ligi pa da navijamo zajedno. Ako Bog da.

Uglavnom, ako iko zaslužuje PL, to ste vi! Sretno!
-
- Kontakt:
Znam tad je bilo puno sve oko stadiona. Kao da je dosao neki europski klub velikan a ne Jedinstvo hahah ali bas je bila jedna od najboljih borbi u ovoj prvoj ligi. Znam da sam ja bez glasa ostao tad. Ali kad ste zapjevali ko ne skace tuzlak nije tad se tribina pocela tresti. Nadam ae da cemo docekati ponovo. Evo napokon smo i mi zvanicno potvrdili borbu za prvo mjestoBosnausrcu9 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 23:35nebeskasila je napisao/la: ↑04 avg 2020, 23:31Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 23:21Od 2:17 premotajte![]()
Cesto se sjetim ove utakmice. Nezaboravno. Mislim i vasa jedna od najboljih utakmica sto se tice navijanja. Nas je bilo msm tacno 84 par kombija doslo kod vas gledalaca ukupno sig preko 10000. Rado da se vidimo i u Premier Ligi pa da navijamo zajedno. Ako Bog da.koliko je samo ljudi se moralo vratiti jer nije bilo mjesta ni na stepenicama. Bilo je preko 10k, a još nekoliko hiljada se vratilo kućama. Ja sat vremena prije utakmice došao, nisam mogao prići tribinama hahaha.
Uglavnom, ako iko zaslužuje PL, to ste vi! Sretno!
Bilo nas je vise, ja zadnji usao na stadion pita onaj policajac ima li vas jos reko nema, kaze 105 vas je doslo, al ne bitno je to, utakmica je bila vrhunska kao i atmosfera na stadionu
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
jedan od najrespektabilnijih momenata u nasem fudbalu sve je ispalo gospodski a usijane glave sa obadvije strane Sloboda nas je bas fino docekala i uvalila tricu nase curice se upisale i kpd kuce samo sto je ta bila prije dobijenaBosnausrcu9 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 23:21Od 2:17 premotajte![]()
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Vi ste klub za Premijer lige, prije nego: Radnik Bn, Sloga SH, Krupa, Olimpik, Mladost DK... Da ne govorim o Gošku Tošku i sl, bez provokacija pišem, realno je tako. Zato nam trebate u PL!
-
- Kontakt:
I pozdrav za legendarnog kralja Tigra našeg!

-
- Kontakt:
Da se razumijemo, bilo nas je 100tinjak, ali samo zato sto su tu sezonu bile zabrane za gostovanja! Cak do samog dolaska u tz nismo znali da li ce nam dopustiti ulazak na stadion. Da se moglo putovati autobusima, vjerujem da bi nas bilo, u najmanju ruku, 200! I poslije ove tekme, iako izgubili, ostali smo prvi. Zajebao nas Igman i Gosk. Vrijeme doslo da gledaju u ledja sad 
-
- Kontakt:
2 0 je bilo. Fukare su nas docekale jer smo i mi njih docekali u Bihacu kad je bilo druzenje na betonu sa njihovima. Zato su nam i uzvratili jer cuje se na cideu kad njihov vodja govori hajmo im dati dobrodoslicu i oni su je nama dali. A cule su se price da je Kahri prodao ovu utakmicu da je uzeo 10000 a on se i okliznuo kod gola ali to je proslo vec. Sad idemo u borbu sa Goskom. Barem navijace jace od goska imamo hahahInatSilniBosanski je napisao/la: ↑05 avg 2020, 00:26jedan od najrespektabilnijih momenata u nasem fudbalu sve je ispalo gospodski a usijane glave sa obadvije strane Sloboda nas je bas fino docekala i uvalila tricu nase curice se upisale i kpd kuce samo sto je ta bila prije dobijenaBosnausrcu9 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 23:21Od 2:17 premotajte![]()