RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
u koliko je utakmica
-
- Kontakt:
u 6vm22 je napisao/la:u koliko je utakmica

- Crni gavran
- Kontakt:
Pozdrav iz Zenice, mislim da ste vezano za trenera napravili odlican posao, mene cudi kako su ga iz Sarajeva tako lako odbacili, jer je covjek ipak uspio bez nekih ulaganja u klub Sarajevo i dovodjenja pojacanja da se ipak plasira na visoko 2.mjesto.
Uostalom vidjecemo kako ce kod vas proci.

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
-
- Kontakt:
Brate mi cemo bit zadovolji i sredinom tabele ( zlatna sredina ) bar ako tako bude ove sezone slijedece malo vise i tako , al ja bi vise da se sredi jos malo stadion i za goste tribina i barem ja sam zadovoljan a mislim da bi svi tako bili zadovoljniCrni gavran je napisao/la:Pozdrav iz Zenice, mislim da ste vezano za trenera napravili odlican posao, mene cudi kako su ga iz Sarajeva tako lako odbacili, jer je covjek ipak uspio bez nekih ulaganja u klub Sarajevo i dovodjenja pojacanja da se ipak plasira na visoko 2.mjesto.

Pratim odavno ovaj forum, ali eto nisam nikad nista pisao... ali sad stvarno imam osjecaj da ide kako treba u nasem Veležu i samo bih pozelio novom treneru dosta uspijeha. pozzz iz Sarajeva
Volim te mama ali ne kao Velež

Volim te mama ali ne kao Velež

i tito je volio velež :D
u ovoj sezoni za velež su bitne tri stvari:
1. stabilizacija kluba tj. da stane na svoje noge,
2. potpisivanje ugovora s igračima više od godinu dana, jer eventualnim prodajama, imamo pravo na obeštećenje i
3. daljnja u laganja u stadion Vrapčići, jer svake sezone će biti teže i teže doći do licence za nastupe u PL, najviše zbog infrastrukture..
EDIT: Jel Zaimović završio karijeru, i ako jest, da li će biti uključen u rad u klubu?
2. potpisivanje ugovora s igračima više od godinu dana, jer eventualnim prodajama, imamo pravo na obeštećenje i
3. daljnja u laganja u stadion Vrapčići, jer svake sezone će biti teže i teže doći do licence za nastupe u PL, najviše zbog infrastrukture..
EDIT: Jel Zaimović završio karijeru, i ako jest, da li će biti uključen u rad u klubu?
jeste, oprostio se zaimovic, nezz hoce li biti ukljucen u rad u klubu, nadam se da hoce kao i aca. A zaimovic jos ima uefa A licencu za treneraAlemC85 je napisao/la:u ovoj sezoni za velež su bitne tri stvari:
Kako sad doći do trenutnog rezultata iz Fojnice ? Ikakva, bilo kakva, solucija ?
P.S. Znam da je preteško, ali eto za svaki slučaj...
IDEMO ROĐENI !
Što bi nam sad upao Kadra da malo Vladu polomi.
P.S. Znam da je preteško, ali eto za svaki slučaj...
IDEMO ROĐENI !
Što bi nam sad upao Kadra da malo Vladu polomi.

Who dares, wins !
Da neko kao nick stavi npr. "Hitlerova Njemačka" da li bi bio sankcioniran?Titova-Juga je napisao/la:Molite Boga da baš Avdo dođe.
Mi kad smo god molili Boga za neki dobar rezultat, bilo je protiv naše koristi
Držite neki kriterij...
Možda će za Velež biti bolje ukoliko se navijači okane crne strane prošlosti i ukoliko se na grb stavi nešto normalno, dakle ako se stvari okrenu u drugom smjeru u smislu ove nostalgije za nečim što je hvala Bogu propalo... Do tad će mi kao Hercegovcu ipak draži biti Željo, Sarajevo, pa i Čelik, Sloboda...
Selam...
Kako volim kad ove ustashe provociramo sa petokrakombayer 04 je napisao/la:Da neko kao nick stavi npr. "Hitlerova Njemačka" da li bi bio sankcioniran?Titova-Juga je napisao/la:Molite Boga da baš Avdo dođe.
Držite neki kriterij...
Možda će za Velež biti bolje ukoliko se navijači okane crne strane prošlosti i ukoliko se na grb stavi nešto normalno, dakle ako se stvari okrenu u drugom smjeru u smislu ove nostalgije za nečim što je hvala Bogu propalo... Do tad će mi kao Hercegovcu ipak draži biti Željo, Sarajevo, pa i Čelik, Sloboda...
Selam...

Mi smo ponosni na petokraku i je.. nam se je li ti Željo draži ili ne. 

Who dares, wins !
Velež bez petokrake kao ćevapi bez luka
.........
Forzza Velež ljubavi mojaa

Forzza Velež ljubavi mojaa

i tito je volio velež :D
Fudbaleri mostarskog Veleža i sarajevskog Olimpica odigrali su prijateljsku utakmicu, a nakon 90 minuta nije bilo pobjednika (1:1).
U prvom pripremnom susretu za narednu sezonu Velež i Olimpic su odigrali bez pobjednika. Oba tenera su u prvom poluvremenu na teren izvela prve ekipe, dok su u drugom poluvremnu igrali oni koji se bore za što bolje pozicije u timu.
Golova nije bilo do pred sami kraj susreta, kada je Brković doveo Rođene do prednosti,a kada se očekivao kraj Harba je pogodio za konačnih 1:1.
EDIT: Sve u svemu , nije lose
U prvom pripremnom susretu za narednu sezonu Velež i Olimpic su odigrali bez pobjednika. Oba tenera su u prvom poluvremenu na teren izvela prve ekipe, dok su u drugom poluvremnu igrali oni koji se bore za što bolje pozicije u timu.
Golova nije bilo do pred sami kraj susreta, kada je Brković doveo Rođene do prednosti,a kada se očekivao kraj Harba je pogodio za konačnih 1:1.

Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 09 jul 2011, 20:15, ukupno mijenjano 2 puta.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Mislis na onu proslost kada nezaposlenost nije bila 50%? Kada je diploma nesto znacila? Kada sam mogao plivati u klubu sa dozivotnim clanstvom od 100 Dinara? Kada su nasi roditelji imali placeni godisnji odmor?bayer 04 je napisao/la:
Da neko kao nick stavi npr. "Hitlerova Njemačka" da li bi bio sankcioniran?
Držite neki kriterij...
Selam...
Eeeh, je*es tu proslost, bolje je da cijeli dan pijemo kafu, ne zbog izbora vec zato jer nemamo posla, da psujemo Hrvate, Srbe, Bosance, Hercegovce, Slovence, itd, da placamo hljeb na kredit, da spavamo u Mercedesu zato jer nemamo para ni za stan ni za gorivo.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Nije lose, Olimpic ce ove godine biti ekstra klub. Jeli Vlada igrao?Maestro^^ je napisao/la:Fudbaleri mosstarskog Veleža i sarajevskog Olimpica odigrali su prijateljsku utakmicu, a nakon 90 minuta nije bilo pobjednika (1:1).
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
1:1 protiv ekipe koja ima neusporedivo najveci budžet u BiH i koja nam je prakticno pred nosom otela najboljeg igraca PL, je jako dobro.
Baš prijateljski, 1:1. Brkovića smo zaboravili svi, a mislim da nam je i on solidno pojačanje.
Who dares, wins !
to i ja kazem. Samo na Mostarski nacin.drH je napisao/la:1:1 protiv ekipe koja ima neusporedivo najveci budžet u BiH i koja nam je prakticno pred nosom otela najboljeg igraca PL, je jako dobro.

I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
-
- Kontakt:
Moj Mostar je u ono doba sav mirisao po cvijecu, svugdje bile fontane sa vodom,papiric nisi na cesti ili trotoaru mogao vidjeti.A sada, taj isti Mostar je pretrpan smecem,ratnim rusevinama,narkomanima,prosjacima,auto-mafijom.Iznijeo sam ovo sam ovo samo radi poredjenja-da progledas. Tema je ipak,fudbal,tj.RSD Velez. Selam i tebi.bayer 04 je napisao/la:Da neko kao nick stavi npr. "Hitlerova Njemačka" da li bi bio sankcioniran?Titova-Juga je napisao/la:Molite Boga da baš Avdo dođe.
Držite neki kriterij...
Selam...
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Potpis!NeToBoLa je napisao/la:Mi smo ponosni na petokraku i je.. nam se je li ti Željo draži ili ne.
Antifa!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.