RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vm22
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la vm22 » 09 jul 2011, 11:07

u koliko je utakmica

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 09 jul 2011, 12:07

vm22 je napisao/la:u koliko je utakmica
u 6 :P

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 09 jul 2011, 12:31

Pozdrav iz Zenice, mislim da ste vezano za trenera napravili odlican posao, mene cudi kako su ga iz Sarajeva tako lako odbacili, jer je covjek ipak uspio bez nekih ulaganja u klub Sarajevo i dovodjenja pojacanja da se ipak plasira na visoko 2.mjesto.

Uostalom vidjecemo kako ce kod vas proci. ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 09 jul 2011, 12:54

Crni gavran je napisao/la:Pozdrav iz Zenice, mislim da ste vezano za trenera napravili odlican posao, mene cudi kako su ga iz Sarajeva tako lako odbacili, jer je covjek ipak uspio bez nekih ulaganja u klub Sarajevo i dovodjenja pojacanja da se ipak plasira na visoko 2.mjesto.

Uostalom vidjecemo kako ce kod vas proci. ;)
Brate mi cemo bit zadovolji i sredinom tabele ( zlatna sredina ) bar ako tako bude ove sezone slijedece malo vise i tako , al ja bi vise da se sredi jos malo stadion i za goste tribina i barem ja sam zadovoljan a mislim da bi svi tako bili zadovoljni :P

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 09 jul 2011, 13:17

Pratim odavno ovaj forum, ali eto nisam nikad nista pisao... ali sad stvarno imam osjecaj da ide kako treba u nasem Veležu i samo bih pozelio novom treneru dosta uspijeha. pozzz iz Sarajeva :)
Volim te mama ali ne kao Velež 8-)
i tito je volio velež :D

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 09 jul 2011, 14:02

u ovoj sezoni za velež su bitne tri stvari:

1. stabilizacija kluba tj. da stane na svoje noge,
2. potpisivanje ugovora s igračima više od godinu dana, jer eventualnim prodajama, imamo pravo na obeštećenje i
3. daljnja u laganja u stadion Vrapčići, jer svake sezone će biti teže i teže doći do licence za nastupe u PL, najviše zbog infrastrukture..

EDIT: Jel Zaimović završio karijeru, i ako jest, da li će biti uključen u rad u klubu?

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 09 jul 2011, 14:46

AlemC85 je napisao/la:u ovoj sezoni za velež su bitne tri stvari:

1. stabilizacija kluba tj. da stane na svoje noge,
2. potpisivanje ugovora s igračima više od godinu dana, jer eventualnim prodajama, imamo pravo na obeštećenje i
3. daljnja u laganja u stadion Vrapčići, jer svake sezone će biti teže i teže doći do licence za nastupe u PL, najviše zbog infrastrukture..

EDIT: Jel Zaimović završio karijeru, i ako jest, da li će biti uključen u rad u klubu?
jeste, oprostio se zaimovic, nezz hoce li biti ukljucen u rad u klubu, nadam se da hoce kao i aca. A zaimovic jos ima uefa A licencu za trenera

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 09 jul 2011, 18:59

Kako sad doći do trenutnog rezultata iz Fojnice ? Ikakva, bilo kakva, solucija ?

P.S. Znam da je preteško, ali eto za svaki slučaj...

IDEMO ROĐENI !

Što bi nam sad upao Kadra da malo Vladu polomi. :lol:
Who dares, wins !

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 09 jul 2011, 19:14

Titova-Juga je napisao/la:Molite Boga da baš Avdo dođe.
Mi kad smo god molili Boga za neki dobar rezultat, bilo je protiv naše koristi :lol:
Da neko kao nick stavi npr. "Hitlerova Njemačka" da li bi bio sankcioniran?
Držite neki kriterij...

Možda će za Velež biti bolje ukoliko se navijači okane crne strane prošlosti i ukoliko se na grb stavi nešto normalno, dakle ako se stvari okrenu u drugom smjeru u smislu ove nostalgije za nečim što je hvala Bogu propalo... Do tad će mi kao Hercegovcu ipak draži biti Željo, Sarajevo, pa i Čelik, Sloboda...

Selam...

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 09 jul 2011, 19:17

bayer 04 je napisao/la:
Mi kad smo god molili Boga za neki dobar rezultat, bilo je protiv naše koristi :lol:
Držite neki kriterij...

Možda će za Velež biti bolje ukoliko se navijači okane crne strane prošlosti i ukoliko se na grb stavi nešto normalno, dakle ako se stvari okrenu u drugom smjeru u smislu ove nostalgije za nečim što je hvala Bogu propalo... Do tad će mi kao Hercegovcu ipak draži biti Željo, Sarajevo, pa i Čelik, Sloboda...

Selam...
Kako volim kad ove ustashe provociramo sa petokrakom ;)

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 09 jul 2011, 19:23

Mi smo ponosni na petokraku i je.. nam se je li ti Željo draži ili ne. ;)
Who dares, wins !

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 09 jul 2011, 19:50

Velež bez petokrake kao ćevapi bez luka :D.........
Forzza Velež ljubavi mojaa :)
i tito je volio velež :D

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 09 jul 2011, 20:12

Fudbaleri mostarskog Veleža i sarajevskog Olimpica odigrali su prijateljsku utakmicu, a nakon 90 minuta nije bilo pobjednika (1:1).

U prvom pripremnom susretu za narednu sezonu Velež i Olimpic su odigrali bez pobjednika. Oba tenera su u prvom poluvremenu na teren izvela prve ekipe, dok su u drugom poluvremnu igrali oni koji se bore za što bolje pozicije u timu.

Golova nije bilo do pred sami kraj susreta, kada je Brković doveo Rođene do prednosti,a kada se očekivao kraj Harba je pogodio za konačnih 1:1.

EDIT: Sve u svemu , nije lose :)
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 09 jul 2011, 20:15, ukupno mijenjano 2 puta.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 09 jul 2011, 20:12

bayer 04 je napisao/la:
Držite neki kriterij...

Selam...
Mislis na onu proslost kada nezaposlenost nije bila 50%? Kada je diploma nesto znacila? Kada sam mogao plivati u klubu sa dozivotnim clanstvom od 100 Dinara? Kada su nasi roditelji imali placeni godisnji odmor?

Eeeh, je*es tu proslost, bolje je da cijeli dan pijemo kafu, ne zbog izbora vec zato jer nemamo posla, da psujemo Hrvate, Srbe, Bosance, Hercegovce, Slovence, itd, da placamo hljeb na kredit, da spavamo u Mercedesu zato jer nemamo para ni za stan ni za gorivo.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 09 jul 2011, 20:14

Maestro^^ je napisao/la:Fudbaleri mosstarskog Veleža i sarajevskog Olimpica odigrali su prijateljsku utakmicu, a nakon 90 minuta nije bilo pobjednika (1:1).

U prvom pripremnom susretu za narednu sezonu Velež i Olimpic su odigrali bez pobjednika. Oba tenera su u prvom poluvremenu na teren izvela prve ekipe, dok su u drugom poluvremnu igrali oni koji se bore za što bolje pozicije u timu.

Golova nije bilo do pred sami kraj susreta, kada je Brković doveo Rođene do prednosti,a kada se očekivao kraj Harba je pogodio za konačnih 1:1.

EDIT: Sve u svemu , nije lose :)
Nije lose, Olimpic ce ove godine biti ekstra klub. Jeli Vlada igrao?
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 09 jul 2011, 20:15

1:1 protiv ekipe koja ima neusporedivo najveci budžet u BiH i koja nam je prakticno pred nosom otela najboljeg igraca PL, je jako dobro.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 09 jul 2011, 20:17

Baš prijateljski, 1:1. Brkovića smo zaboravili svi, a mislim da nam je i on solidno pojačanje.
Who dares, wins !

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 09 jul 2011, 20:22

drH je napisao/la:1:1 protiv ekipe koja ima neusporedivo najveci budžet u BiH i koja nam je prakticno pred nosom otela najboljeg igraca PL, je jako dobro.
to i ja kazem. Samo na Mostarski nacin. :D :D
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 09 jul 2011, 20:27

bayer 04 je napisao/la:
Držite neki kriterij...

Selam...
Moj Mostar je u ono doba sav mirisao po cvijecu, svugdje bile fontane sa vodom,papiric nisi na cesti ili trotoaru mogao vidjeti.A sada, taj isti Mostar je pretrpan smecem,ratnim rusevinama,narkomanima,prosjacima,auto-mafijom.Iznijeo sam ovo sam ovo samo radi poredjenja-da progledas. Tema je ipak,fudbal,tj.RSD Velez. Selam i tebi.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Tito_1922
Kontakt:

Post Postao/la Tito_1922 » 09 jul 2011, 20:42

NeToBoLa je napisao/la:Mi smo ponosni na petokraku i je.. nam se je li ti Željo draži ili ne. ;)
Potpis!

Antifa!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..

Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.