FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- drajkula_zlo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
kako mrzim kad dodju ovi debili koji odu jednom ili ni jednom na utakmicu pa ufate pametovat i kurcit se...niko ne zna kako je nama ...godinama pokusavamo otjerat gamad , godinama se igraju sa nasim zivcima eh dosta je vise bilo...
NEKA NAS NE VOLE...boli nas.... i ove picke...pravo su za VEDRANA odigrali nea sta ccc...
SAMO ZA NAŠU LJUBAV NAJVEĆU...
NEKA NAS NE VOLE...boli nas.... i ove picke...pravo su za VEDRANA odigrali nea sta ccc...
SAMO ZA NAŠU LJUBAV NAJVEĆU...
-
- Kontakt:
momak mi gledamo svaku utakmicu sarajeva i kuci i na strani i nemamo nista reci o igri sarajeva jer je nema,svaki put se nadamo pobjedi i kuci se vracamo ko popisani i s ovom utakmicom izgubili smo i zadnju nadu da nece propast ova sezona a znamo da ce tako biti i slijedece sezone s ovom nesposobnom upravom,situacija je takva da nam nije stalo ni do cega,nakupilo se svegaadmin je napisao/la:svaki poziv na linč ili predlaganje da se obavi bilo kakva nezakonita radnja rezultiraće trajnim banom.
jel iko od vas gledao utakmicu? bilo je 1:1. mnoge ljubitelje fudbala je slaba igra na terenu toliko iznervirala da su počeli neredi. zar niko o toj igri nema ništa da kaže? jel vi ljudi uopšte gledate utakmice ili samo u tribinu buljite?
-
- Kontakt:
Nakon sto sam malo ohladio od jucer,nes mi klikeri u glavi zaigrase...Tolika osudjivanja od strane drugih navijaca proizlaze ni manje ni vise nego od ZAVISTI.Toliko smo ispred vas u svim segmentima da niste imali niti jedan razlog da govorite kako smo ovakvi,onakvi,sve do jucer...Nakon sto se desilo sto se desilo,mnogi su od muhe napravili Slona u cilju bacanja sto vece ljage na NAS.Naravno da je neka druga navijacka skupina to uradila,nebi se napisala ni 3 posta o tome niti bi se pricalo.Vjerujem da cete sad malo ohladiti sa tim osudjivanjima,a uostalom svako ko nije navijac Sarajeva ne moze razumjeti ono razocarenje i bijes od jucer.Toliko..
Sto se igre tice imali su tih nekih akcija i zicera,ali djaba sve to kad gola ne znaju postici...
Sto se igre tice imali su tih nekih akcija i zicera,ali djaba sve to kad gola ne znaju postici...
aakiica
mudro zboris djecace
mudro zboris djecace

Ma niko vama ne zavidi ni nista slicno,i ja sam druze moj ko' malo dijete skakao kad je Sarajevo gazilo Helsingborga,i ja sam vristao kad je onaj mali lobovao u Genku za pobjedu i veliko slavlje cijele BiH a ne samo Hordi Zla...Al vi ste na utakmici protiv kluba u cijem je gradu ubijen nas kolega Vedran Puljic napravili takvu bruku i sramotu da je to za nepovjerovati.I Juventusovi navijaci bojkotuju pa ne ganjaju igrace po terenu,ne uderaju neduzni policajci ni redari koji takodje vrlo vjerovatno navijaju za Sarajevo...
Rotor Volgograd...
- drajkula_zlo
- Kontakt:
[quote="demir44"]Ma niko vama ne zavidi ni nista slicno,i ja sam druze moj ko' malo dijete skakao kad je Sarajevo gazilo Helsingborga,i ja sam vristao kad je onaj mali lobovao u Genku za pobjedu i veliko slavlje cijele BiH a ne samo Hordi Zla...Al vi ste na utakmici protiv kluba u cijem je gradu ubijen nas kolega Vedran Puljic napravili takvu bruku i sramotu da je to za nepovjerovati.I Juventusovi navijaci bojkotuju pa ne ganjaju igrace po terenu,ne uderaju neduzni policajci ni redari koji takodje vrlo vjerovatno navijaju za Sarajevo...[/quon
brate ne znas kako je biti navijac Sarajeva mi nismo navikli da nas klub bude svake sezone 6-7 vec uvijek medu prve 3 ekipe ali...svi ciljevi postavljeni su na pocetku drugog dijela sezone pali u vodu a jedini cilj je bio pobijediti Lišticu i tu pobijedu pokloniti Vedranu...a onakvom igrom necmo cak ni Zelju
pobijediti
...malo sale brate
brate ne znas kako je biti navijac Sarajeva mi nismo navikli da nas klub bude svake sezone 6-7 vec uvijek medu prve 3 ekipe ali...svi ciljevi postavljeni su na pocetku drugog dijela sezone pali u vodu a jedini cilj je bio pobijediti Lišticu i tu pobijedu pokloniti Vedranu...a onakvom igrom necmo cak ni Zelju

malo glupo poređenje ali ŽELJO 7 godina nije izašao u evropu i šta su trebali zapaliti grbavicu.... huliganizmu netreba tražiti opravdanje
treba sada vidjeti kolika će samo kazna biti.....

E ako je neko jutros slucajno slusao na radiju sta je govorio Dragan Vikic komandir Specijalne Jedinice Policije sve mu je jasno... eto nek sad probaju horde napraviti i jedan jedini mali izgred reko im je Vikic da Policija vise nece cekati ni braniti se niti ista odsada ce ulijetat u masu i sve biti, eto nek sad probaju nesto napraviti, jadna im majka ako sta probaju uradit kad ulete kornjace i kad pocnu biti, nema vise cile-mile...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
- ChelseaFann11
- Kontakt:
heh nisi ti naviko jer si neko dijete pa navijas za sarajevo mozda 4-5 godina..da si stariji naviko bi se ti lako vjeruj mi..drajkula_zlo je napisao/la:demir44 je napisao/la:Ma niko vama ne zavidi ni nista slicno,i ja sam druze moj ko' malo dijete skakao kad je Sarajevo gazilo Helsingborga,i ja sam vristao kad je onaj mali lobovao u Genku za pobjedu i veliko slavlje cijele BiH a ne samo Hordi Zla...Al vi ste na utakmici protiv kluba u cijem je gradu ubijen nas kolega Vedran Puljic napravili takvu bruku i sramotu da je to za nepovjerovati.I Juventusovi navijaci bojkotuju pa ne ganjaju igrace po terenu,ne uderaju neduzni policajci ni redari koji takodje vrlo vjerovatno navijaju za Sarajevo...[/quon
brate ne znas kako je biti navijac Sarajeva mi nismo navikli da nas klub bude svake sezone 6-7 vec uvijek medu prve 3 ekipe ali...svi ciljevi postavljeni su na pocetku drugog dijela sezone pali u vodu a jedini cilj je bio pobijediti Lišticu i tu pobijedu pokloniti Vedranu...a onakvom igrom necmo cak ni Zeljupobijediti
![]()
![]()
...malo sale brate
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..
ahaahahaahahaha kako me slatko nasmijaaakiica_sa je napisao/la:Nakon sto sam malo ohladio od jucer,nes mi klikeri u glavi zaigrase...Tolika osudjivanja od strane drugih navijaca proizlaze ni manje ni vise nego od ZAVISTI.Toliko smo ispred vas u svim segmentima da niste imali niti jedan razlog da govorite kako smo ovakvi,onakvi,sve do jucer...Nakon sto se desilo sto se desilo,mnogi su od muhe napravili Slona u cilju bacanja sto vece ljage na NAS.Naravno da je neka druga navijacka skupina to uradila,nebi se napisala ni 3 posta o tome niti bi se pricalo.Vjerujem da cete sad malo ohladiti sa tim osudjivanjima,a uostalom svako ko nije navijac Sarajeva ne moze razumjeti ono razocarenje i bijes od jucer.Toliko..

nema šta, sve si nas provalio

"" ПУТ ""
Ljudi ja samo ne znam sta vi hocete da kazete...da se bilo koji klub, tj.navijaci tog kluba nasli u ovoj situaciji, rezultiralo bi isto...i nema potrebe sada da se odvaja, vi ste ovakvi, onakvi...svi smo mi isti...i zelji se isto desavalo, i oni su ulijetali, udarali drotove, igrace, palili tribine...to je rezultat revolta pojedinaca...dajte da vise prestanemo da se preseravamo i provociramo...evo ovaj se nasladjuje sto ce Vikicevi specijalci marisati horde...pa razumijes li ti, da ce oni sada marisati koga stignu, i vas ce cim im se pruzi prilika...jucer je policija pokazala svoju nemoc, i oni ce silu morati iskazati kad tad, na nama, na vama...ali to je nebitno...ako nemate nesto normalno da komentarisete, ja bih vas sve redom zamolio da ne komentarisete nista, ovo je nas problem, nasa borba, nas klub, i sve nase...kada budemo dirali vas, onda imate pravo da se bunite...pa nismo ni mi vama 6 godina prebacivali na sta ste srozali zeljin ugled...dovoljan dokaz neobjektivnosti medija je sto se dva ista slucaja koji su se desili isti dan, 500 metara udaljeni jedno od drugog, karakterisu razlicito...borci koji su se borili za svoja prava, i demolirali zgradu cijelu, popalili sve, to je opravdano (i jeste, jer imaju pravo na to), i navijaci Sarajeva koji su se isto borili za svoja prava, uletili na tere, napravili puno manju materijalnu stetu (sto ne opravdavam), ali oni su huligani, bruka, itd...de malo razmislite...jer su razlozi isti, nezadovoljstvo, nepravda....Toliko od mene..
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
mozete kriviti horde mozete kriviti policiju ali na kraju dodje da je jos jedna sezona ovog naseg fudbala propala.. nista mozda slijedece godine budemo 101. na listi najboljih liga ali opet ce se reci bar imamo ono 1 pa je dobro... svi ljudi koji kazu da horde,ili neka druga grupa tjera gledaoce sa stadiona nisu upravu.. jer da je normalan savez normalna organizacija utakmica normalne kazne za klubove ovoga nebi bilo ... a jbg kakva drzava takva liga takvi ljudi sve propalo ...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
- nikad_izvini
- Kontakt:
5 a ne 7. Od toga smo jednom izborili Europu al nismo dobili licencu. Malo informacija nije na odmet. Nemoj se praviti pametan ako ne znaš, nekad je bolje ništa ne pisati/pričatiharinjo je napisao/la:malo glupo poređenje ali ŽELJO 7 godina nije izašao u evropu i šta su trebali zapaliti grbavicu.... huliganizmu netreba tražiti opravdanjetreba sada vidjeti kolika će samo kazna biti.....

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ne daj bože nikome takve pametiblablabla je napisao/la:aakiica
mudro zboris djecace

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
@S-N-ajin cirilas ili frulas.Nisi se keserio kad ste od istog tima dobili po gujci u po Banja Luke." je napisao/la:ahaahahaahahaha kako me slatko nasmijaaakiica_sa je napisao/la:Nakon sto sam malo ohladio od jucer,nes mi klikeri u glavi zaigrase...Tolika osudjivanja od strane drugih navijaca proizlaze ni manje ni vise nego od ZAVISTI.Toliko smo ispred vas u svim segmentima da niste imali niti jedan razlog da govorite kako smo ovakvi,onakvi,sve do jucer...Nakon sto se desilo sto se desilo,mnogi su od muhe napravili Slona u cilju bacanja sto vece ljage na NAS.Naravno da je neka druga navijacka skupina to uradila,nebi se napisala ni 3 posta o tome niti bi se pricalo.Vjerujem da cete sad malo ohladiti sa tim osudjivanjima,a uostalom svako ko nije navijac Sarajeva ne moze razumjeti ono razocarenje i bijes od jucer.Toliko..
Sto se igre tice imali su tih nekih akcija i zicera,ali djaba sve to kad gola ne znaju postici...![]()
nema šta, sve si nas provalio![]()
Crknućemo od zavisti
P.S samo posto je ovo demokratija nece ti niko braniti da crknes da li od zavisti ili neceg drugog manje vise.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mislim da nakon ovih incidenata i rušenja stadiona Koševo, gradsko vijeće pod hitno treba deložirati fk sarajevo sa tog stadiona. Pa nek onda ruše onaj beton na Vogošćanskom stadionu!
Josip Bevanda, glavni tajnik NK Široki BrijegBez obzira na sve, prvi ću na skupštini glasat da Sarajevo dobije 3 boda iz susreta sa Slobodom, jer je to jedino ispravno

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
I treba,jer je ispravno samo tako......Kevin je napisao/la:Josip Bevanda, glavni tajnik NK Široki BrijegBez obzira na sve, prvi ću na skupštini glasat da Sarajevo dobije 3 boda iz susreta sa Slobodom, jer je to jedino ispravno
Čovjek je tako rekao u novinama... 

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
uvijek sam se radovao evropskim uspjesima sarajeva, pa i premijerligaskim, ali sam razocaran da sarajevo ima tako jadne navijace, bruka i sramota, i za sarajevo kao klub, sarajevo kao grad, te drzavu nam!
Volim te Bosno!!!