Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ne sviđa mi se situacija sa bekovima nikako. Hajde inekako da su Milner i Gomez oporavljeni, mada bih Gomeza volio vidjeti na CB.. ovako desno Clyne, lijevo Moreno, Milnera kao backup za obje strane, ozbiljna situacija. 

Dobro je što Mane nije ozbiljno povrijeđen, taman da vidim Ingsa protiv Burneya, nadam se.
A valjda Klopp vidi da je potreban lijevi bek, jer iskreno rotacija Milner-Moreno mi ne ulijeva povjerenje.
A valjda Klopp vidi da je potreban lijevi bek, jer iskreno rotacija Milner-Moreno mi ne ulijeva povjerenje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
------------Mignolet------------
-Clyne-Lovren-Matip-Milner-
-----Henderson-----Can------
-Firminho-Wijandulm-Cou--
--------------Origi------------
-Clyne-Lovren-Matip-Milner-
-----Henderson-----Can------
-Firminho-Wijandulm-Cou--
--------------Origi------------
Kocka je bačena
- BeyKopites
- Kontakt:
Lijevi bek
(mada neće doći vjerovatno).
Sviđa mi se kapitenova ekipa za Burnley, samo ne bi mijenjao štoperski par.

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Jel bi to značilo da ga možemo vratiti kad hoćemo?thekoplegend je napisao/la:Pa prodaja je dobra, zaradilo se malo novca, ima buy back klauzulu i dobijace vise prilike u bornemouthu da igra nego kod nas i njihov trener je jedan od najperspektivnijih mladih trenera koji voli radit sa mladim igracima. Pun pogodak isto kao i za Ibea.Believe je napisao/la: Međutim,zašto je čovjek prodao Brad Smitha,to mi nikako nije jasno.Meni je onaj momak bio odličan svaki put kad je igrao.
Jel to važi i za Ibea?
You'll never walk alone.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Spominje se Bruno Martins Indi a čovjek pokriva i stopersku poziciju i poziciju lijevog beka.
prčil on štadonCorleone1892 je napisao/la:Spominje se Bruno Martins Indi a čovjek pokriva i stopersku poziciju i poziciju lijevog beka.
"We need to suffer. And we need to fight."
Gledao sam opasnog napadaca u Burnleyu, crnac, vrlo brz i jak, mislim da ga Klavan ne moze cuvati.BeyKopites je napisao/la:Lijevi bek![]()
Kocka je bačena
I milner kaze da to nije njegova pozicija i da ne voli bas tu igrati ali odradice sta klopp trazi od njega. Tako nešto sam pročitao al hajd mozda mu se svidi ako ga krene.Otelo je napisao/la:Dobro je što Mane nije ozbiljno povrijeđen, taman da vidim Ingsa protiv Burneya, nadam se.
Pred pocetak prelaznog roka sam ocekivao da ce se riješiti pozicije golmana i lijevog beka i hajd za golmana se nesto i radilo al na lijevom beko je i lošija situacija nego prošle sezone ali hajd vidjecemo sta ce biti.
You are someone else I am still right here
Gray..prošle sezone najbolji strijelac ChampionshipaHendo je napisao/la:Gledao sam opasnog napadaca u Burnleyu, crnac, vrlo brz i jak, mislim da ga Klavan ne moze cuvati.BeyKopites je napisao/la:Lijevi bek![]()
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- thekoplegend
- Kontakt:
Ne znaju se detalji, vjerovatno ima odredjeni rok do kada traje ta klauzula, mozda 2-3 sezone traje i kada prodje odredjeno vrijeme nestaje, slicno kao Real M. za Moratu, uglavnom postoji opcija da se vrati nazad i on i Ibe.Believe je napisao/la:Jel bi to značilo da ga možemo vratiti kad hoćemo?thekoplegend je napisao/la:Pa prodaja je dobra, zaradilo se malo novca, ima buy back klauzulu i dobijace vise prilike u bornemouthu da igra nego kod nas i njihov trener je jedan od najperspektivnijih mladih trenera koji voli radit sa mladim igracima. Pun pogodak isto kao i za Ibea.Believe je napisao/la: Međutim,zašto je čovjek prodao Brad Smitha,to mi nikako nije jasno.Meni je onaj momak bio odličan svaki put kad je igrao.
Jel to važi i za Ibea?
Kako BBC javlja. Big Ben je otišao u C.Palace za 27 miliona funti i 3 miliona bonusa. Gudlak Bene i nemoj nam sad vraćati sa kamatama...
Tako blizu, a tako daleko.
#LFC have agreed a £32million fee with Crystal Palace for Christian Benteke. £27m up front with £5m in add-ons. James Pearce
5 times champions of Europe. #YNWA
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Fala Bogu da su se riješili i to kako treba, vratili su pare napokon.
Pa nismo onda puno para ni potrosili ovaj rok, jos ako odu Lucas i Balotelli, bit ce jos para. Treba prebaciti Clyne lijevo i kupiti desnog beka. Ako vec nece lijevog 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- donCorleone1892
- Kontakt:
Hvala Bogu kakav je Babo ovaj Klopp, Rodgers bi ga prodao za 10m ko da gledam 
Ajde Klopp dovedi sad pravog veznjaka ili lijevog beka

Ajde Klopp dovedi sad pravog veznjaka ili lijevog beka

Odličan posao. Klop nije odustao dok nije završilo po njegovom.
Nadam se da će sad biti pare uložene u odbranu.
Nadam se da će sad biti pare uložene u odbranu.
Kocka je bačena
Klopp je danas objasnio zašto nismo potpisali lijevog beka:

Babuka danas u posjeti
http://www.thisisanfield.com/2016/08/lo ... left-back/“If we would have found the perfect fit, with all the things around—it’s not about money, only playing style, defending skills, offensive skills, technical things—if we could have found this then you would have known because we would have made the transfer.
“We have a lot of players, in our opinion, who can play in our style of play at left-full-back.
“I’m sorry not everyone is happy with Alberto Moreno. Milly can play [there], you saw the Barcelona game.
“I talked to him, I don’t want to force a player on a new position, I need the player to be convinced.
“[Nathaniel] Clyne has played it, we have a wonderful young player in Trent Alexander-Arnold who can play on the right side.
“Ragnar Klavan in a very defensive way can play left-back.
“We can take another one, but only if he’s the guy we want.”

Babuka danas u posjeti

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jel ovo tribina na kojoj je glavna kamera?Hendo je napisao/la:Razlika u 6 mjeseci:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.