Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hoce li se uvrijediti pojedini navijaci Zelje kad im na poluvremenu poslje 2:0 budemo skandirali Bice Zeljo **** Sampion
Zadnja izmjena: NeretvanskaPastrmka, dana/u 08 mar 2020, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Nesto kontam pocevsi od ovih prenosa, kvalitete prenosa, komentatora, kamermana, opreme, strucnih ljudi, saveza, sudija, pa mi smo jos u komunizmu kao u 84 godini. Danas prenos i komentator Velez-Borac nista se ne razlikuje kao prije 20-30 godina. Gledaju li ti ljudi strane komentatore, pa barem SK ako nista dok rade EPL.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
To je to. Realno i nama je mahao 2 3 sumnjiva ofsajda u izglednim prilikama. Ne kažem da bi zabili jer bi vjerovatno Veseli i Lendrić to zapucali do Hrasnog al eto.emil02in je napisao/la: ↑08 mar 2020, 21:16Bio penal nije svira,ni prvi ni zadnji.Onda j trebalo ligu ponistiti nakon penala za tituli svinjama,ili protiv pitara kad je vjetar faulirao domaćeg igrača.Na žalost znamo kako sudije napreduju do PL i sad se čudimo greškama levati poput Sabrije i njemu sličnih. Eto Željo bio siguran da neće pobjediti pa podmazao sudiju,jest al u k.u.rcu.Malo smanjite teorije zavjere, jednostavno sudije su **** obična.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Bit će im malo neugodno zbog majica "šampion 2020"NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑08 mar 2020, 21:17Hoce li se uvrijediti pojedini navijaci Zelje kad im na poluvremenu poslje 2:0 budemo skandirali Bice Zeljo **** Sampion
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
HoćemoNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑08 mar 2020, 21:17Hoce li se uvrijediti pojedini navijaci Zelje kad im na poluvremenu poslje 2:0 budemo skandirali Bice Zeljo **** Sampion
100% jedan pogresan ofsajd Lendrica u drugom gdje bi izasao jedan na jedan. Vjerovatno bi fulio, ali 
Isti taj sudija ceka da mu igraci kazu ciji je aut. Fino stoji 20-30 sekundi i dok mu nisu prisli nije pokazao.
Isti taj sudija ceka da mu igraci kazu ciji je aut. Fino stoji 20-30 sekundi i dok mu nisu prisli nije pokazao.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nakon ponovljenog snimka, realno bio je penal, isto tako nama je onal linijski debil digao jedno tri nepostojeća ofsajda, jbg
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Kad je u pitanju igrac koji zna da igra, mislim da ce svaka ekipa jedva cekati da ga gleda, i mislim da ce ga pozdraviti za svaki korektan potez koji ponudi. Stilic je jedan od tih igracaLjoZee je napisao/la: ↑08 mar 2020, 21:14Hoces da gledas pravog igraca uzivonekoIzMostara je napisao/la: ↑08 mar 2020, 21:12Ja nezz za ostale ali jedva cekam Zelju, ali samo radi Stilica. Prosli put kad su nam gostovali zaigrao je malo, al nije bio skroz u takmicarskoj formi. Sad kad je u formi zelim da ga vidim ponovno![]()
![]()
![]()
Ti si naša ljubav jedina!
Necemo, jer se to nece ni desitiNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑08 mar 2020, 21:17Hoce li se uvrijediti pojedini navijaci Zelje kad im na poluvremenu poslje 2:0 budemo skandirali Bice Zeljo **** Sampion
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Zelji cestitke na igri, zalaganju, definitivno bili bolji protivnik. Nisu iskoristili svoje sanse, kojih su imali pregrst, crveni cist, bez ikakvog prigovora. Penal ili ne, mislim da je smijesno/zalosno komentarisati. Osteceni smo protiv Sarajeva, protiv Zrinjskog u kupu, evo sad protiv Zelje. Kod sve tri situacije mogu slobodno reci da su "direktne" sudijske greske. Ebes fudbal, ove sezone smo mi na tapetu, sledece neko drugi, postavlja se pitanje zasto ulagati pare u fudbal, kad se ne rjesava nista na terenu. Nije ovo nikakvo plakanje, losi smo bili veceras, losi protiv Sarajeva, sa Zrinskim u kupu ravnopravni, ali nema potrebe ovakvim odlukama ubijati fudbal.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Štila je sve, za svaki prekršaj nad njim ulijećem na teren da se bijem 
Ma lom će biti do kraja .Kup bi mogao dati neke odgovore dodatne ko ce u Europu nakon zrijeba.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Štilić je najbolji igrač lige.
Konkurencija mu jedino može biti Bilbija i to je to.
Konkurencija mu jedino može biti Bilbija i to je to.
Aaaaau brate jes tanak Lemdara. Krpic je za njega Ruud van Nistelrooy
ja jedva čekam naredno kolo da Čelik uzme Želji 3 boda i razbije im maštanje o tituli... jedino ako sudija ne svira penal i crveni nakon što Čelik povede...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Suti sve sam mu yebo, 65 puta rekao Krpicu, vrati se, evo ti sve.
Trci, bori se. To fakat stoji, ali ne mozes fulati onako yebo ga napadac.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Brato nisam na tebe mislio vidis da sam editovo radi tebe. Znam da ti neces uzet za zloOsim13 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 21:20HoćemoNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑08 mar 2020, 21:17Hoce li se uvrijediti pojedini navijaci Zelje kad im na poluvremenu poslje 2:0 budemo skandirali Bice Zeljo **** Sampion![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Čelik neće ni izaći na teren ponovo....nažalost
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Krpić je profi profesionalac i ozbiljan fudbaler, Lendrić je bivši igrac i rekreativac.
Bolje mladog Dacića forsirati, nego tog šarlatana koji je veceras uspio promašiti cak i sa 3 metra.
Ma zayebavam se i jaNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑08 mar 2020, 21:26Brato nisam na tebe mislio vidis da sam editovo radi tebe. Znam da ti neces uzet za zloOsim13 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 21:20HoćemoNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑08 mar 2020, 21:17Hoce li se uvrijediti pojedini navijaci Zelje kad im na poluvremenu poslje 2:0 budemo skandirali Bice Zeljo **** Sampion![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.