FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hajde smirite se malo u ovih par sedmica šta sam se načito o Dženi te izbacite ga te ovo ono a sad vas dosta piše suprotno kad su ga smijenili. Ja mislim da je FK Sarajevo napravila dobar posao dovođenjem Mehe Kodre.

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Malo sam se vratio koju stranicu da vidim sta se desava u Sarajevu i vidim da je jedno turbulentno razdoblje.
Prije svega cestitke Kodri na imenovanju.Iskreno se nadam da ce uvesti malo tog zapadnog smeka u ekipu.
Jedna mi stvar samo nije jasna.Tjeranje uprave i tjeranje Dzene.
Dzenan Uscuplic koliko god bio limitiran covjek nema poraza u PL a dogurao je i do PO.
Licno sam misljenja da je trebao doci neko novi,nekako mi lik nema slifa ali ne kontam ljude koji mu jebu sve i koji ga tjeraju kao psa.Od njega onako limitiranog i sa onim dosadasnjim iskustvom sto je imao u fudbalu,to je i previse..ipak je covjek odradio kako tako posao i uletio u nevakat ali ipak je Sarajevu osvjetlao obraz.
Jos jedna sitnica koja mi je malcice smijesna..cuj neko bi tjerao upravu i Abdulaha
Zaboravite vi to jarugice,Sarajevo je sad fakticki privatan klub i samo ga Tan moze otjerati.Uprava Sarajeva moze da pravi tu i tamo neke manje ustupke svojim navijacima ali bez Tanovog blagoslova sve je to suplja slama.
Inace vam je uprava za 10.
Onaj ko kaze da ove ljude treba otjerati,mislim da je prioritetnije njega otjerati sa Koseva.
Toliko lijepi moji pitari..

Prije svega cestitke Kodri na imenovanju.Iskreno se nadam da ce uvesti malo tog zapadnog smeka u ekipu.
Jedna mi stvar samo nije jasna.Tjeranje uprave i tjeranje Dzene.
Dzenan Uscuplic koliko god bio limitiran covjek nema poraza u PL a dogurao je i do PO.
Licno sam misljenja da je trebao doci neko novi,nekako mi lik nema slifa ali ne kontam ljude koji mu jebu sve i koji ga tjeraju kao psa.Od njega onako limitiranog i sa onim dosadasnjim iskustvom sto je imao u fudbalu,to je i previse..ipak je covjek odradio kako tako posao i uletio u nevakat ali ipak je Sarajevu osvjetlao obraz.
Jos jedna sitnica koja mi je malcice smijesna..cuj neko bi tjerao upravu i Abdulaha
Zaboravite vi to jarugice,Sarajevo je sad fakticki privatan klub i samo ga Tan moze otjerati.Uprava Sarajeva moze da pravi tu i tamo neke manje ustupke svojim navijacima ali bez Tanovog blagoslova sve je to suplja slama.
Inace vam je uprava za 10.
Onaj ko kaze da ove ljude treba otjerati,mislim da je prioritetnije njega otjerati sa Koseva.
Toliko lijepi moji pitari..
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Napisao sam danas da je jedan bivsi igrac Veleza vrlo blizu Sarajeva... To sam dobio iz kluba info. Samo ja sam mislio da su u pitanju Blaz ili Bajevic... Kodro barem ima licencu. Sretno ti ljudino i legendo naseg fudbala.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Sto se tice uprave, neka smanje malo promociju fakat pretjerujemo! Koji god portal otvorim eto nas, ustupa nam se prevelik prostor a o nekim premijerligasima ni rijeci po 10-ak dana. Evo vidim danas Krste prognozira i odmah na naslovnu... To je previse i previse paznje privlacimo, i igracima i sss bi bilo lakse raditi i napredovati bez tolike pompe.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Angažovanje Kodre je svakako pozitivan pomak, ne razumijem zašto su neki od vas nesretni zbog toga.
Meho baš gaji taj prepoznatljiv španski stil igre, s mnogo kombinatorike i tehničke potkovanosti u igri, što Sarajevu ionako odgovara obzirom kakvim igračima se raspolaže. Pretpostavimo da je dosta naučio u Sociedadu, tako da nije tako neiskusan kako se želi predstaviti. Titula jednostavno ne bi smjela doći u pitanje, iako ni to nije nemoguć scenarij.
Koliko će vremena našem proslavljenom asu biti potrebno da se adaptira na naše uslove, to je već druga stvar. Što prije - to bolje za vas, ali mislim da mu treba dati vremena. Široki je već ozbiljan test, vidjet ćemo hoće li ga položiti. Ako bude, onda je jasno da ste dobili odličnog trenera.
Uščupliću se svakako trebate zahvaliti, čovjek vas je doveo do playoffa EL i dvomeča s Gladbachom, a i u prvenstvu je bio neporažen. Na stranu kako je izgledala igra (nisam previše pratio FKS), ali ovo nisu male stvari.
Koliko će vremena našem proslavljenom asu biti potrebno da se adaptira na naše uslove, to je već druga stvar. Što prije - to bolje za vas, ali mislim da mu treba dati vremena. Široki je već ozbiljan test, vidjet ćemo hoće li ga položiti. Ako bude, onda je jasno da ste dobili odličnog trenera.
Uščupliću se svakako trebate zahvaliti, čovjek vas je doveo do playoffa EL i dvomeča s Gladbachom, a i u prvenstvu je bio neporažen. Na stranu kako je izgledala igra (nisam previše pratio FKS), ali ovo nisu male stvari.
Re: Odg: FK Sarajevo
Prije svega, Meho ljudino dobro dosao! Bio si mi uvijek drag, ali si mi postao jos drazi kad si onoj bagri iz saveza usprotivio se i nisi pristao na njihove ucjene. Sa tim si za sva vremena pokazao karakter. Nisi kao ostali selektori bio i radio sta ti drugi kazu i gladao samo licni intres. Isto ocekujem i u Sarajevu da ces raditi i da ces objasniti pojedinima gdje im je mjesto. Ja iskreno vjerujem u Mehu Kodru!
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Aragon je napisao/la:Prije svega, Meho ljudino dobro dosao! Bio si mi uvijek drag, ali si mi postao jos drazi kad si onoj bagri iz saveza usprotivio se i nisi pristao na njihove ucjene. Sa tim si za sva vremena pokazao karakter. Nisi kao ostali selektori bio i radio sta ti drugi kazu i gladao samo licni intres. Isto ocekujem i u Sarajevu da ces raditi i da ces objasniti pojedinima gdje im je mjesto. Ja iskreno vjerujem u Mehu Kodru!
ti i hilmo ste fakat postali ....Sabinho je napisao/la:Sto se tice uprave, neka smanje malo promociju fakat pretjerujemo! Koji god portal otvorim eto nas, ustupa nam se prevelik prostor a o nekim premijerligasima ni rijeci po 10-ak dana. Evo vidim danas Krste prognozira i odmah na naslovnu... To je previse i previse paznje privlacimo, i igracima i sss bi bilo lakse raditi i napredovati bez tolike pompe.
ma necu da pisem...
u sve bi se mjesali.. zao im dzene a priziaju SLAVENA MUSU
mislim, ljudi, ne razumijete mnoge stvari. . . ima tu mnogo toga sto odlucuje ko ce biti trrener...
sto se tice medijskog eksponiranja, pa naravno da ces biti na svakom portalu kad si BREND kad se sve oko tebe vrti... svaki portal radi radi citanosti i nece pisati o tome kako je igrac travnika prognozirao rezultat nego MAKEDONSKI REPREZENTATIVAC
dolazi ti MEHO KODRO za trenera normalno da ces biti na portalima
igras u sirokom tekmu sa glavnim konkurentom , normalno da si na portalima...
-
drakensang
- Kontakt:
MEHO KODRO JE LJUDSKA VELICINA, A USPUT I JEDAN OD BOLJIH STRUCNJAKA I VELIKO IME ZA NASU LIGU. ODLICAN POTEZ ! Odmah da vam kazem, nema kod njega zajebancije opijanja i toga !
Ne znam zašto toliko neki pišu na ne valja to da smo previše po medijima, ja stvarno ih ne kontam. Pred utakmice Europe su nam igrači stalno bili na Televiziji malo pričali, a tako usput promovišu klub, a ujedno i samo tu utakmicu i sigurno kada vidite nekog na TV da priča nešto navuče malo više raje da dođe na stadion. Ovime pokazujemo da smo jedna jako dobra ekipa i fino uređeni dok se piše toliko o nama, mislim piše se i o ostalim klubovima, ali mora se priznati da o nama se najviše piše, a i zna se dosta informacija. dok je kod drugih sve nešto tajnovito, ne možeš toliko toga da ukucaš na netu i da pronađeš o nekim klubovima, dok o našem može se dosta čega pronaći.
Što ramo kaže postali smo Brend i svako vidi u nama dobru šansu za reklamiranje, a vala i klubu dobro dođe, jer nećeš nikoga džaba reklamirati.
Sretno Mehi na kormilu i nadam se da ćemo osvojiti neki trofej ove godine, jbg biće teško, ali nisu ni ostale ekipe naivne u ligi, prije svega mislim na Široki, dobra je to ekipa.
Respect Mehi za ono što je uradio za reprezentaciju, treba imati damu za to...
Dovesti golmana i poboljšati štoperske pozicije i čekati povoljan žrijeb i nadati se nečemu u Europi.
Što ramo kaže postali smo Brend i svako vidi u nama dobru šansu za reklamiranje, a vala i klubu dobro dođe, jer nećeš nikoga džaba reklamirati.
Sretno Mehi na kormilu i nadam se da ćemo osvojiti neki trofej ove godine, jbg biće teško, ali nisu ni ostale ekipe naivne u ligi, prije svega mislim na Široki, dobra je to ekipa.
Respect Mehi za ono što je uradio za reprezentaciju, treba imati damu za to...
Dovesti golmana i poboljšati štoperske pozicije i čekati povoljan žrijeb i nadati se nečemu u Europi.
Niko ga nije prizivao vec je banalno optuziti trenera sto mu je ekipa (poprilicno mlaa) ispustila onakvu prednost.rammstein je napisao/la:Aragon je napisao/la:Prije svega, Meho ljudino dobro dosao! Bio si mi uvijek drag, ali si mi postao jos drazi kad si onoj bagri iz saveza usprotivio se i nisi pristao na njihove ucjene. Sa tim si za sva vremena pokazao karakter. Nisi kao ostali selektori bio i radio sta ti drugi kazu i gladao samo licni intres. Isto ocekujem i u Sarajevu da ces raditi i da ces objasniti pojedinima gdje im je mjesto. Ja iskreno vjerujem u Mehu Kodru!![]()
ti i hilmo ste fakat postali ....Sabinho je napisao/la:Sto se tice uprave, neka smanje malo promociju fakat pretjerujemo! Koji god portal otvorim eto nas, ustupa nam se prevelik prostor a o nekim premijerligasima ni rijeci po 10-ak dana. Evo vidim danas Krste prognozira i odmah na naslovnu... To je previse i previse paznje privlacimo, i igracima i sss bi bilo lakse raditi i napredovati bez tolike pompe.
ma necu da pisem...
u sve bi se mjesali.. zao im dzene a priziaju SLAVENA MUSU![]()
(Bez uvrede slavenu)
mislim, ljudi, ne razumijete mnoge stvari. . . ima tu mnogo toga sto odlucuje ko ce biti trrener...
sto se tice medijskog eksponiranja, pa naravno da ces biti na svakom portalu kad si BREND kad se sve oko tebe vrti... svaki portal radi radi citanosti i nece pisati o tome kako je igrac travnika prognozirao rezultat nego MAKEDONSKI REPREZENTATIVAC
dolazi ti MEHO KODRO za trenera normalno da ces biti na portalima
igras u sirokom tekmu sa glavnim konkurentom , normalno da si na portalima...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
ma ja, ja sam kiv, kao sto dzeno nije kriv sto se nije pojavio na brifingu, i sto dzeno ubacuje kod 2-0 cimirota koji umire od umora, i sto je napao borusiju pa primio 7 i sve ostalo... uvijek ima drugi krivac...
vrhunac je da je krste tuzan sto dzeno ide.... koga boli u prof. fudbalu kura.c sto je igracu krivo... u evropskim klubovima igrac se pita oko trenra koliko i ja ok uprave FKS
vrhunac je da je krste tuzan sto dzeno ide.... koga boli u prof. fudbalu kura.c sto je igracu krivo... u evropskim klubovima igrac se pita oko trenra koliko i ja ok uprave FKS
Mišljenje je kao gu.zica, svako je ima, a kad treba podržati, ispratiti tim, doći na utakmicu, tamo 500-600 duša. Jadovi.
Meho Kodro moju podršku ima kao što bi je imao svaki trener, a kakav je, o tome ćemo nakon nekoliko kola. Lično sam bio za nekog trenera starog kova tipa Petrović, Bajević i sl. ali ako je to nerealno, zašto ne probati s Kodrom. Inače obično je taktika 4-5-1 odnosno 4-2-3-1. Ajmo Igraču s brojem 9
Meho Kodro moju podršku ima kao što bi je imao svaki trener, a kakav je, o tome ćemo nakon nekoliko kola. Lično sam bio za nekog trenera starog kova tipa Petrović, Bajević i sl. ali ako je to nerealno, zašto ne probati s Kodrom. Inače obično je taktika 4-5-1 odnosno 4-2-3-1. Ajmo Igraču s brojem 9
FKS 1946 !
ma to on na moj racun sto ja kazem da taj Musa veze nema, uradio nekog posla sa nekim drugoligasem mislim da je Branitelj u pitanju, nakon toga vodio Zrinjski pa sad i Siroki i nista napravio nije !!! a debelu podlogu je imao !!!rammstein je napisao/la:ma ja, ja sam kiv, kao sto dzeno nije kriv sto se nije pojavio na brifingu, i sto dzeno ubacuje kod 2-0 cimirota koji umire od umora, i sto je napao borusiju pa primio 7 i sve ostalo... uvijek ima drugi krivac...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Odlican potez..Dobrodosao Home

-
bordobijeli
- Kontakt:
meho je legnda BIH fudbala i barcelone samim tim ima veliko postovanje i autoritet ,da li ce biti dobar za nas to cemo vidjeti to niko ne zna a ko moze garantovati da smo doveli i murinja da mozemo nesto naptraviti .meni sto s svidjelo kod kodre je sto je smiren i ima svoje Ja .Kad su ga izabrali za selektora bez njegovog znanja su dogovorili neku turneju po americi on je to odbio savez nije htio da odustane od turnje i on odstupio s mjesta selektora ,sto ce reci da mu se niko nece mjesati u posao i nikog nece slusati .Head je napisao/la:Po cemu on dobija taj epitet STRUCNJAK?
Koja je referenca za to?
Re: Odg: FK Sarajevo
Meho Kodro je cvrst karakter i kod njega nece biti niti bezobraznog ponasanja igraca, niti uticaja uprave i menadzera niti jaranskih odnosa. Za pocetak meni je i to dovoljno. A iskreno nadam se da ima smisla i slifa za taktiku. U glavnom, trenutno u BiH fudbalu, Meho Kodro je najvece ime. Jarni je bio prasaj, ali to ne mora znaciti da ce i neko drugi biti isti takav promasaj. Pa i jedan Guardiola je bio bivsi igrac i trener B ekipe, pa je postavljen za glavnog i postao najuspjesniji trener Barcelone.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
A gdje je igrac ?
Nisam zadovoljan i jedva cekam da Dzeno sredi licencu i da ponovo bude na klupi Sarajeva. (naravno ovo je bajka koju je Dino, koji ima apsulutno povjernje od mene, ispricao Dzeni, a ovaj ne zeleci da se puno raspravlja, prihvatio kao najvece obecanje koje je u zivotu dobio.) Dzeno po rezultatima nije zasluzio da dobije otkaz jer ekipa treba da se adaptira na nase livade, sto je polahko i pocela. Sa Kodrom nista ne dobijamo, a mozemo dosta izgubiti. Ugl. nisam zadovoljan ali videjt cemo.
Nisam zadovoljan i jedva cekam da Dzeno sredi licencu i da ponovo bude na klupi Sarajeva. (naravno ovo je bajka koju je Dino, koji ima apsulutno povjernje od mene, ispricao Dzeni, a ovaj ne zeleci da se puno raspravlja, prihvatio kao najvece obecanje koje je u zivotu dobio.) Dzeno po rezultatima nije zasluzio da dobije otkaz jer ekipa treba da se adaptira na nase livade, sto je polahko i pocela. Sa Kodrom nista ne dobijamo, a mozemo dosta izgubiti. Ugl. nisam zadovoljan ali videjt cemo.
Dajte nam golmana vise
Do prije 10 dana vam nije valjao Dženo a sada vam valja odjednom.Pa stvarno vama su onda trebali dovest Murinja da bi vi bili sretni.Pa malo smirite doživljaj i shvatite da vam je budući trener dobar i po mom mišljenju bolji od Džene.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.