Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nije, Main Stand je kao istok na Koševu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mislim da nisi u pravu. Ako je Kop ovo sa natpisom LFC, a on stoji desno od kamere, onda se obnavlja ova tribina na kojoj kamera stoji.Carlo je napisao/la:Nije, Main Stand je kao istok na Koševu.

Ja mislim da smo sad i u plusu što se tiče transfera.Sage je napisao/la:Pa nismo onda puno para ni potrosili ovaj rok, jos ako odu Lucas i Balotelli, bit ce jos para. Treba prebaciti Clyne lijevo i kupiti desnog beka. Ako vec nece lijevog

Da bi još Balotellija nekome prodati i svi zadovoljni.
Popravit će se Moreno,samo strpljenja.
You'll never walk alone.
SlevinKelevra je napisao/la:Mislim da nisi u pravu. Ako je Kop ovo sa natpisom LFC, a on stoji desno od kamere, onda se obnavlja ova tribina na kojoj kamera stoji.Carlo je napisao/la:Nije, Main Stand je kao istok na Koševu.

Druže, renovira se Kop, da grmi još jače...
Kocka je bačena
A čovječe, ja zaboravio da je BHT ikako prenosio premier ligufera je napisao/la:Hoće biti prenos na BHT-u

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ima li ko kakvih informacija za današnji meč? Neki sastav sa treninga koji je uvježbavan?
Da je Mane tu ne bih se nikako brinuo, ovako biće puno trke samo nadam se ne uzalud.
Da je Mane tu ne bih se nikako brinuo, ovako biće puno trke samo nadam se ne uzalud.
Kocka je bačena
Bio onaj lik sto je pred svaku utakmicu pitao hoce li bit prenosa na bht hahahhaCarlo je napisao/la:A čovječe, ja zaboravio da je BHT ikako prenosio premier ligufera je napisao/la:Hoće biti prenos na BHT-u
Btw nadam se da ce biti na SK
You are someone else I am still right here
Hendo je napisao/la:Ima li ko kakvih informacija za današnji meč? Neki sastav sa treninga koji je uvježbavan?
Jel to Mane definitivno otpisan za ovu utakmicu?
Dzoni je napisao/la:Hendo je napisao/la:Ima li ko kakvih informacija za današnji meč? Neki sastav sa treninga koji je uvježbavan?
Karius, Sakho, Joe Gomez, Lucas Leiva, Ojo i Mane 100% neće igrati.
-----------Miglonet-----------
-Clyne--Lovren--Matip--Milner-
-------Henderson------Can------
-Firmino-Wijandulm-Coutinho-
----------------Origi--------------
Postava 80%, 90%.
Kocka je bačena
- donCorleone1892
- Kontakt:
Očekujem da Origi riješi utakmicu 

Steta zbog Manea.
Simpatican su mi trojac on,Firmino i Coutinho.
Simpatican su mi trojac on,Firmino i Coutinho.
Mislim ipak da će Lallana upasti umjesto Cana najvjerovatnije, a da će Gini igrati na njegovoj poziciji. I možda Klavan umjesto Matipa, ostalo je manje više sigurno.Hendo je napisao/la:Dzoni je napisao/la:Hendo je napisao/la:Ima li ko kakvih informacija za današnji meč? Neki sastav sa treninga koji je uvježbavan?
Karius, Sakho, Joe Gomez, Lucas Leiva, Ojo i Mane 100% neće igrati.
-----------Miglonet-----------
-Clyne--Lovren--Matip--Milner-
-------Henderson------Can------
-Firmino-Wijandulm-Coutinho-
----------------Origi--------------
Postava 80%, 90%.
Biće teško danas, ne volim kada igramo na početku sezone utakmice s timovima koji su tek ušli, pogotovo u gostima, jer je uvijek nabrijana atmosfera, no eto, potajno se nadam nekih 0-1

Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
Wijnaldum bi danas trebao igrat tu agresivniju ulogu koja mu više odgovara, valjda će sad pokazat koliko vrijedi.
EDIT: Evo i zvanično ode Ben
http://www.liverpoolfc.com/news/first-t ... -to-palace
EDIT: Evo i zvanično ode Ben

http://www.liverpoolfc.com/news/first-t ... -to-palace

I to je završeno. Dobar je igrač, samo nije igrač za Kloppov fudbal. Isplatiće se Palaceu sigurno. Još Balo sa se nekome uvali i to je to. Poslovanje u finom plusu. Mislim da je danas prenos na Sport Klub 4, a ni to nije 100%. Piše samo fudbal na njihovoj stranici, dok sam negdje na fb vidio da prenose Burnley Liverpool. U svakom slučaju, barem meni ne gine stream.
Što se sastava tiče, Milner je gotovo sigurno ispred Morena, dilema je da li će početi Daniel ili Origi, potencijalno Matip umjesto Klavana. To je otprilike to, mada više niko ne može biti siguran. Od kako je Klopp došao, sve je manje informacija o tim stvarima.
Biće ovo teška utakmica. Burnley neće napadati kao Arsenal i biće puno manje prostora u napadu. Napad će sigurno zabiti go, strah me samo kontra napada. Ipak, vjerujem u nekih 2:0 za Liverpool.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Valjalo bi dobiti tekmu a da se ne primi go, ako grizemo za top 4 ova tekma se definitivno mora dobiti, očekujem 0-2. 

Sturridge i Milner pocinju, to su dve izmene u odnosu na prosli mec.
Nadam se da ce sastav biti plodonosan.Paradajz je napisao/la:Sturridge i Milner pocinju, to su dve izmene u odnosu na prosli mec.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Idemo Sturridge!! Ako misli ostat u timu morat ce koristit svaku priliku jer ih nece puno dobit.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.