FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
jojjj ovdje ljudi nikad nisu nicm zadovoljni daj trenera ,daj golmana ,daj ovo daj ono a na kosevu zadnju utakmicu 500 ljudi .ljudi nisu svojim zivotima zadovoljni pa im niko nije dobar .sto rece covjek murinjo da je dosao ne bi valjao
Vratit ce se Dzeno na klupu prije ili kasnije,to je jedini trener za kojeg ljudi u klubu smatraju da moze biti covjek na duze staze.
Znaci s obzirom da je dosao Meho(dobrodoslica od mene) moze se ocekivati Stevanovic na pauzi.Ima burazer dobrih igraca pravo
Znaci s obzirom da je dosao Meho(dobrodoslica od mene) moze se ocekivati Stevanovic na pauzi.Ima burazer dobrih igraca pravo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Oćete da Murinja dovedemo ??? .. Pa jbm ne valja vam niko
*ebete Dzeni sve nema 3 dana evo , loš ,tamo vamo , i sad daj Dzenu nazad najbolji trener itd ..
Ne može vam se ugoditi nema Boga , dvolični shupci fuj !

*ebete Dzeni sve nema 3 dana evo , loš ,tamo vamo , i sad daj Dzenu nazad najbolji trener itd ..
Ne može vam se ugoditi nema Boga , dvolični shupci fuj !
Moze li CV tog strucnjaka kojeg ste doveli..? Da vidim trenerske uspjehe.?
ma pusti te ublehe koji bi dzenu nazadade43 je napisao/la:Oćete da Murinja dovedemo ??? .. Pa jbm ne valja vam niko![]()
Ne može vam se ugoditi nema Boga , dvolični shupci fuj !![]()
Zaboravili prsute bodove sa kliker ekipama (osim veleza), zaboravljaju cenera od svaba... losu tekmu sa olipicom gdje smo mogli ispustiti 3 gola prednosti...
dzeno TRENUTNO nije level FKS a to sto su mu igraci postali alkkoholicari koji su se svadjali naterenu... to sto je unistio fizicki igrace jer nije ih rotirao .. to je druga prica
Nevezano za ovu trenutu top temu, nesto mi pade na pamet, zna li iko sta bi sa Tadajevicem i gdje on ode i da li igra?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Re: Odg: FK Sarajevo
Haman identican CV kao i Guardiola sto je imao Barcelonu kad je preuzeo, sa tim sto je Meho bio i selektor jedne reprezentacije koju je napustio zato sto ima obraz i karakterGuarin14 je napisao/la:Moze li CV tog strucnjaka kojeg ste doveli..? Da vidim trenerske uspjehe.?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Hrvatska 2. ili 3. liga, čini mi se.Aragon je napisao/la:Nevezano za ovu trenutu top temu, nesto mi pade na pamet, zna li iko sta bi sa Tadajevicem i gdje on ode i da li igra?
FKS 1946 !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Trener riješen, sad još golmana nek' pokušaju naći
Meho dobrodošao, rezultati će reći svoje
[youtube][/youtube]

Meho dobrodošao, rezultati će reći svoje
[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nemojte generalizovati ako je raja skepticna po pitanju Kodre.
Ja sam prvi takav, jer ruku na srce nema nikakve trenerske reference, ovo mu je prvi ozbiljan posao, a Sarajevo je sve samo ne igracka za pocetnike, barem tako treba da bude. Ali hronoloski gledani mnogi su se kalili na njemu i nisu pokazali nista specijalno u zadnje vrijeme.
Isto tako sam siguran da ce svaki navijac dati podrsku Kodri, kao i sto je dao njegovim prethodnicima, ako se pokaze kao pravi, nakon 2-3 utakmice dobice skandiranje na Kosevu i kovanje u zvijezde.
Njegovo je da pokaze da zna, da ima viziju i da nije tvrdoglav.
Sretno Meho.
Ja sam prvi takav, jer ruku na srce nema nikakve trenerske reference, ovo mu je prvi ozbiljan posao, a Sarajevo je sve samo ne igracka za pocetnike, barem tako treba da bude. Ali hronoloski gledani mnogi su se kalili na njemu i nisu pokazali nista specijalno u zadnje vrijeme.
Isto tako sam siguran da ce svaki navijac dati podrsku Kodri, kao i sto je dao njegovim prethodnicima, ako se pokaze kao pravi, nakon 2-3 utakmice dobice skandiranje na Kosevu i kovanje u zvijezde.
Njegovo je da pokaze da zna, da ima viziju i da nije tvrdoglav.
Sretno Meho.
Zadnja izmjena: Head, dana/u 26 sep 2014, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
1946
Jedino budala i ispodprosječno inteligentan insan može biti nezadovoljan što je Meho izabran za trenera. 
Top 3 igraca BiH svih vremena. Kao trener se treba dokazati ali sigurno nije gori od ovih polu profesionalaca iz lige. Bravo komsije
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Inace Mehho je osvoio Ligu prvaka sa Albaseteom. Meho ne poznaje igrace, volji momenat igraca protiv Sirokog ce biti nikakav, odlazi im trener kojeg su stvarno voljeli, i sad kako ce igrati pod vodstvom drugog koji je dosao na mejsto nepravedno smjenjenog Dzenana tek cemo da vidimo.nele-BHF je napisao/la:Jedino budala i ispodprosječno inteligentan insan može biti nezadovoljan što je Meho izabran za trenera.
-
farukzidane
- Kontakt:
tadejevic i Baric su odavno napustili klub,,prvi jos u julu,, a drugi ima 20ak danaAragon je napisao/la:Nevezano za ovu trenutu top temu, nesto mi pade na pamet, zna li iko sta bi sa Tadajevicem i gdje on ode i da li igra?
Re: Odg: FK Sarajevo
Ne laprdaj gluposti ziv biomacahz je napisao/la:Inace Mehho je osvoio Ligu prvaka sa Albaseteom. Meho ne poznaje igrace, volji momenat igraca protiv Sirokog ce biti nikakav, odlazi im trener kojeg su stvarno voljeli, i sad kako ce igrati pod vodstvom drugog koji je dosao na mejsto nepravedno smjenjenog Dzenana tek cemo da vidimo.nele-BHF je napisao/la:Jedino budala i ispodprosječno inteligentan insan može biti nezadovoljan što je Meho izabran za trenera.
Zaista mi je žao što je Dženo smijenjen ali upotpunosti razumijem okolnosti pod kojima je prekinuta saradnja sa njim. Ovim pokazujemo da smo ipak jedan ozbiljan klub koji želi da poštuje pravila N/FSBiH. Možete vi pljuvati i pričati da je Dženo truba od trenera ali uz Husrefa naš najbolji posleratni trener. Sviđao mi se njegov rad u svim segmentima, a kao neiskusan trener imao je grešaka, što se uvijek može razmatrati da li su iznuđene, ili slučajne. Ako neko kaže da je smijenjen zbog loših rezultata ja ne vjerujem, imali smo malu krizu ali smo se nakon nje počeli izvlačiti, i vjerujem da čemo u nastavku sezone sa bilo kojim trenerom biti mnogo bolji.
Meho Kodro je osoba koju mi svi cijenimo, o njemu kao igraču ne treba trošiti riječi, a kao treneru ne znam. Volio bih kada ga ne bi nešto puno ni hvalili ni kudili. Kao i svaki trener do sad, skoro svaki, ima moju podršku do dana kada ode. Vidim neko kaže autoritet je ovo ono, ne znamo mi to još, niko nije gledao ni jednu ekipu koju je trenirao, neka čovjeka neka pokaže šta zna. Mlad je sa nekim novim idejama, samo se nadam da ćemo, prvo mi navijači a onda i uprava biti strpljivi sa njim.
Kako će igrači reagovati na sve ovo, vidjet ćemo, ja se nadam da su istinski sportisti i da će ovo shvatiti kao samo jedan korak u svojim karijerama. Siguran sam da im je teško pao ovaj rastanak sa Dženom, ali ne zato o čemu mnogi ovdje pričaju. Uzmimo primjer Duljevića, pouzdano znam da čovjek ne pije i da je pravi sportista i nakon gola u subotu prvo ide Dženi, svi su oni u timu izgradili pa slobodno možemo reći porodični odnos. Takva vrsta odnosa nije nekad dobra ali je u većini slučajeva pozitivna.
Meho Kodro je osoba koju mi svi cijenimo, o njemu kao igraču ne treba trošiti riječi, a kao treneru ne znam. Volio bih kada ga ne bi nešto puno ni hvalili ni kudili. Kao i svaki trener do sad, skoro svaki, ima moju podršku do dana kada ode. Vidim neko kaže autoritet je ovo ono, ne znamo mi to još, niko nije gledao ni jednu ekipu koju je trenirao, neka čovjeka neka pokaže šta zna. Mlad je sa nekim novim idejama, samo se nadam da ćemo, prvo mi navijači a onda i uprava biti strpljivi sa njim.
Kako će igrači reagovati na sve ovo, vidjet ćemo, ja se nadam da su istinski sportisti i da će ovo shvatiti kao samo jedan korak u svojim karijerama. Siguran sam da im je teško pao ovaj rastanak sa Dženom, ali ne zato o čemu mnogi ovdje pričaju. Uzmimo primjer Duljevića, pouzdano znam da čovjek ne pije i da je pravi sportista i nakon gola u subotu prvo ide Dženi, svi su oni u timu izgradili pa slobodno možemo reći porodični odnos. Takva vrsta odnosa nije nekad dobra ali je u većini slučajeva pozitivna.
-
farukzidane
- Kontakt:
Samo da se zna Stevanovic je igrac Sarajeva i prije nego li je Kodro izabran,,da ne bude kasnije zablude,,ovaj ga doveo jer mu je menadze mehin brat,,,uz to Stevke je na nasem popisu zelja jos od januara,,mada bez obzira na ovo sto pisem,,bice onih koji ce reci,,on je dosao zahvaljujuci Kodri,,a nidje veze.miky_hz je napisao/la:Vratit ce se Dzeno na klupu prije ili kasnije,to je jedini trener za kojeg ljudi u klubu smatraju da moze biti covjek na duze staze.
Ja znam samo jedno,s obzirom da je jedna od stavki bila "cvrsta ruka" u ovom Hercegovcu smo je dobil
Za ostalo nek vrijeme pokaze,neznam sta mozemo da sudimo na osnovu nevidjenog,nismo mi Bayern preko noci postali da mozemo dovoditi trenera koji ima 24 nacionalna prvestva u svojoj biografiji neznam zasto pojedinci lete tako visoko,u Bosni mozes dovesti samo starog i senilnog trenera koji se vrti u krug,ili nekog skroz novog,nama je ovo treca sreca sto se kaze sa ovim novim(Jarni,Dzeno) pa nek nam bas i bude sreca u pravom smislu...a da smo dobili "mudonju" jesmo i po tom pitanju je drugaciji od ove dvojice "novih"
Za ostalo nek vrijeme pokaze,neznam sta mozemo da sudimo na osnovu nevidjenog,nismo mi Bayern preko noci postali da mozemo dovoditi trenera koji ima 24 nacionalna prvestva u svojoj biografiji neznam zasto pojedinci lete tako visoko,u Bosni mozes dovesti samo starog i senilnog trenera koji se vrti u krug,ili nekog skroz novog,nama je ovo treca sreca sto se kaze sa ovim novim(Jarni,Dzeno) pa nek nam bas i bude sreca u pravom smislu...a da smo dobili "mudonju" jesmo i po tom pitanju je drugaciji od ove dvojice "novih"
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sad sam cuo na dnevniku da vam je Kodro novi trener.. svaka cast, jos jedan dobar potez radite krajnje sistematski i to ce se isplatit. Posebno me raduje sto ce time ova nesretna liga konacno dobiti jednu profesionalnu i pozitivnu licnost.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
A jel pozitivno kad igrači piju do 4 ujutro, kad cuclaju nargilu, kad psuju jedan drugom za vrijeme izmjene ? I za to sve je trener zadužen ... Svaka čast Dženi ali ovo se ne smije dopustiti, taman da je sve pobjede imao.hilmo je napisao/la:Zaista mi je žao što je Dženo smijenjen ali upotpunosti razumijem okolnosti pod kojima je prekinuta saradnja sa njim. Ovim pokazujemo da smo ipak jedan ozbiljan klub koji želi da poštuje pravila N/FSBiH. Možete vi pljuvati i pričati da je Dženo truba od trenera ali uz Husrefa naš najbolji posleratni trener. Sviđao mi se njegov rad u svim segmentima, a kao neiskusan trener imao je grešaka, što se uvijek može razmatrati da li su iznuđene, ili slučajne. Ako neko kaže da je smijenjen zbog loših rezultata ja ne vjerujem, imali smo malu krizu ali smo se nakon nje počeli izvlačiti, i vjerujem da čemo u nastavku sezone sa bilo kojim trenerom biti mnogo bolji.
FKS 1946 !
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Jet2Holiday, Pact1921 i 41 gost.