FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- nero.piroman
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jos ima teoretske sanse, makar za produzetke
al treba napravit cudo sto nije karakteristicno za nase klubove 
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Treba mu 5 golova i Osim i dalje igra sa jednim napadačem, ne znam jel' ovo smiješno ili žalosno.ibrakadabra je napisao/la:cuva rezultatkimbo je napisao/la:Unisti vas Amar Osim svojom antitaktikom. Gledam sastav u napadu i samo vrtim glavom. Treba mu 4 gola a on sa jednim napadacem. Zalosno !
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pouka : ne kladiti se za Ramazan.tepsija je napisao/la: Ja sam npr. odigrao keca na Želju...pa eto,ne bi bila loša bilo kakva pobjeda.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Joj ove djece koji misle da broj napadaca na terenu govori koliko ofanzivno igra neka ekipa...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pa sta hoces, da se otvori u potpunosti pa da fasuje peticu na svom terenu?Saurman je napisao/la:Treba mu 5 golova i Osim i dalje igra sa jednim napadačem, ne znam jel' ovo smiješno ili žalosno.ibrakadabra je napisao/la:cuva rezultatkimbo je napisao/la:Unisti vas Amar Osim svojom antitaktikom. Gledam sastav u napadu i samo vrtim glavom. Treba mu 4 gola a on sa jednim napadacem. Zalosno !
Nikad se tvoji nece vratit u PL. Upamti !classic je napisao/la:Ajde igrajte malo nije Leotar.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
DzoleZeljo je napisao/la:
Pa sta hoces, da se otvori u potpunosti pa da fasuje peticu na svom terenu?
On je već fasovao tako da nema šta izgubiti, stavio čovjek Adilovića u napad kao da je u najmanju ruku Ibrahimović.Osim + taktika = 0.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Baš me zanima, da li su "oni" (ljudi) koji su predlagali Amara Jr. Osima za selektora BiH zaista bili "ozbiljni", il ozbiljni svojom namjerom .... 
MislisElegant je napisao/la:Nikad se tvoji nece vratit u PL. Upamti !classic je napisao/la:Ajde igrajte malo nije Leotar.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Amar je za Slinu Murinjo i Ferguson zajedno.Ljepoje je napisao/la:Baš me zanima, da li su "oni" (ljudi) koji su predlagali Amara Jr. Osima za selektora BiH zaista bili "ozbiljni", il ozbiljni svojom namjerom ....
to i jest zalosno sto ce oni poharati nasu ligu, onda ce doci u evropu i opet ih neko oderemanijakdv je napisao/la:Bio je cilj pobijediti,nadali smo se čudu,ništa idemo se bar dostojno oprostiti od Evrope barem remijem,poharati našu ligu ponovo a dogodine se pojačati i nadati boljem izdanju u Evropi.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Izgleda da se prejeo pa tesko izgovara, sve malo pravi prekid i uzima dahadrTooth je napisao/la:Sve nekako podnesem i da nema prenosa, i da je web portal bh radio 1 potpuno sranje, da se ne moze naci nijedan normalan link radija, da moram otici u auto da slusam utakmicu i onda čujem Saliha Hadžialića, koji nijednu ***** akciju nije u stanju da prenese, koji pravi takve pauze u rečenicama, kao da ima neki recital... nevjerovatno !
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
I opet cekati cijelu sezonu da se "dokopamo" Evope, a onda nista ne dostici. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
BH430 je napisao/la:to i jest zalosno sto ce oni poharati nasu ligu, onda ce doci u evropu i opet ih neko oderemanijakdv je napisao/la:Bio je cilj pobijediti,nadali smo se čudu,ništa idemo se bar dostojno oprostiti od Evrope barem remijem,poharati našu ligu ponovo a dogodine se pojačati i nadati boljem izdanju u Evropi.
dobro stručnjak, šta je tvoj prijedlog?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
e ovako...sad sam s tekme izasao sam u 30.minuti nerviranje nerviranje,ono sudjene nije nije ni za 1 federalne vjerujte mi ljudi..penal na Benji Colicu je bio 200%,uvjericete se na snimku,a i offside Adilovica vise nije bio po mojoj procjeni nego sto jest sto ce reci da su nam 2-o uzeli u prvih 15 min..katastrofa
SLOBODA NAVIJAČIMA
- Crni gavran
- Kontakt:
Važno je učestovati 
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jel ti ova tema babovina ?POPAY je napisao/la:Kurvini sinovi,pitari,tuzlaci,cetnici,vehabije,nacionalisti,huligani....Mrs s teme
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Eh vidis kako je ekipama iz Andore, San Marina, Malte...jos budu nakantani i prime po 7-8 komadaElegant je napisao/la:I opet cekati cijelu sezonu da se "dokopamo" Evope, a onda nista ne dostici.
Treba poceti smisleno raditi i ulagati, svi napreduju samo mi stagniramo, ocekujmo u narednim sezonama i gore
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Ima samo nesto gore od poraza , a to je da izgubis a nisi dao 100%. Ono sto ne kontam je da cijelu godinu igras i boris ze za Evropu i onda kada dodje Evropa zauzmes ovaj stav. Mislim i kao igrac i kao trener. A uovom slucaju najvise trener. Igraci nisu glupi cim trener izdiktira sastav zna se i taktika i postavka i koliko trener vjeruje u svoje igrace.. crnjak zesci .Saurman je napisao/la:Treba mu 5 golova i Osim i dalje igra sa jednim napadačem, ne znam jel' ovo smiješno ili žalosno.ibrakadabra je napisao/la:cuva rezultatkimbo je napisao/la:Unisti vas Amar Osim svojom antitaktikom. Gledam sastav u napadu i samo vrtim glavom. Treba mu 4 gola a on sa jednim napadacem. Zalosno !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.