Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Aragon je napisao/la:Sutra je prilika igracima da pokazu imaju li karaktera ili ne.
bojamora je napisao/la:Ajd, nemojte se sikirat ako vas ponize u lištici jer poslije vas dolaze sarajevski mangupi da osvjetlaju obraz glavnog grada.
Sabinho je napisao/la:bojamora je napisao/la:Ajd, nemojte se sikirat ako vas ponize u lištici jer poslije vas dolaze sarajevski mangupi da osvjetlaju obraz glavnog grada.
Zastone je napisao/la:Sabinho je napisao/la:bojamora je napisao/la:Ajd, nemojte se sikirat ako vas ponize u lištici jer poslije vas dolaze sarajevski mangupi da osvjetlaju obraz glavnog grada.
bojamora je napisao/la:Ajd, nemojte se sikirat ako vas ponize u lištici jer poslije vas dolaze sarajevski mangupi da osvjetlaju obraz glavnog grada.
Nemoj ko na šugavici Allaha ti da osvjetlatebojamora je napisao/la:Ajd, nemojte se sikirat ako vas ponize u lištici jer poslije vas dolaze sarajevski mangupi da osvjetlaju obraz glavnog grada.
Zastone je napisao/la:Sabinho je napisao/la:bojamora je napisao/la:Ajd, nemojte se sikirat ako vas ponize u lištici jer poslije vas dolaze sarajevski mangupi da osvjetlaju obraz glavnog grada.
psiha i prevelika ocekivanja naš su najveci problem ,odnosno prebrzo peavimo euforiju a jos brze padamo u letargiju .bitno je sutra ne izgubiti i sve ce lakse biti ,KOD MOSTARA SELO MALO LIŠTICA SE VAZDA ZVALOxbox je napisao/la:Gledam ovog Muminovica i Scepanovica kod nas realno kao i ostali popljuvani u Zrinjskom ko sat igraju. Gledam i komsije iz nicega realno oni daju 5 golova nikakve igre nista al ljudi na vrhu.
Ne znam mozda nas i hebe neki mentalitet da smo mi neki veliki klub al realno imamo licno mi neki problem kao klub.
Sad i taj Benko pola godine ce cekati ko Bilbija i kad bude mogao igrati i on ce prnuti u fenjer. Nikako mi nije jasno zasto neko ne snosi odgovornost i u upravi .Nisu samo ni igraci krivi,kriv je onaj ko ga dovede pogotovo ako zna da tek za pola godine moze igrati.
sekac je napisao/la:Nemoj ko na šugavici Allaha ti da osvjetlatebojamora je napisao/la:Ajd, nemojte se sikirat ako vas ponize u lištici jer poslije vas dolaze sarajevski mangupi da osvjetlaju obraz glavnog grada.ovaj vaš obraz
Sadašnja Uprava je dovela Tana,investicije,došli najbolji igrači koji su ikad igrali u Sarajevu od 1992.i ti kriviš Upravu ?xbox je napisao/la:Gledam ovog Muminovica i Scepanovica kod nas realno kao i ostali popljuvani u Zrinjskom ko sat igraju. Gledam i komsije iz nicega realno oni daju 5 golova nikakve igre nista al ljudi na vrhu.
Ne znam mozda nas i hebe neki mentalitet da smo mi neki veliki klub al realno imamo licno mi neki problem kao klub.
Sad i taj Benko pola godine ce cekati ko Bilbija i kad bude mogao igrati i on ce prnuti u fenjer. Nikako mi nije jasno zasto neko ne snosi odgovornost i u upravi .Nisu samo ni igraci krivi,kriv je onaj ko ga dovede pogotovo ako zna da tek za pola godine moze igrati.
Svakakvih ljudi moj Momire.momirpeh je napisao/la:Sadašnja Uprava je dovela Tana,investicije,došli najbolji igrači koji su ikad igrali u Sarajevu od 1992.i ti kriviš Upravu ?xbox je napisao/la:Gledam ovog Muminovica i Scepanovica kod nas realno kao i ostali popljuvani u Zrinjskom ko sat igraju. Gledam i komsije iz nicega realno oni daju 5 golova nikakve igre nista al ljudi na vrhu.
cobefks je napisao/la:Sta je sa Benkom? Pa do sad bi u Siriji dobio pravo nastupa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.