ZA BRATA !!!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hvala drug, da se ne sekiramo.sasistika je napisao/la:Široki Brijeg vs Sarajevo 0 : 1 Ovo je sigurno taj rezultat ili eventualno 1 : 2 100%.![]()
![]()
KobacSabinho je napisao/la:Kakav im sutra govor treba odrzati prije tekme, da ih se nalozi do maksimuma! (Samo ne znam ko da ga odrzi)
Abdulasecobefks je napisao/la:KobacSabinho je napisao/la:Kakav im sutra govor treba odrzati prije tekme, da ih se nalozi do maksimuma! (Samo ne znam ko da ga odrzi)
Sutra se ne smije izgubiti! Ja prvi nisam optimista uopste, ali mi tracak nade daje cinjenica da ce nase igrace gledati novi ŠSŠ i svi koji zele u prvih 11 ce morati dati maximum na terenu, jer kod Kodre ce igrati oni koji to zasluze na terenu. Nasi momci znaju igrati lopte, siguran sam...pitic je napisao/la:Ako se zijani sutra, okrenuti se kupu BiH kao i prošle sezone da se spasi sezona. Tako je kako je trebamo biti realni.
Samo po nasoj prici. To se dokazuje na terenu igrom a ne piskaranjem i izjavama.Amca007 je napisao/la:Neznam o kakvom oprastanju od titule govorite. Pa mi smo najjaci u ovoj ligi. Jedino nam Siroki moze parirati. Sutra cemo dobiti utakmicu ili eventualno nerjeseno igrati. Nema od poraza nista. Kodro je trener koji ce nam dati snagu, koji ce igrace spustiti na zemlju. I dalje nemamo poraza ove sezone i necemo ga imati do kraja. Dobit cemo i Zrinjski i Siroki i Zelju....no sikiriki.....
Milos i Dulja ce sutra da jedu malu djecu....
Zivi bili pa vidjeli, ako mi izgubimo i jednu utakmicu ove sezone i ako neuzmemo titulu, ja vi mi se na pp ja cu ti kupit sezonsku za sledecu sezonu, ako ako bude obratno ti meni...Sabinho je napisao/la:Samo po nasoj prici. To se dokazuje na terenu igrom a ne piskaranjem i izjavama.Amca007 je napisao/la:Neznam o kakvom oprastanju od titule govorite. Pa mi smo najjaci u ovoj ligi. Jedino nam Siroki moze parirati. Sutra cemo dobiti utakmicu ili eventualno nerjeseno igrati. Nema od poraza nista. Kodro je trener koji ce nam dati snagu, koji ce igrace spustiti na zemlju. I dalje nemamo poraza ove sezone i necemo ga imati do kraja. Dobit cemo i Zrinjski i Siroki i Zelju....no sikiriki.....
Milos i Dulja ce sutra da jedu malu djecu....
+1Sabinho je napisao/la:Pa gledaj druze, i ja i ti imamo iste zelje i ciljeve. Ralika medju nama je sto je meni dosadila ta prica o nedokazanoj kvaliteti. Najjaci u ligi cemo biti onda kad budemo prvi a ne da svake godine pravimo budale od sebe pricom kako smo najjaci a zavrsavamo drugi, treci ili cetvrti. Niko sretniji od mene ako budemo imali sve pobjede do kraja medjutim treba nekad i realno gledati na stvari.
Ako bude plaćam ti piće i ručak !sasistika je napisao/la:Široki Brijeg vs Sarajevo 0 : 1 Ovo je sigurno taj rezultat ili eventualno 1 : 2 100%.![]()
![]()