FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ajax
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ajax » 27 sep 2014, 23:30

Head je napisao/la:Mislim da sutra ovako igramo

slika

Mozda i Bekic zaigra, ko zna. :P
Svaka cast ko zna zna :salut: :salut:

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 27 sep 2014, 23:37

Ma nema sanse da ce sutra Mitrevski debitovati.

Mislim da ce obrana biti Puzigaca, Tatomirovic, Kovacevic, Berberovic.

Po meni bi sutra bilo pametno da u sredini pocne Kostic umjesto Radovca.
Potreban nam je neko tu ko ce se potuci sutra sa njima, a Radovac to nije.
I ne znam fakat za Okica, ali on je meni nekako potpuno nekoristan. Nisam pametan koga sutra staviti u napad sa Duljevicem i Velkoskim.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 sep 2014, 23:44

bulbasor je napisao/la:Ima li prijenos sutra? MojaTV ili Arena??
3,60 kvota, igrajte ljudi dok nije pocela opadati :D :D
Ima na Moja tv, onaj specijalni kanal BHT Premijer liga.

slika

:kafa:
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 28 sep 2014, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 sep 2014, 23:47

Toronto je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:ljudi atromitos olimpijakosa dobio 1 0 istog onoga olimpijakosa koji je atl madrida dobio i to onaj isti atromitos kojeg smo mi u dvije utakmice kad se sve pogleda rastavili na proste faktore i zaista nemgu da shvatim kako mi uopste sa ovakvom ekipom nemamo max broj bodova..a ovi sto kazu sutra poraz i gotova titula kako ste smijesni ljudi 9 kolo a vi se predajete
dzeno kloc izbacio atromitos nema pojma nek su ga otjerali. inace kod nas za uspjeh nije kriv trener nego abdulah a za neuspjeh je kriv trener. neposten zivot mati mila :damn:
:bow:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

smnhz
Kontakt:

Post Postao/la smnhz » 28 sep 2014, 00:08

Aragon je napisao/la:Ma nema sanse da ce sutra Mitrevski debitovati.

Mislim da ce obrana biti Puzigaca, Tatomirovic, Kovacevic, Berberovic.

Po meni bi sutra bilo pametno da u sredini pocne Kostic umjesto Radovca.
Potreban nam je neko tu ko ce se potuci sutra sa njima, a Radovac to nije.
I ne znam fakat za Okica, ali on je meni nekako potpuno nekoristan. Nisam pametan koga sutra staviti u napad sa Duljevicem i Velkoskim.
Igrat ce Mitrevski.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 28 sep 2014, 00:36

Sutra nije utakmica koja je samo sport. Sutra nasih 11 momaka igra za obraz, čast i dostojanstvo nas i našeg brata!
Idemo u grad gdje žive ubice, ljudi koji sakrivaju one koji su uzeli život jednom momku koji je samo volio svoj klub!
Sutra ne igrate samo za Vedrana, sutra igrate i za ostalih 7 momaka kojima su centimetri odlucivali o zivotu i smrti, 7 ranjenih momaa o kojima se i ne prica!
Sutra igrate za ponos i dostojanstvo i zato nemojte uprskate jer previse ste puta to uradili u mnogo manje bitnim situacijama!
Sutra je utakmica u kojoj srce na terenu ima posebnu tezinu. Brane nam majice Vedrana... branite fašisti, izvlite, nadam se da nećete dovući i rendgen za srce pa da vise ko nosi Vedrana u srcu pa da vrate svih 200 momaka iz Širokog! Vi se čak i ne stidite toga! Vi ste ponosni na ono sto ste u radili a vjerujte to je nesto sto vam je zauvijek dalo zabranu dolaska u glavni grade VAŠE I NAŠE BOSNE I HERCEGOVINE!

SUTRA IGRATI I NAVIJATI ONAKO KAKO TO ZNAMO I MOZEMO A AKO VI NA TERENU ODIGRATE KAKO ZNAMO DA ZNATE , POBJEDA NECE DOCI U PITANJE! MI VOLIMO SARAJEVO, NAMA JE SARAJEVO SVE. I VEDRANU JE SARAJEVO BILO SVE I PONIO JE TO SA SOBOM NA NEBO! MI JOŠ UVIJEK SMO TU I NIKADA , ALI NIKADA, NECE NI JEDAN STADION U BOSNI DA NE CUJE TVOJE IME! NIKADA!

ISTINA ZA VEDRANA!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 sep 2014, 00:43

Dok god mi ne shvatimo da je ova utakmica ista kao i ostalih 29 necemo nikad ostvariti pozitivan rezultat. Tesko je igrati pod pritiskom, a taj pritisak se uvijek nabije u ovim utakmicama. Nosi 3 boda kao i ostale utakmice, i tako se treba postaviti. Koliko god navijace znace klubu i igracima sa podrskom tako ih i znaju ubiti sa nekim nepotrebnim pritiskom. Ova utakmica je i cist dokaz.
1946

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 28 sep 2014, 00:45

Head je napisao/la:Dok god mi ne shvatimo da je ova utakmica ista kao i ostalih 29 necemo nikad ostvariti pozitivan rezultat. Tesko je igrati pod pritiskom, a taj pritisak se uvijek nabije u ovim utakmicama. Nosi 3 boda kao i ostale utakmice, i tako se treba postaviti. Koliko god navijace znace klubu i igracima sa podrskom tako ih i znaju ubiti sa nekim nepotrebnim pritiskom. Ova utakmica je i cist dokaz.
PRIMAJU PLATU da se nose sa pritiskom, ja bih se za parr milja maraka nosio sa duplo vecim pritiskom i pjevao!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 sep 2014, 00:50

rammstein je napisao/la:
Head je napisao/la:Dok god mi ne shvatimo da je ova utakmica ista kao i ostalih 29 necemo nikad ostvariti pozitivan rezultat. Tesko je igrati pod pritiskom, a taj pritisak se uvijek nabije u ovim utakmicama. Nosi 3 boda kao i ostale utakmice, i tako se treba postaviti. Koliko god navijace znace klubu i igracima sa podrskom tako ih i znaju ubiti sa nekim nepotrebnim pritiskom. Ova utakmica je i cist dokaz.
PRIMAJU PLATU da se nose sa pritiskom, ja bih se za parr milja maraka nosio sa duplo vecim pritiskom i pjevao!
Ma to je neko moje misljenje ramo, ne mozes se skroz posvetiti terenu a vec u glavi razmisljas kako ce se obracunati navijaci sa tobom kad se vratis u Sarajevo ako ne ostvaris pozitivan rezultat.

Ni po cemu se ova utakmica ne razlikuje od one protiv Mladosti ili Drine, u igri su tri boda i tako se treba postaviti, skinuti malo pritisak sa igraca jer je ogroman, osjeti se na kilometar kad prilazis Kosevu i nakon 10 minuta utakmice ako ne zabijes gol.

Ta atmosfera nije zdrava.
1946

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 28 sep 2014, 00:51

a za tu atmosferu su sami lrivi :)
I poslije 7 koamda u njemackoj docekao ih je aplauz! :)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 sep 2014, 00:54

Klub ne smije biti taoc navijaca. Navijaci su tu da daju podrsku neovisno od rezultata. Na upravi je da regulise te interne stvari oko mjesta stanovanja a na treneru da kazni pojedince koji krse norme ponasanja ispijanjem piva i pusenjem nargila.

Navijac na tribini navija za svoj klub, ako nije zadovoljan, postoje nacin na koji moze izraziti svoje nezadovoljstvo, zvizduci.
1946

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 28 sep 2014, 00:57

Head je napisao/la:Klub ne smije biti taoc navijaca. Navijaci su tu da daju podrsku neovisno od rezultata. Na upravi je da regulise te interne stvari oko mjesta stanovanja a na treneru da kazni pojedince koji krse norme ponasanja ispijanjem piva i pusenjem nargila.

Navijac na tribini navija za svoj klub, ako nije zadovoljan, postoje nacin na koji moze izraziti svoje nezadovoljstvo, zvizduci.
jos da smo u engleskoj il njemackoj a ne u bosni :D
pa bolan ja na istoku govorim debilu da ne psuje Bilbiji njih 20 uustaje da se udaara :D (sreca 20 usstalo i na ovu stranu pa se smirise :D )

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 28 sep 2014, 01:00

Ako smijem samo savjet.Vi licno vrsite pritisak na igrace sa tim sutra moraju ginut sutra moraju ovo ono a to je pogresno vidilo se na Slobodi.Dajte podrsku igracima ali mojne tih nekih moranja jer najteze je kad se mora.Jaranska je bez nekih podjebavanja.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 sep 2014, 01:02

rammstein je napisao/la:
Head je napisao/la:Klub ne smije biti taoc navijaca. Navijaci su tu da daju podrsku neovisno od rezultata. Na upravi je da regulise te interne stvari oko mjesta stanovanja a na treneru da kazni pojedince koji krse norme ponasanja ispijanjem piva i pusenjem nargila.

jos da smo u engleskoj il njemackoj a ne u bosni :D
pa bolan ja na istoku govorim debilu da ne psuje Bilbiji njih 20 uustaje da se udaara :D (sreca 20 usstalo i na ovu stranu pa se smirise :D )
Pa dicimo se da smo organizacijski na nivou engleskih i njemackih klubova, pa daj onda i da mi kao navijaci malo evoluiramo na neki veci nivo.
1946

Toronto
Kontakt:

Post Postao/la Toronto » 28 sep 2014, 01:12

rammstein je napisao/la:
pa sta ako primaju platu ? mozes ti dati njemu milijardu ako je njemu i glavi napravljen neki limit i pritisak popisaj se ti na tu milijardu. i oni su ljudi, pritisak im ne treba a plata nije nikakvo mjerilo.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 28 sep 2014, 01:28

Dobijamo Allaha mi :) 1-3 po starom dobrom obicaju. Uopste nemam tremu. Forpacija bi trebala biti po meni: Bandovic, Kallasi, Kovacevic, Tatomirovic, Puzi, Cimi, Radovac, Dulja, Stojcev, Velkoski i Bilbija. 4 4 2

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 28 sep 2014, 01:48

@toronto..je si dobar brate ti,dogovori se čiji si..
Na nadoj temi bacas analize o igracima reko bi neko da si na svakoj tekmi a sad pametujes i ovdje..

Da nije mozda habib 2 ? :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 28 sep 2014, 01:53

Horde Zla istrajat ce, pravda za Vedrana stici ce. Sabura, sve je spremno, nocas nema spavanja. Prva pobjeda u listici
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 sep 2014, 02:24

Sta vi mislite kako je igrati, kad unaprijed znas da ces biti docekan na linc ako nista drugo ne ostvaris osim pobjede? Ovaj potez HZ, sa onim stavom u kojem govore da u slucaju loseg rezultata, da ce doci do obracuna u Sarajevu s igracima, nije nikako dobar.. To je jedan pritisak koji nije potreban u ovom trenutku.. Opet nama treba da bude glavni cilj pobjede, i da sve ucinimo da dodjemo do iste.. Ovim Hz pravi kontraefekat.. Oke, sve to stoji oni su placeni, trebaju da podnesu pritisak, bla bla bla.. Neki jesu, neki nisu kalibar igraca koji mogu da podnesu taj pritisak.. mi smo klub koji je tek poceo da dovodi igrace kalibra koji mogu da podnesu taj pritisak, i sve dok mi ne budemo imali 15 istih takvih igraca , mi cemo samo sebi uskakati u stomak s ovim konstantnim vrijdjanjem.. i direktno uticati na rezultate kluba

Al etoo, to je samoo moje misljenje

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 28 sep 2014, 08:52

Sta treba da im se ne vrsi pritisak?
Da ih ostavimo pa da igraju kako su krenuli u prvenstvu, preko neke stvari?
Da glumataju manekene i opijaju se redovno.
Da su do sada pobijedili sve utakmice koje su trebali pobijediti ne bi bilo pritiska uopste, ovako su sami sebi napravili pritisak, debili.
A sve zbog zajebancije i indolencije u igri, te potcjenjivackog odnosa prema peotivniku.
Davno je trebalo poceti sa samaranjem igraca.
Da Bilbija ne fuli sve sto se fuliti moze, niko mu ne bi psovao, i isto tako ostatku ekipe.

Imaju pritisak i nek se nose s njim nek se bore. U Norvrskoj i Grckoj su pokazali da se mogu nositi s istim.
Malo me strah zadnje linije, ali kad bolje skontam ionako smo svaku tekmu primali gol pa ne moze biti gore. Nadam se da ce Stojcev konacno doci sebi i vratiti se u formu, ako on bude pravi ne sekiram se za rezultat.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.