Svaka cast ko zna znaHead je napisao/la:Mislim da sutra ovako igramo
Mozda i Bekic zaigra, ko zna.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Svaka cast ko zna znaHead je napisao/la:Mislim da sutra ovako igramo
Mozda i Bekic zaigra, ko zna.
Ima na Moja tv, onaj specijalni kanal BHT Premijer liga.bulbasor je napisao/la:Ima li prijenos sutra? MojaTV ili Arena??
3,60 kvota, igrajte ljudi dok nije pocela opadati![]()
Toronto je napisao/la:dzeno kloc izbacio atromitos nema pojma nek su ga otjerali. inace kod nas za uspjeh nije kriv trener nego abdulah a za neuspjeh je kriv trener. neposten zivot mati milakanarinac je napisao/la:ljudi atromitos olimpijakosa dobio 1 0 istog onoga olimpijakosa koji je atl madrida dobio i to onaj isti atromitos kojeg smo mi u dvije utakmice kad se sve pogleda rastavili na proste faktore i zaista nemgu da shvatim kako mi uopste sa ovakvom ekipom nemamo max broj bodova..a ovi sto kazu sutra poraz i gotova titula kako ste smijesni ljudi 9 kolo a vi se predajete
Igrat ce Mitrevski.Aragon je napisao/la:Ma nema sanse da ce sutra Mitrevski debitovati.
Mislim da ce obrana biti Puzigaca, Tatomirovic, Kovacevic, Berberovic.
Po meni bi sutra bilo pametno da u sredini pocne Kostic umjesto Radovca.
Potreban nam je neko tu ko ce se potuci sutra sa njima, a Radovac to nije.
I ne znam fakat za Okica, ali on je meni nekako potpuno nekoristan. Nisam pametan koga sutra staviti u napad sa Duljevicem i Velkoskim.
PRIMAJU PLATU da se nose sa pritiskom, ja bih se za parr milja maraka nosio sa duplo vecim pritiskom i pjevao!Head je napisao/la:Dok god mi ne shvatimo da je ova utakmica ista kao i ostalih 29 necemo nikad ostvariti pozitivan rezultat. Tesko je igrati pod pritiskom, a taj pritisak se uvijek nabije u ovim utakmicama. Nosi 3 boda kao i ostale utakmice, i tako se treba postaviti. Koliko god navijace znace klubu i igracima sa podrskom tako ih i znaju ubiti sa nekim nepotrebnim pritiskom. Ova utakmica je i cist dokaz.
Ma to je neko moje misljenje ramo, ne mozes se skroz posvetiti terenu a vec u glavi razmisljas kako ce se obracunati navijaci sa tobom kad se vratis u Sarajevo ako ne ostvaris pozitivan rezultat.rammstein je napisao/la:PRIMAJU PLATU da se nose sa pritiskom, ja bih se za parr milja maraka nosio sa duplo vecim pritiskom i pjevao!Head je napisao/la:Dok god mi ne shvatimo da je ova utakmica ista kao i ostalih 29 necemo nikad ostvariti pozitivan rezultat. Tesko je igrati pod pritiskom, a taj pritisak se uvijek nabije u ovim utakmicama. Nosi 3 boda kao i ostale utakmice, i tako se treba postaviti. Koliko god navijace znace klubu i igracima sa podrskom tako ih i znaju ubiti sa nekim nepotrebnim pritiskom. Ova utakmica je i cist dokaz.
jos da smo u engleskoj il njemackoj a ne u bosniHead je napisao/la:Klub ne smije biti taoc navijaca. Navijaci su tu da daju podrsku neovisno od rezultata. Na upravi je da regulise te interne stvari oko mjesta stanovanja a na treneru da kazni pojedince koji krse norme ponasanja ispijanjem piva i pusenjem nargila.
Navijac na tribini navija za svoj klub, ako nije zadovoljan, postoje nacin na koji moze izraziti svoje nezadovoljstvo, zvizduci.
Pa dicimo se da smo organizacijski na nivou engleskih i njemackih klubova, pa daj onda i da mi kao navijaci malo evoluiramo na neki veci nivo.rammstein je napisao/la:jos da smo u engleskoj il njemackoj a ne u bosniHead je napisao/la:Klub ne smije biti taoc navijaca. Navijaci su tu da daju podrsku neovisno od rezultata. Na upravi je da regulise te interne stvari oko mjesta stanovanja a na treneru da kazni pojedince koji krse norme ponasanja ispijanjem piva i pusenjem nargila.
Navijac na tribini navija za svoj klub, ako nije zadovoljan, postoje nacin na koji moze izraziti svoje nezadovoljstvo, zvizduci.![]()
pa bolan ja na istoku govorim debilu da ne psuje Bilbiji njih 20 uustaje da se udaara(sreca 20 usstalo i na ovu stranu pa se smirise
)
pa sta ako primaju platu ? mozes ti dati njemu milijardu ako je njemu i glavi napravljen neki limit i pritisak popisaj se ti na tu milijardu. i oni su ljudi, pritisak im ne treba a plata nije nikakvo mjerilo.rammstein je napisao/la:PRIMAJU PLATU da se nose sa pritiskom, ja bih se za parr milja maraka nosio sa duplo vecim pritiskom i pjevao!Head je napisao/la:Dok god mi ne shvatimo da je ova utakmica ista kao i ostalih 29 necemo nikad ostvariti pozitivan rezultat. Tesko je igrati pod pritiskom, a taj pritisak se uvijek nabije u ovim utakmicama. Nosi 3 boda kao i ostale utakmice, i tako se treba postaviti. Koliko god navijace znace klubu i igracima sa podrskom tako ih i znaju ubiti sa nekim nepotrebnim pritiskom. Ova utakmica je i cist dokaz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.