Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Primi ga Bega od juniora City-a
E moj Asmire...
Uvijek sam govorio da mu je greska sto je presao u Chelsea. Da je u pitanju bio prelazak iz ferencvarosa ili rizaspora u Chelsea tu mane zamjerke, a on poletio iz tima koji je i suvise nego solidan iz iste lige kao Chelsea I tima u kojem je bio zabetoniran na golu bez konkurencije. Malo zesca greska u koracima zbog koje sada u najboljim godinama cezne na klupi. Bolje biti standardan u bilo kojem klubu iz ovih jacih liga nego sjediti na klupi Reala. Jos da napomenem da je otisao u gori sastav od Stokea bez obzira na njihovu proslogodisnju titulu. Bega zibje iz tog kluba dok ti nije kasno, ako vec nije.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Ovo nije bas tacno, bilo bi gusto i sa Butlandom ove sezone jer lik brani odlicno. Bio je pravi momenat za prodaju Bege, zasitio se svega.Cepi1981 je napisao/la:Uvijek sam govorio da mu je greska sto je presao u Chelsea. Da je u pitanju bio prelazak iz ferencvarosa ili rizaspora u Chelsea tu mane zamjerke, a on poletio iz tima koji je i suvise nego solidan iz iste lige kao Chelsea I tima u kojem je bio zabetoniran na golu bez konkurencije. Malo zesca greska u koracima zbog koje sada u najboljim godinama cezne na klupi. Bolje biti standardan u bilo kojem klubu iz ovih jacih liga nego sjediti na klupi Reala. Jos da napomenem da je otisao u gori sastav od Stokea bez obzira na njihovu proslogodisnju titulu. Bega zibje iz tog kluba dok ti nije kasno, ako vec nije.
Da je Mou ostao imao bi vise sanse, bar u kupovima i mozda LP ali eto.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
I druga možebiti dobra stvar(osim gomile novca koju je dobio),je što mu je iz Chelsea vjerovatno lakše otići u neki bolji tim gdje bi trebao biti prvi golman(a valjda se neće zadovoljiti time da bude na klupi do penzije)...
- Goalgetter
- Kontakt:
Jel ziv Bega? 
Bogami ce pocet bolovat hemoroide. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Šuška se da je još među živim.Goalgetter je napisao/la:Jel ziv Bega?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kurto u zadnje vrijeme nikako nije siguran kao prije.
Nadam se da će Begi dati šansu sad u kupu protiv Evertona.
Nadam se da će Begi dati šansu sad u kupu protiv Evertona.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
e hajde neka neko izbaci sada uporednu statistiku:
- broj utakmica
- odigrane minute
- primljeni golovi
- broj bodova
- primljen gol po minutama i sl.
zivo me interesuje, pogotovo jer se chelsea kao malo pridigao od perioda kad je bega branio kad su kola isla nizbrdo.
- broj utakmica
- odigrane minute
- primljeni golovi
- broj bodova
- primljen gol po minutama i sl.
zivo me interesuje, pogotovo jer se chelsea kao malo pridigao od perioda kad je bega branio kad su kola isla nizbrdo.
Racunajuci sve utakmice, Kurtoja 24 tekme i 28 primljenih golova, Beg 20 tekmi i 23 primljena gola. Znaci, tu su negdje prakticki podjednaki.
bilo bi odlicno kad bi presao u everton, ne vidim bolju opciju
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Courtois 24utak. 2.122min. 28 prim.golova 5 CS
Begović 20utak. 1.776min. 23 prim.gol. 8 CS
Prosječan br.osvojenih bodova u PL kod Courtoisa je 1,61 a kod Bega 1,00. Dok je u svim takmičenjima, dakle LP i razni kupovi, taj prosjek kod Courtoisa 1,58 a kod Begovića 1,40.
Prosječan br.osvojenih bodova u PL kod Courtoisa je 1,61 a kod Bega 1,00. Dok je u svim takmičenjima, dakle LP i razni kupovi, taj prosjek kod Courtoisa 1,58 a kod Begovića 1,40.
Ma sa ovom odbranom Celzija ni Nojer ne bi bio bolji od Bege, ali eto.musla je napisao/la:Courtois 24utak. 2.122min. 28 prim.golova 5 CS
Ocito je Nutela zacementiran.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Da hoce nutelu Real il Paris kupit, pa da Bega postane broj 1, realno Bega je branio kad je Chelsea igrao najgori fudbal sezone dok je Kurto branio kad je dosao Hiddink i kada se ekipa razdrmala i mislim da prima gluplje golove nego Bega ali sta ces, dok je bilo Murinja bilo je i nade za Begu, vako, tesko...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
nebrani kuknjava kako propade karijera jednog prilicno dobrog golmana
Vala ga i Nutella prima 
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- JavierBosnia
- Kontakt:
Tesko u Everton. Imaju onog roblesa kojeg forsiraju i testiraju i dobro se pokazuje. A najvjerovatnije ako Howard otidje doci ce Sirigu.rope11 je napisao/la:Racunajuci sve utakmice, Kurtoja 24 tekme i 28 primljenih golova, Beg 20 tekmi i 23 primljena gola. Znaci, tu su negdje prakticki podjednaki.![]()
Postoji mogucnost da courtoa ode iz celzija ako ovi ne izbore ligu prvaka, sto je vrlo moguce
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Asmire, rupo jedna! Lukaku ti ga kroz usi provuce.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Te fore su prestale biti smiješne prije par mjeseci, ako su ikad bile smiješne...ne_znam_ko_sam je napisao/la:Asmire, rupo jedna! Lukaku ti ga kroz usi provuce.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Nutela brani kriminalno,svaku drugu utakmicu prima gol kroz noge.Kao sto smo i pisali nista on nije bolji od Bega,samo ima bolji marketing.
Brzo ce Beg na gol iako bi mu bilo bolje da ide u drugi klub.
Brzo ce Beg na gol iako bi mu bilo bolje da ide u drugi klub.
Dudlaj ga,,nutela
E moj Asmire
E moj Asmire
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], CAGarfia, Poligon10 i 29 gostiju.