3x je prekucao , najbolja igra ikad.
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Ima i Voz za fast travel 

-
- Kontakt:
Ja sam 2 puta prešao i to baš istraživao, i treći put prešao dosta. A nikad mi nije palo na pamet da koristim fast travel, jer je RDR2 igra u kojoj se to ne radif0rest1946 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:00Ima i Voz za fast travel

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ne bih ni ja preporučio da koristiš FT u prvom igranju, pogotovo što priča teče tako da su ti glavne misije gotovo uvijek u dijelu mape u kojem si u tom trenutku smješten. A i tokom jahanja ćeš otkriti masu sporednih misija, likova, događaja koji čine igru masterpiecom kakav je
Shategabri je napisao/la: ↑04 jun 2024, 12:54Ima i autopilot u jahanju, samo pazi da te vukovi ne sataruRajaz je napisao/la: ↑04 jun 2024, 12:32A ipak imaBundesliga je napisao/la: ↑04 jun 2024, 12:15
Ima fast travel. Samo trebaš kupiti upgrade u kampu za Arthura u onoj knjizi. Ali vjeruj mi u RDR2 ne trebaš koristiti fast travel, vidjet ćeš na šta ćeš sve nabasati jašući konja. Tako da, moj ti je savjet, nemoj koristiti fast travel.![]()
Ide RDR2 ovih dana već![]()
![]()

Isto je i meni bilo, zato kontam opet preći igru birajući druge opcije i odgovorehazarder je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:11Hearts of Stone (prvi DLC) questline za W3 je nešto najbolje napisano u gamingu ikada. Znao sam leć' navečer i dumat satima jesam li donio pravi izbor i vagat za i protiv. Koliko tu samo ima materijala za dobre ekranizacije a ne ovo smeće što su uradili da proguraju neku woke agendu na silu. Ništa im nije sveto...![]()

Seriju upalio i ugasio nakon prve epizode
Kontam samo da će mi u tom slučaju trebati 100+ sati da je pređemJabroni je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:41Ne bih ni ja preporučio da koristiš FT u prvom igranju, pogotovo što priča teče tako da su ti glavne misije gotovo uvijek u dijelu mape u kojem si u tom trenutku smješten. A i tokom jahanja ćeš otkriti masu sporednih misija, likova, događaja koji čine igru masterpiecom kakav je

- Shategabri
- Kontakt:
Vjeruj da će ti na kraju biti žao što si je završio koliko god sati igrao.
U početku djeluje malo sporije, međutim kad te uhvati, onda sati jednostavno lete.
U početku djeluje malo sporije, međutim kad te uhvati, onda sati jednostavno lete.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Brate ne žuri sa RDR2. Samo jednom imaš priliku da igraš ovakvu igru po prvi put. Ovo je igra koju ne gledaš da pređeš što prije, već kad završi gledaš ima li još.
Tako mi je bilo i sa Witcherom.Shategabri je napisao/la: ↑04 jun 2024, 14:16Vjeruj da će ti na kraju biti žao što si je završio koliko god sati igrao.
Čitam baš komentare i mnogi se slažu da su ovo dvije najbolje igre u ovom vijeku, doduše video i jest namijenjen isključivo njima

Kažu da je budžet koji je Red engine imao za Witchera bio oko 80 miliona dolara, a Rockstarov za RDR2 između 200-300 miliona dolara

Vjerujem, a svakako sam tip koji voli istražiti svaki ćošak jedne igreBundesliga je napisao/la: ↑04 jun 2024, 14:24Brate ne žuri sa RDR2. Samo jednom imaš priliku da igraš ovakvu igru po prvi put. Ovo je igra koju ne gledaš da pređeš što prije, već kad završi gledaš ima li još.

- Shategabri
- Kontakt:
@Rajaz, ma možemo samo da ti zavidimo
Utjehu ću potražiti na moru

Utjehu ću potražiti na moru

Koševo Zapad
Ma svakako.
Na kraju svaku završim za barem duplo više vremena nego je potrebno

Uzmi i ti Witchera ako nisi ili Cyberpunk 2077. Poljaci su stvarno postali zajebani igrači u gaming industrijiShategabri je napisao/la: ↑04 jun 2024, 14:35@Rajaz, ma možemo samo da ti zavidimo![]()
Utjehu ću potražiti na moru![]()

- Shategabri
- Kontakt:
Witchera sam igrao, nešto mi nije ležao. Cyberpunk nisam, ono što sam gledao, čini mi se zanimljivo.Rajaz je napisao/la: ↑04 jun 2024, 14:40Ma svakako.
Na kraju svaku završim za barem duplo više vremena nego je potrebno
Uzmi i ti Witchera ako nisi ili Cyberpunk 2077. Poljaci su stvarno postali zajebani igrači u gaming industrijiShategabri je napisao/la: ↑04 jun 2024, 14:35@Rajaz, ma možemo samo da ti zavidimo![]()
Utjehu ću potražiti na moru![]()
![]()
Možda na zimu da se zaigra

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Btw ako ko voli ove recenzije i gaming videe, napravio sam nedavno kanal na YouTubeu, pa ponekad postam takve videe i druge. Evo jedan za Arthur Morgana:
Napravio sam i za Dutcha, Micaha, Leon Kennedya, Resident Evil 4 i RDR2, pa eto ako vam se sviđa bujrum
Napravio sam i za Dutcha, Micaha, Leon Kennedya, Resident Evil 4 i RDR2, pa eto ako vam se sviđa bujrum

- JayCatwright
- Kontakt:
Heavy Rain
Ovo mi je skoro u rangu DBH

Ovo mi je skoro u rangu DBH

Znači bukvalno ja i rdr2:
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Sto se tice Switcha, odlican
Super Mario Deluxe zabavan
Super Mario 3D world i Bowser's Fury fenomenalni
Super Mario Wonder prelagana, bas za djecu
Sonic, bacanje 100+KM na igru
Pokemone nisam niti cu ikako otpakovati.
Switch 2 cu preorder, svakako konzola koja odskace od ps-a sa kojim sam razocaran. Petica je totalni fail, sluzi da kupi prasinu, cetvrtica je za nju dvica u odnosu na druge.
Super Mario Deluxe zabavan
Super Mario 3D world i Bowser's Fury fenomenalni
Super Mario Wonder prelagana, bas za djecu
Sonic, bacanje 100+KM na igru
Pokemone nisam niti cu ikako otpakovati.
Switch 2 cu preorder, svakako konzola koja odskace od ps-a sa kojim sam razocaran. Petica je totalni fail, sluzi da kupi prasinu, cetvrtica je za nju dvica u odnosu na druge.
-
- Kontakt:
Zna li neko , za neku avanturisticku igricu sa bas dobrom grafikom za ps5 ?
Ono da je laganini za igrati , bez puno krvi .. da opusta igrica.
Same za ps4bayernmiasanmia je napisao/la: ↑11 jun 2024, 20:13Zna li neko , za neku avanturisticku igricu sa bas dobrom grafikom za ps5 ?

1946-1987
-
- Kontakt:
leo1946 je napisao/la: ↑11 jun 2024, 20:17Same za ps4bayernmiasanmia je napisao/la: ↑11 jun 2024, 20:13Zna li neko , za neku avanturisticku igricu sa bas dobrom grafikom za ps5 ?
Ono da je laganini za igrati , bez puno krvi .. da opusta igrica.![]()
Mozda ova za ps5
Ima ova i za ps4 i ps5
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 7 gostiju.