Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Imat ces sutra postavu sat prije meca dje ti se zuri.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Ako nemas info, ne znam sto se ubacujes sa takvim komentarima. Zuri mi se jer planiram da igram na velili ulog a kvota je u roku od jednog dana pala sa 2.25 na 1.95..
MVP - Messi-Villa-Pedro
+ 53ado899 je napisao/la:Za veceras nesto:
River Plate 2+![]()
Sao Paulo 2+![]()
A Lima 2+![]()
Kv 2.39
Fulminense 2+![]()
Kansas C 2+![]()
17/Argentina 2+![]()
Kv 2.26
Ako prodje prodje

Ako prodje prodje prosla obadva nadam se da je neko ispratio

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry

Barem sa izvuko izgubljeno
18:45 Al Jaish - Lekhwiya SC 2 @2.85

19:45 El Gaish - Al Ahly 2 @1.45

19:45 El Gaish - Al Ahly 2 @1.45

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Malo Europa lige..
17:00 Gabala - Dortmund 2 @1.20
19:00 Lazio - Rosenborg 3+ @1.70
19:00 Basel - Belenenses 1 @1.30
19:00 Fiorentina - Lech Poznan 1 @1.35
19:00 Anderlecht - Tottenham GG @1.70
19:00 Schalke - Sparta Prague 3+ @1.60
21:05 Molde - Celtic 1x @1.55
21:05 Rapid Vienna - Plzen 1 @2.15
Kvota:32.45
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- bugojanac1234
- Kontakt:
Liverpool 1 -1,50 Očekuje se premijerna pobjeda Klopa, mislim da će izvesti jak sastav, Rubin je svakako u banana sam po sebi I ovde sve osim glatkog keca je meni veliko iznenadjenje
AL ahly 2- 1,45 Ima sve u ranijem postu, ljudi ih deru gdje stignu I kako stignu u medjusobnim
Fiorentina 1 - 1,35 Fiorentina ove sezone goropadna, sa 3 boda ovde osiguravaju gotovo prolaz dalje protiv očajnog Lecha koji jedino Sarajeva može da dobije ove sezone
PAOK 1X - 1,40 Paoka moram uzeti po ovoj kvoti, jednostavno kući ne gube pa ne vjerujem I da ce protiv Krasnodara koji u gostima I ne igra nesto
Fritz 2 - 1,35 Najbolji junior svijeta koji mlati kako koga hoce na ovim turnirima po americi, 2 osvojena turnira u nizu I blistava izdanja za jednog mladog decka, najveca americka nada nakon Agasija, igra sa Žemljom koji je puno poznatije ime ali koji nije igrao jako jako dugo ozbiljan tenis.
I moj favorit koji cu po granici uzeti na single od 148, ali an tiket ide ipak
Cedevita 157,5 - UNDER - 1,45 Ne vidim kako francuzi mogu ubaciti nekome vise od 65 poena, ovo je cisto na sojecaj a I znajuci francusku kosarku, tvrde odbrane I vaznost utakmice ne vjerujem da ce rezultirati sa 80 poena na obe strane, izglednije mi je da Hospitalet pukne barsu nego da ove dvije ekipe prebace ovu granicu
ja cu na cenera, kvota 8,05
Sretno ako ko sta isprati ( okanite se Cedevite cim sam toliko siguran)

AL ahly 2- 1,45 Ima sve u ranijem postu, ljudi ih deru gdje stignu I kako stignu u medjusobnim
Fiorentina 1 - 1,35 Fiorentina ove sezone goropadna, sa 3 boda ovde osiguravaju gotovo prolaz dalje protiv očajnog Lecha koji jedino Sarajeva može da dobije ove sezone
PAOK 1X - 1,40 Paoka moram uzeti po ovoj kvoti, jednostavno kući ne gube pa ne vjerujem I da ce protiv Krasnodara koji u gostima I ne igra nesto
Fritz 2 - 1,35 Najbolji junior svijeta koji mlati kako koga hoce na ovim turnirima po americi, 2 osvojena turnira u nizu I blistava izdanja za jednog mladog decka, najveca americka nada nakon Agasija, igra sa Žemljom koji je puno poznatije ime ali koji nije igrao jako jako dugo ozbiljan tenis.
I moj favorit koji cu po granici uzeti na single od 148, ali an tiket ide ipak
Cedevita 157,5 - UNDER - 1,45 Ne vidim kako francuzi mogu ubaciti nekome vise od 65 poena, ovo je cisto na sojecaj a I znajuci francusku kosarku, tvrde odbrane I vaznost utakmice ne vjerujem da ce rezultirati sa 80 poena na obe strane, izglednije mi je da Hospitalet pukne barsu nego da ove dvije ekipe prebace ovu granicu

ja cu na cenera, kvota 8,05
Sretno ako ko sta isprati ( okanite se Cedevite cim sam toliko siguran)

Zadnja izmjena: bugojanac1234, dana/u 22 okt 2015, 10:55, ukupno mijenjano 1 put.
PratimOkolele je napisao/la:Malo Europa lige..
Ide ovo glat

Malo su mi ta zadnja dva klimava ali ideee
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Danas u nove pobjede 
Fenerbahce 2+
Molde 2+
Liverpool 2+
Kv 2
Lazio 2+
Anderlecht 2+
Basel 2+
Kv 2.06
Dortmund z2 cetri i vise golova na utakmici
Kv 2.15
Probacu jos Dortmund 7+
Kv 12
Sporting z2 cetri i vise golova na utakmici
Kv 2.10
Ako prodje prodje
Nema kornera u ponudi bar u premieru ako budu izbacili postavicu i to.
Sretno

Fenerbahce 2+
Molde 2+
Liverpool 2+
Kv 2
Lazio 2+
Anderlecht 2+
Basel 2+
Kv 2.06
Dortmund z2 cetri i vise golova na utakmici
Kv 2.15
Probacu jos Dortmund 7+
Kv 12
Sporting z2 cetri i vise golova na utakmici
Kv 2.10
Ako prodje prodje

Nema kornera u ponudi bar u premieru ako budu izbacili postavicu i to.
Sretno
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
-
- Kontakt:
Daj ba momci da zaradimo veliku lovu, man`te se sitnih para....sad cu ja nesta skombinovati
-
- Kontakt:
Rapid - Pilsen 1
Fiorentina - Lech 1
Schalke - Prag 1
Alkmaar - Augsburg 1
Partizan - Atletico 2
Fenerbahce - Ajax 1
Molde - Celtic X
Bordeaux - Sion HCX (0:1)
Liverpool - Kazan HC1 (0:1)
Miculand - Napoli 2
Villareal - Minsk HC1 (0:1)
to je to, sretno svima koliko god vas ima.....KVOTA: 3.711,03
Fiorentina - Lech 1
Schalke - Prag 1
Alkmaar - Augsburg 1
Partizan - Atletico 2
Fenerbahce - Ajax 1
Molde - Celtic X
Bordeaux - Sion HCX (0:1)
Liverpool - Kazan HC1 (0:1)
Miculand - Napoli 2
Villareal - Minsk HC1 (0:1)
to je to, sretno svima koliko god vas ima.....KVOTA: 3.711,03
Valjda cemo veceras nesto uzeti 
Srecno svima..

Srecno svima..

- muhamed121
- Kontakt:
Jucer ponovo minus malo je reci minus danas ili nikad
Liverpool 1 P.P 1,50
Cilic 1 P.P 1,35
Efes 1 1,30
Cedevita 1 1,45
Lulea 1 1,45
Kvota 5,53 Uplata 20 Isplata 110,60

Liverpool 1 P.P 1,50
Cilic 1 P.P 1,35
Efes 1 1,30
Cedevita 1 1,45
Lulea 1 1,45
Kvota 5,53 Uplata 20 Isplata 110,60
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Dnipro - St. Etienne 1X&0-3 (Dve izuzetno tvrde ekipe, obe i dalje u igri za plasman dalje. Ne verujem da ce srljati vec da ce igrati takticki i jedni i drugi. Nije lose ni probati 0-1 golove.)
Fiorentina - Lech Poznan 1&2+ (Viola u nikad boljoj formi, Lech u nikad goroj, primaju golove kao na traci, ne verujem da mogu izbeci minimalan poraz.)
Liverpool - Rubin 1&2+ (Ovo igram iskljucivo zbog Klopa a i Rubin igra kriminalno ove sezone, ni nalik proslogodisnjoj ekipi.)
Efes - Milano 1 (Efes iskusnija, uigranija ekipa za razliku od Milana koji je doveo dosta igraca. A i Efes ima Dudu Ivkovica i jedni su od par kandidata za F4.)
Cedevita - Limoges 1 (U ovaj par sam najsigurniji, francuzi su cini mi se najslabija ekipa u grupi.)
Ovo cu ja danas odigrati i dodacu verovatno ovaj Al Ahli, pa cemo da vidimo
Fiorentina - Lech Poznan 1&2+ (Viola u nikad boljoj formi, Lech u nikad goroj, primaju golove kao na traci, ne verujem da mogu izbeci minimalan poraz.)
Liverpool - Rubin 1&2+ (Ovo igram iskljucivo zbog Klopa a i Rubin igra kriminalno ove sezone, ni nalik proslogodisnjoj ekipi.)
Efes - Milano 1 (Efes iskusnija, uigranija ekipa za razliku od Milana koji je doveo dosta igraca. A i Efes ima Dudu Ivkovica i jedni su od par kandidata za F4.)
Cedevita - Limoges 1 (U ovaj par sam najsigurniji, francuzi su cini mi se najslabija ekipa u grupi.)
Ovo cu ja danas odigrati i dodacu verovatno ovaj Al Ahli, pa cemo da vidimo

Danas toliko na oko dobrih parova sa kvotom preko 2..evo nekih koji se meni svidjaju:
AZ - Augsburg 1 2,75 AZ mislim da ipak zeli plasman u naredni krug, dok sam siguran 100% da Augsburg zeli da sto prije ispadne i da se okrene Bundesligi i borbi za opstanak jer su trenutno zadnji. Nemaju oni dovoljno dobrih igraca da mogu igrati i jaku Bundesligu i evropu. To da ih ne zanima ovo takmicenje su pokazali i onim porazom od Partizana kuci.
Dnipro - St.Etienne 1 2,20 Dnipro uvijek zagrijan za evropska takmicenja, imaju dovoljno kvalitetnu ekipu da mogu igrati 100% u evropi a da opet u slabom ukrajinskom prvenstvu osiguraju evropu i naredne godine. St.Etienne samo 2 boda iz 2 utakmice a mislim da ove godine imaju cak sanse i da se bore za jednu od pozicija koje vode u LP sljedece sezone posebno kada se vidi kako su Marseille i Lyon losi ove sezone. Oni nisu jedan od onih klubova koji mogu do kraja ici u ovoj evropskoj ligi tako da bi i oni mogli vec nakon grupne faze da se oproste. Plus cuo sam da im veceras ne igra nekoliko standardnih igraca. A Dnipro je na svom terenu pobjedjivao i jace ekipe od St.Etiennea.
Braga - Marseille 1 2,50 Marseille u velikoj rezultatskoj krizi, u ligi su trenutno 16 sa samo 9 bodova iz 10 utakmica i mislim da mogu oni bi sad napustili ovu evropsku ligu i okrenuli se domacem prvenstvu. Braga u evropi igra uvijek solidno, daju 100% od sebe. U portugalu su trenutno cetvrti i nekako je to njima i plafon, svjesni su da ne mogu ispred porta, benfice pa i sportinga.
Liberec - Groningen 1 1,85 Liberec je mislim kvalitetnija ekipa, gledao sam ih protiv Hajduka i igraju dobro. Marseilla su pobjedili u gostima 0:1 i izgubili od Brage kuci 0:1. Groningen u prvenstvu tek 9 a u evropi imaju dva poraza bez postignutog gola.
AZ - Augsburg 1 2,75 AZ mislim da ipak zeli plasman u naredni krug, dok sam siguran 100% da Augsburg zeli da sto prije ispadne i da se okrene Bundesligi i borbi za opstanak jer su trenutno zadnji. Nemaju oni dovoljno dobrih igraca da mogu igrati i jaku Bundesligu i evropu. To da ih ne zanima ovo takmicenje su pokazali i onim porazom od Partizana kuci.
Dnipro - St.Etienne 1 2,20 Dnipro uvijek zagrijan za evropska takmicenja, imaju dovoljno kvalitetnu ekipu da mogu igrati 100% u evropi a da opet u slabom ukrajinskom prvenstvu osiguraju evropu i naredne godine. St.Etienne samo 2 boda iz 2 utakmice a mislim da ove godine imaju cak sanse i da se bore za jednu od pozicija koje vode u LP sljedece sezone posebno kada se vidi kako su Marseille i Lyon losi ove sezone. Oni nisu jedan od onih klubova koji mogu do kraja ici u ovoj evropskoj ligi tako da bi i oni mogli vec nakon grupne faze da se oproste. Plus cuo sam da im veceras ne igra nekoliko standardnih igraca. A Dnipro je na svom terenu pobjedjivao i jace ekipe od St.Etiennea.
Braga - Marseille 1 2,50 Marseille u velikoj rezultatskoj krizi, u ligi su trenutno 16 sa samo 9 bodova iz 10 utakmica i mislim da mogu oni bi sad napustili ovu evropsku ligu i okrenuli se domacem prvenstvu. Braga u evropi igra uvijek solidno, daju 100% od sebe. U portugalu su trenutno cetvrti i nekako je to njima i plafon, svjesni su da ne mogu ispred porta, benfice pa i sportinga.
Liberec - Groningen 1 1,85 Liberec je mislim kvalitetnija ekipa, gledao sam ih protiv Hajduka i igraju dobro. Marseilla su pobjedili u gostima 0:1 i izgubili od Brage kuci 0:1. Groningen u prvenstvu tek 9 a u evropi imaju dva poraza bez postignutog gola.
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Ajmo košarkaši,danas evroliga koga igrati u underu,a koga u overu ? 

Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Efes definitivno over 

Sve Super, jedino Augsburg moze biti riskantno!EmirTM87 je napisao/la:Danas toliko na oko dobrih parova sa kvotom preko 2..evo nekih koji se meni svidjaju:
Bilan over 12.5
Simon over 9.5
Pavlović over 9.5
Traore over 11.5
Gordić over 6.5
Gentile over 13.5
Mačvan under 7.5
Šarić under 10.5
Iverson over 9.5
Renfroe over 10.5
Koponen over 10.5
Granger over 11.5
Diebler over 11.5
Kuzminskas over 11.5
Zubčić over 8.5
Boungou Colo over 11.5
Westermann under 9.5
Simon over 9.5
Pavlović over 9.5
Traore over 11.5
Gordić over 6.5
Gentile over 13.5
Mačvan under 7.5
Šarić under 10.5
Iverson over 9.5
Renfroe over 10.5
Koponen over 10.5
Granger over 11.5
Diebler over 11.5
Kuzminskas over 11.5
Zubčić over 8.5
Boungou Colo over 11.5
Westermann under 9.5
- Terminator2
- Kontakt:
Schwartzman, D.S.-Gonzalez, Max. u 20 dana su odigrali 2 meca oba su otisla u 3. set zasto ne i danas 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.