FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- diplomatija
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Obradujte nas danas i izgubite dva boda, dosta vam jedan 

- bistrikboy
- Kontakt:
Sretno!
ISTINA ZA VEDRANA!
ISTINA ZA VEDRANA!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- champions1921
Sto vam Benko ne moze igrati? Pa onaj golman sto vam je trebao potpisati ujutro potpisao za Ludogorec navece igra a ovdje bi cekao bar mjesec..
BUDI ŽELJO !!!
Nije dobio ispisnicu iz kineskog saveza jer je u sporu sa njima.champions1921 je napisao/la:Sto vam Benko ne moze igrati? Pa onaj golman sto vam je trebao potpisati ujutro potpisao za Ludogorec navece igra a ovdje bi cekao bar mjesec..
1946
- SarajlijaTM
Auuu... nisam to znao... tesko da ce vam on i na proljece zaigrati,jbg nije nasa citava liga ko galata,a ni on drogba,a kinezi su kinezi i dalje...Head je napisao/la:Nije dobio ispisnicu iz kineskog saveza jer je u sporu sa njima.champions1921 je napisao/la:Sto vam Benko ne moze igrati? Pa onaj golman sto vam je trebao potpisati ujutro potpisao za Ludogorec navece igra a ovdje bi cekao bar mjesec..
Ko nas yoshida,ma kraju odustali od njega

Head je napisao/la:Nije dobio ispisnicu iz kineskog saveza jer je u sporu sa njima.champions1921 je napisao/la:Sto vam Benko ne moze igrati? Pa onaj golman sto vam je trebao potpisati ujutro potpisao za Ludogorec navece igra a ovdje bi cekao bar mjesec..
Naši su predali slucaj UEFI valjda se cekalo da prođe taj rok.Kazu navodno da to UEFA vrlo brzo rijesava u korist igraca,jer su oni rigorozni kad su isplate za igrace u pitanju.Ovi naši iz Uprave kazu da je pitanje vremena kad ce sve biti zavrseno.Ovaj slucaj nema veze sa slucajem Bilbije.Kod Benka je sve cisto,malo Kinezi otezu radi tuzbe, koju je Benko pokrenuo protiv njih.
Kako samo ovaj vikend podsjeća na onaj kada je ubijen Vedran Puljić. Igra se nekoliko dana prije obilježavanja godišnjice njegove smrti, Sarajevo ide u goste Širokom, igraju Zrinjski - Velež ( doduše ne igraju se utakmice na isti dan, sva sreća ) a u toj utakmici je isto Zrinja zabio 2 gola Veležu.
Kako god, smrt Vedrana svakog navijača boli, i večeras ću, nakon duže vremena gledati vas i "bodriti" vas ( koliko ja to kao Manijak mogu ) u utakmici protiv Lištice.Zaboraviti na svako podje.bavanje i provokacije bar ovaj dan, i kao šlag na tortu, "gospoda" iz tog sela je zabranila obillježja sa Vedranovim znakom, jer kao to nisu sportski rekviziti
Razvalite ih!
ACAB
Kako god, smrt Vedrana svakog navijača boli, i večeras ću, nakon duže vremena gledati vas i "bodriti" vas ( koliko ja to kao Manijak mogu ) u utakmici protiv Lištice.Zaboraviti na svako podje.bavanje i provokacije bar ovaj dan, i kao šlag na tortu, "gospoda" iz tog sela je zabranila obillježja sa Vedranovim znakom, jer kao to nisu sportski rekviziti

Razvalite ih!
ACAB
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
Benko već sljedeću prvenstveno utakmicu će moći igrati bez sekirancije u malom plavom taboru
- Ljiljani87
- Kontakt:
Ja ovo trubim od pocetka sezone, nama svak utakmica treba da bude ista. U svaku ozbiljno i po tri boda pa bilo da igramo sa zadnjim ili sa prvim na tabeli.Head je napisao/la:Dok god mi ne shvatimo da je ova utakmica ista kao i ostalih 29 necemo nikad ostvariti pozitivan rezultat. Tesko je igrati pod pritiskom, a taj pritisak se uvijek nabije u ovim utakmicama. Nosi 3 boda kao i ostale utakmice, i tako se treba postaviti. Koliko god navijace znace klubu i igracima sa podrskom tako ih i znaju ubiti sa nekim nepotrebnim pritiskom. Ova utakmica je i cist dokaz.
Kad god u utakmicu udjemo da nesto moramo uvijek kiksamo. Mnogi ce me sad kritikovati i govoriti da trebam poceti za njih navijati, ali pravi primjer lose atmosfere, pritiska i "moranja" se desio nedavno u Tuzli, kada su domaci navijaci od svoje ekipe zahtjevali pobjedu da se toboze osvete za nekakvo izbacivanje iz lige, nabili negativni pritisak i znamo sta se desilo. A gosti dosli s ciljem da odigraju dobru utakmicu i osvoje tri boda i u tome su uspjeli. Gosti jesu svakako kvalitetniji ali da je atmosfera bila zdravija ko zna kako bi se zavrsilo.
Mi danas dole idemo odigrati dobro i da pokusamo osvojiti tri boda, jer nas ta tri boda vracaju na -1 za vodecim sto nam je najveci cilj.
Uspomenu na Vedrana Puljica uvijek cemo cuvati i uvijek cemo ga se sjecati, ako mi danas pobjedimo bice samo neka moralna satisfakcija navijacima ali to nece pomoci u rasvjetljavanju ovog slucaja.
Sretno nam danas!!
PS. Ove sto nam zele srecu dole, hvala im, ali kao misle nakon eventualnog poraza dolaziti ovdje i provocirati, ne trebaju nam njihove zelje.
Potpishilmo je napisao/la:Ja ovo trubim od pocetka sezone, nama svak utakmica treba da bude ista. U svaku ozbiljno i po tri boda pa bilo da igramo sa zadnjim ili sa prvim na tabeli.Head je napisao/la:Dok god mi ne shvatimo da je ova utakmica ista kao i ostalih 29 necemo nikad ostvariti pozitivan rezultat. Tesko je igrati pod pritiskom, a taj pritisak se uvijek nabije u ovim utakmicama. Nosi 3 boda kao i ostale utakmice, i tako se treba postaviti. Koliko god navijace znace klubu i igracima sa podrskom tako ih i znaju ubiti sa nekim nepotrebnim pritiskom. Ova utakmica je i cist dokaz.
Kad god u utakmicu udjemo da nesto moramo uvijek kiksamo. Mnogi ce me sad kritikovati i govoriti da trebam poceti za njih navijati, ali pravi primjer lose atmosfere, pritiska i "moranja" se desio nedavno u Tuzli, kada su domaci navijaci od svoje ekipe zahtjevali pobjedu da se toboze osvete za nekakvo izbacivanje iz lige, nabili negativni pritisak i znamo sta se desilo. A gosti dosli s ciljem da odigraju dobru utakmicu i osvoje tri boda i u tome su uspjeli. Gosti jesu svakako kvalitetniji ali da je atmosfera bila zdravija ko zna kako bi se zavrsilo.
Mi danas dole idemo odigrati dobro i da pokusamo osvojiti tri boda, jer nas ta tri boda vracaju na -1 za vodecim sto nam je najveci cilj.
Uspomenu na Vedrana Puljica uvijek cemo cuvati i uvijek cemo ga se sjecati, ako mi danas pobjedimo bice samo neka moralna satisfakcija navijacima ali to nece pomoci u rasvjetljavanju ovog slucaja.
Sretno nam danas!!
PS. Ove sto nam zele srecu dole, hvala im, ali kao misle nakon eventualnog poraza dolaziti ovdje i provocirati, ne trebaju nam njihove zelje.

Sarajevo ljubavi moja!
One godine kad je ubijen Vedran dole smo pogađali prečke i stative, valjda nam se vrati danas ali teško.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Oce biti gdje prijenos? 

- franklampard8
- Kontakt:
Kad imamo kretenski savezSarajlijaTM je napisao/la:Auuu... nisam to znao... tesko da ce vam on i na proljece zaigrati,jbg nije nasa citava liga ko galata,a ni on drogba,a kinezi su kinezi i dalje...Head je napisao/la:Nije dobio ispisnicu iz kineskog saveza jer je u sporu sa njima.champions1921 je napisao/la:Sto vam Benko ne moze igrati? Pa onaj golman sto vam je trebao potpisati ujutro potpisao za Ludogorec navece igra a ovdje bi cekao bar mjesec..
Ko nas yoshida,ma kraju odustali od njega

1946
-
- Kontakt:
zza vecinu sr.anja oko licenciranja igraca,tj sto se kasni sa registracijom je krivac pilav.covjek je ljetos pred pocetak prvenstva ladno zapalio na more i ni jedan klub nije mogao srediti papire za igrace,zato je prvo kolo masa klubova igrala nekompletna!
- franklampard8
- Kontakt:
Svaka castshzna je napisao/la:Kako samo ovaj vikend podsjeća na onaj kada je ubijen Vedran Puljić. Igra se nekoliko dana prije obilježavanja godišnjice njegove smrti, Sarajevo ide u goste Širokom, igraju Zrinjski - Velež ( doduše ne igraju se utakmice na isti dan, sva sreća ) a u toj utakmici je isto Zrinja zabio 2 gola Veležu.
Kako god, smrt Vedrana svakog navijača boli, i večeras ću, nakon duže vremena gledati vas i "bodriti" vas ( koliko ja to kao Manijak mogu ) u utakmici protiv Lištice.Zaboraviti na svako podje.bavanje i provokacije bar ovaj dan, i kao šlag na tortu, "gospoda" iz tog sela je zabranila obillježja sa Vedranovim znakom, jer kao to nisu sportski rekviziti![]()
Razvalite ih!
ACAB

1946
SJEVER PAMTI TEEEEEEEEEEEEEE 

- Evolution87
- Kontakt:
Kraj Mostara selo malo listica se vazda zvalo.
Stici ce ih ruka pravde.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Stici ce ih ruka pravde.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
ma kakav pritisak od koga i sta
samo hocemo da poginu za svaku loptu da se bacaaju na glavu da kližu da se bore do zadnjeg daha al bukvalno eto to hocemo .jos ne kontam zasto je uvreda nositi majice s likom vedrana KRAJ MOSTARA SELO MALO LIŠTICA SE VAZDA ZVALO

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.