Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Milner i Wijnaldum nisu nikad ni igrali zajedno, u startu osudit nesto sto nije probano je bez veze.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ni ne trebaju, nedao Bog. Ako Hendo Wijnaldum ovako izgleda kako bi tek ta Hah.Ma niti jedna kombinacija ne valja, realno, treba nam play, pun mi je k ovakvih eksperimenata.Sage je napisao/la:Milner i Wijnaldum nisu nikad ni igrali zajedno, u startu osudit nesto sto nije probano je bez veze.
Woodburn 2 gola protiv Arsenala. Malac zasluzuje biti na klupi.
5 times champions of Europe. #YNWA
- BeyKopites
- Kontakt:
U23 ekipa na kraju pobijedila 1-3. Woodburn 2 i Gomes 1 gol. Woodburn napreduje vrlo brzo za sad. Lucas se vratio nakon povrede i odigrao poluvrijeme.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
DAJ LIJEVOG BEKA MOLIM TE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Philippe Coutinho has recovered from injury and looks set to start for Liverpool tomorrow (@pjoyceexpress).
Klopp is likely to be disappointed despite an offer that would make Pulisic the most expensive teenager in #LFC history. (Chris Bascombe)
#LFC's interest in Christian Pulisic makes sense on several levels. Effective in and out of possession. Strong dribbler, speedy, versatile. (Melissa Reddy GOAL)
Liverpool have made an £11m offer for Christian Pulisic, Borussia Dortmund's 17-year-old winger. (Tony Barrett The Times)
P.S. Sa Coutinhom je 50% lakše
5 times champions of Europe. #YNWA
I danas prolazi ta najgora serija od 3 gostujuće utakmice a onda se napokon, nakon reprezentativne pauze vraćamo, na Anfield. Jedina pozitivna strana jeste da će sve tri ekipe nama gostovati u drugom dijelu sezone. Neće nikome od favorita biti lahko protiv Arsenala, Burnleya i Tottenhama u gostima.
Gledam sada na rezultatima.com, upitno nam danas samo 9 igrača. A tek treće kolo.
Za pobjedu danas nam je potrebna brza igra, brzi protok lopte i kvalitet u završavanju akcija.
Gledam sada na rezultatima.com, upitno nam danas samo 9 igrača. A tek treće kolo.
Za pobjedu danas nam je potrebna brza igra, brzi protok lopte i kvalitet u završavanju akcija.
Kocka je bačena
Ako ce vec dovkditi nasumicno igrace iz dortmunda nek uzmu weigla heheh
You are someone else I am still right here
Nije Dortmund lud da pusti sad Pulisica za te pare kad ce godinu dvije vrijedit duplo dzaba gube vrijeme al mislim da smo mi svakako zavrsili nase poslovanje sto se ljeta tice.
Bice jos veci pritisak na ekipi ako se danas odigra bezidejno kao protiv Burnleya al nadam se da dobijamo.
Bice jos veci pritisak na ekipi ako se danas odigra bezidejno kao protiv Burnleya al nadam se da dobijamo.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma to ti je cisto da ako nekad bude zvijezda mogu reci i mi smo ga htjeli hahahaStevieG8 je napisao/la:Nije Dortmund lud da pusti sad Pulisica za te pare kad ce godinu dvije vrijedit duplo dzaba gube vrijeme al mislim da smo mi svakako zavrsili nase poslovanje sto se ljeta tice.
Mislim katastrofa je ovo u sta se fudbal pretvorio city za sanea hladno iskešira 50 miliona... i sta ces ti upustiti se u takve ludosti ako imas bogate vlasnike ili gledati sa strane kao liverpool.
Ocekujem danas jedno 3-4 gola u mrezi spursa nema izgovora hahahah
E **** ga onda ako nas tako zgaze ni ne trebamo nista ni ocekivat igrat samo reda radi i eto. Nisu oni jos uhvatili onu formu od prosle sezone tako da mozda neki nerijesen rezultat da se smirimo malo poslije onog fijaska.Hendo je napisao/la:Zgaziće nas Tottenham sa 3 razlike.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
http://www.espnfc.com/barclays-premier- ... onsistency
Vrlo dobra analiza o najvećem problemu Liverpoola koji traje već 20 godina.
Vrlo dobra analiza o najvećem problemu Liverpoola koji traje već 20 godina.
Kad covjek pogleda taj sastav i vidi koliko igraca je van prirodne pozicije neko bi rekao nema ko igrat pa se mora. Kod nas je problem s takvim timom sto il zgazimo nekog ili nas zgaze nema nikad sredine neke.
Firmino na toj poziciji spica, devetke kako god a na klupi imamo dva sjajna napadaca.
Henderson Lallana i Wijnaldum protiv Wanyame, Diera i Allia....
Klavana ni na klupi cudnooo.
Firmino na toj poziciji spica, devetke kako god a na klupi imamo dva sjajna napadaca.
Henderson Lallana i Wijnaldum protiv Wanyame, Diera i Allia....
Klavana ni na klupi cudnooo.
Zna li iko gdje Ings ?
Klopp nesto pokusava niko ne zna sta sa ovim sastavima ali do kad ce moci ovako vidjet cemo.Danas neka golijada opet.
Klopp nesto pokusava niko ne zna sta sa ovim sastavima ali do kad ce moci ovako vidjet cemo.Danas neka golijada opet.
Zadnja izmjena: EdoMajka, dana/u 27 avg 2016, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
I opet isto

- Amsterdam1312
- Kontakt:
A jbg ja bi stavio pravog špica brate ima Origija i Staridža na klupi, a Firmina bi stavio iza da igra, osim toga još bi Grujića stavio umjesto Hendersona bez dvojbe. Vidim upravo Klopp govori da ne treba niko sumnjati u Hendu, izgleda da samo on još vjeruje u njega, ovaj mu treba sliku uokviriti na zidu.
Zadnja izmjena: Amsterdam1312, dana/u 27 avg 2016, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.
Kad nema mjesta za Sturridgea i Origia u prvih 11 tesko ce igdje bit mjesta za Ingsa.EdoMajka je napisao/la:Zna li iko gdje Ings ?
Polako kad krenu povrede bice mjesta za sve hahah
Mene danas najvise zanima matip kako ce on odigrati.
Meni se jako sviđa sastav Tottenhama osim odbrane skoro sve igraci po mom ukusu al nadam se da ce ih klopp zbuniti kao sto je i nas zbunio ovog ljeta i da ce biti neka pobjeda kakva god.
Mene danas najvise zanima matip kako ce on odigrati.
Meni se jako sviđa sastav Tottenhama osim odbrane skoro sve igraci po mom ukusu al nadam se da ce ih klopp zbuniti kao sto je i nas zbunio ovog ljeta i da ce biti neka pobjeda kakva god.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.