Aerials je napisao/la:zajeb'o si sebe, nema ulaza sad za tri marke i nema ti ići u SarajevoNKMramor je napisao/la:Nije mi bilo mrsko...![]()
![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Aerials je napisao/la:zajeb'o si sebe, nema ulaza sad za tri marke i nema ti ići u SarajevoNKMramor je napisao/la:Nije mi bilo mrsko...![]()
![]()
O poltici na tuzlanskom chatu, da ne zabacujemo temu na kojoj bi trebali pisati o sportu.FrantoBauzek je napisao/la:@Mramor sto si mi obrisao komentar od jutros a vezano je za stadion i igru Jasmina i Azmira na tu temu? Nije uredu druze. Dajte da pricamo i o skrivenim motivima gospodina Husica. Nista ovdje nije crno/bijelo, kao sto se pokusava predstaviti.
Meni nece biti mrsko ponovno napisati. Ali nije uredu druze. Mozemo valjda i mi navijaci diskutovati o tome. Nikoga nisam vrijedjao niti spominjao stranke u pomenutom komentaru.
jel tada Indir bio vođa, mislim da nije..NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
ma onaj ko nije za Azmira nek' ode do psihijatra momentalnotuzlak1987 je napisao/la:Jel nas ovdje 95% za Azmira bar? Ako jeste onda ne brinem za subotu, ovaj forum je glas naroda
Nek si ga izbrisao Mramore siti smo vise njegovih komentara, a visokopozicionirani prijatelčj faraona.NKMramor je napisao/la:O poltici na tuzlanskom chatu, da ne zabacujemo temu na kojoj bi trebali pisati o sportu.FrantoBauzek je napisao/la:@Mramor sto si mi obrisao komentar od jutros a vezano je za stadion i igru Jasmina i Azmira na tu temu? Nije uredu druze. Dajte da pricamo i o skrivenim motivima gospodina Husica. Nista ovdje nije crno/bijelo, kao sto se pokusava predstaviti.
Meni nece biti mrsko ponovno napisati. Ali nije uredu druze. Mozemo valjda i mi navijaci diskutovati o tome. Nikoga nisam vrijedjao niti spominjao stranke u pomenutom komentaru.To je jedini razlog, ništa lično.
Ma dovoljno je i komentare na fejsu pogledat.tuzlak1987 je napisao/la:Jel nas ovdje 95% za Azmira bar? Ako jeste onda ne brinem za subotu, ovaj forum je glas naroda
Hoces ti vise od.Je. bat sa politikom levatu?FrantoBauzek je napisao/la:@Mramor sto si mi obrisao komentar od jutros a vezano je za stadion i igru Jasmina i Azmira na tu temu? Nije uredu druze. Dajte da pricamo i o skrivenim motivima gospodina Husica. Nista ovdje nije crno/bijelo, kao sto se pokusava predstaviti.
Meni nece biti mrsko ponovno napisati. Ali nije uredu druze. Mozemo valjda i mi navijaci diskutovati o tome. Nikoga nisam vrijedjao niti spominjao stranke u pomenutom komentaru.
nabrijan sam i ja :cool: :salut:tuzlak1987 je napisao/la:Nabrijan sam ko kada je BiH igrala protiv Argentine :mrgreen:
Šansa za šaketanje.Chinaglia je napisao/la:nabrijan sam i jatuzlak1987 je napisao/la:Nabrijan sam ko kada je BiH igrala protiv Argentine![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.