ljubavi - svaka cast opario si me malozgmiky je napisao/la:Leixoes-Sporting Braga II 3+ 2.20, 4+ 4.10
ovaj rani termin obično bude dosta golova pa što ne bi i danas a kvota odlična

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ljubavi - svaka cast opario si me malozgmiky je napisao/la:Leixoes-Sporting Braga II 3+ 2.20, 4+ 4.10
Hvala brate,nije puno al bolje ista nego nista....Citizen-X je napisao/la:ljubavi - svaka cast opario si me malozgmiky je napisao/la:Leixoes-Sporting Braga II 3+ 2.20, 4+ 4.10
ovaj rani termin obično bude dosta golova pa što ne bi i danas a kvota odlična![]()
![]()
ma vala u 20 i nekoj vec frajer pokazo 4 zuta bilo je za ocekivat a lajv vise nije bilo moguce uplatitjopaa7 je napisao/la:Bravo miky!!!![]()
Crveni u 90'
Znao sam da ce proci cim ja nisam stigao u kladu
eto gazgmiky je napisao/la:Levante-Real Sociedad crveni DA 3.20
previše mi je to nekako, sve ove utakmice nije nosio crveni sa sobom iz pouzdanih izvora znam da ga je ponio danas a i nedjelja je![]()
daleko od sigurne oklade ali ja ću probati pa da vidimo
i više od 4zgmiky je napisao/la:Leixoes-Sporting Braga II 3+ 2.20, 4+ 4.10
svi dobili i sjk i rops i hjk a rops ode na 5+ sve očekivanozgmiky je napisao/la:finci vesela trojka za naslov u 12h
probati golijadu na lahti-rops 5+ 6.00
nismo još gotoviCitizen-X je napisao/la:jes coek ubio dan - ja se ne bi pojavljivo 7 dana nakon ovog - svaka cast naklon
jopaa7 je napisao/la: Ja sam danas ovako:
United 1x
Tottenham x2
Anderlecht 1
Reims-Monaco manje od 3 gola
Berdych 1
Cilic 1
To je ovo sto se igra oko 14-15h
Sa 30kn dobitak 382
daadmir12345 je napisao/la:Jesu odrzane kvalifikacije Formule 1 hoce li bit nocas utrka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.