Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Nece beg ni minute do kraja sezone dobiti
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
realno, nutela prima smijesnije golove nego beg 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Bega ubrzo seli na klupu, Kurtoa ce pokazati razliku izmedju dobrog i WC golmana, on bi ovo s lakocom branio 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
I jos jedno dudlanje za nutelu
Koja krampa
Nedo Bog da je beg ovako primio,uhh
Koja krampa
Nedo Bog da je beg ovako primio,uhh
- JavierBosnia
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Asmir gost na Goals on Sunday na Sky Sports 1 kod Kamare 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ode Howard u MLS na kraju sezone-potvrdjeno.
Joel solidno brani, vidjet cemo ga do kraja sezone, ovo otvara put Begovicu ako se Everton zainteresuje
Joel solidno brani, vidjet cemo ga do kraja sezone, ovo otvara put Begovicu ako se Everton zainteresuje
Meni bi bilo logicno da ako real ili neki drugi klub koji igra ligu prvaka iduce sezone bude zainteresovan za Kurtu, da ce Kurto i napustit celzi. Jer preveliki je on golman da sebi dopusti tek tako da jednu sezonu ne igra uopce evropu. Naravno, morao bi ponuditi bas neki veliki klub a osim real madrida i psg-a ne vjerujem da bi iko drugi mogao. Citao sam neke tekstove da ce real mozda odustati od de gea-e i okrenuti se kurti (iako imaju trenutno navasa), kao i to da je psg zainteresovan (iako oni imaju dobrog gk, pa mozda cak i dva, ali kao sto svi znamo psg je psg i rado gomilaju igrace i trude se da budu bolji i bolji a kurto je definitivno top3-4 golmana).
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Prema svim informacijama koje dolaze sa ostrva, Asmir će uskoro biti prvi golman plavaca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Žele da se uvjere da li može biti broj 1.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Vrhunski golman poput Courtoisa, Neuera, De gea i ostali, posebno Kurtoa sto je mlad zele igrati Ligu prvaka, jer je pozicija golmana jedna u timu i konkurent je jos samo jednan golman, realno onaj treći skoro nikada ni ne nastupa. I zato je realno ocekivati da svi veliki klubovi zele osigurati tu poziciju golmana.Rokoko87 je napisao/la:Žele da se uvjere da li može biti broj 1.
Eh sada ocekivao sam ja ovo iskreno, da dobije ovih zadnjih nekih 7 kola do kraja, kada je prakticno sve izgubljeno i da ispuni ajmo reci tu normu neku koju su mu mozda i obecali, ali isto tako da ga malo "razvesele" kako ne bi otisao na ljeto. I sad ce ga ovo 100% zadrzat u Londonu , Chelsea ce dovesti nekog golmana kao zamjenu za Kurtou, spominjao se onaj mladi iz Milana i bega ce opet manje vise na klupu
I definitivno od prve minute!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ne postoji niti jedan golman da ce htjeti doci u celzi da je bolji od begovica. Jednostavno svako zeli igrati ligu prvaka. Jedini koji bi mogao doci (a traze vanserijske cijene za njega) je onaj mali donnaruma i on bi jedino mogao da dodje i da bude ispred begovica, ali ne jer je bolji od njega. On to jos nije, ali moze jer je talenat i jer ga zele gurati posto ce vjerovatno biti u top5 golmana svijeta za par godina. Tako da sve osim donnarume ko bi dosao a da kurto ode,ne bi bio ispred begovica.JavierBosnia je napisao/la:Vrhunski golman poput Courtoisa, Neuera, De gea i ostali, posebno Kurtoa sto je mlad zele igrati Ligu prvaka, jer je pozicija golmana jedna u timu i konkurent je jos samo jednan golman, realno onaj treći skoro nikada ni ne nastupa. I zato je realno ocekivati da svi veliki klubovi zele osigurati tu poziciju golmana.Rokoko87 je napisao/la:Žele da se uvjere da li može biti broj 1.
Eh sada ocekivao sam ja ovo iskreno, da dobije ovih zadnjih nekih 7 kola do kraja, kada je prakticno sve izgubljeno i da ispuni ajmo reci tu normu neku koju su mu mozda i obecali, ali isto tako da ga malo "razvesele" kako ne bi otisao na ljeto. I sad ce ga ovo 100% zadrzat u Londonu , Chelsea ce dovesti nekog golmana kao zamjenu za Kurtou, spominjao se onaj mladi iz Milana i bega ce opet manje vise na klupu
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Fino bega igra ovih 25 minuta. Lijepo zatvara ugao, dobro postavljen, dobra komunikacija, centarsuteve dobro procjenjuje..
Edit i on primi gol kad ja napisem haha
Edit i on primi gol kad ja napisem haha
Za ovaj gol nije kriv Asmir, za ovo je kriva odbrana, Montero se opet sa njima poigra, a niko ne pokriva Sigurdsona koji stoji na 15m od gola.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
- JavierBosnia
- Kontakt:
3 igraca na ayewu kako su retardirani jaoJFH9 je napisao/la:Za ovaj gol nije kriv Asmir, za ovo je kriva odbrana, Montero se opet sa njima poigra, a niko ne pokriva Sigurdsona koji stoji na 15m od gola.
Ne upratih. Što Nutella ne brani?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: AW: RE: Re: Asmir Begović
High je napisao/la:Ne upratih. Što Nutella ne brani?
Begović počinje meč protiv Swansea
http://sportsport.ba/ino_fudbal/begovic ... aja/190326
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Re: RE: Re: Asmir Begović
Zato sto ce vjerovatno Conte koristiti Begu kao prvog golmana.High je napisao/la:Ne upratih. Što Nutella ne brani?
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Dobar.