CashMan ovo spada u ostalo..CashMan je napisao/la:Treba mi začetnik ove akcije koja je ovu temu pretvorila u sve osima FB i ostalo... Neka se sam prijavi (da ga ne tražim) za sedmodnevni boravak u TK, tj. Banovićima..

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
CashMan ovo spada u ostalo..CashMan je napisao/la:Treba mi začetnik ove akcije koja je ovu temu pretvorila u sve osima FB i ostalo... Neka se sam prijavi (da ga ne tražim) za sedmodnevni boravak u TK, tj. Banovićima..
Kad si se već javio, tebe smatram vođom...semir01 je napisao/la:CashMan ovo spada u ostalo..CashMan je napisao/la:Treba mi začetnik ove akcije koja je ovu temu pretvorila u sve osima FB i ostalo... Neka se sam prijavi (da ga ne tražim) za sedmodnevni boravak u TK, tj. Banovićima..tako da nema Banovica
hej nemoj mene da posaljes u Banovice nevin sam
Daleko od vođeCashMan je napisao/la:Kad si se već javio, tebe smatram vođom...semir01 je napisao/la:CashMan ovo spada u ostalo..CashMan je napisao/la:Treba mi začetnik ove akcije koja je ovu temu pretvorila u sve osima FB i ostalo... Neka se sam prijavi (da ga ne tražim) za sedmodnevni boravak u TK, tj. Banovićima..tako da nema Banovica
hej nemoj mene da posaljes u Banovice nevin sam
ovi su započeli druže generaleHazardEden je napisao/la:Gospođica Fifić u pitanjurob do bagro je napisao/la:Bio je isto jedan slucaj jedne djevojke iz Zenice, koju je isto neko snimao dok su se bubali i postavio ih fraja hladno na njezin profil.![]()
![]()
Album covjek napravio, bilo je jedno 20 slika.![]()
ZenicankeHead je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Čovjek im zna kvadraturu kuće ili stana, svejedno, koji si ti insajder kada je Zenica u pitanju
i prije nego sto prohodaju, rano moja ljutagojzerica je napisao/la:
Ne znaci to meni nistamaster44 je napisao/la:Kurave prve klase, i jedna i druga. Ko nekad izadje u Bosnu sve mu bude jasno
ona raulova?Evolution87 je napisao/la:eno ona mala sto je nedavno bila na forumu raskinula. Pa eto cisto informativno
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.