Napolijuventus 0244 je napisao/la: Inter (Udinese, Novare, Bologne, Catania) 3 primljena![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Napolijuventus 0244 je napisao/la: Inter (Udinese, Novare, Bologne, Catania) 3 primljena![]()
Jeste, ali ko zna da niste drugi gol sinoć zabili, kako bi završilo, jer je dosta do kraja ostalo.senad_flamin je napisao/la:Bas protiv Fiorentine cist penal nam nije sudjen nad Patom ,tu nam je bilo puno vaznije nego ovaj sinoc nepostojeci
Mogao bi Inter izboriti mjesto u LP. Veceras zanimljiva utakmica Lazio-Udinese.sarajlija89 je napisao/la:E moj Lecce...
Fkt gotivim tu ekipu, a gledaj sta rade...
i Lazio su trebali dobiti, a sad pet minuta do kraja prokockaju dva gola.![]()
Inter napravio odlican posao i vraca se u borbu za vrh, jer imaju dobar raspored.
Ja bi sam dodao da se uopće nebi začuido da na kraju prvenstva Inter čopi to 3. mjesto...U biti kladio bih se da će tako biti...Bianconeri1988 je napisao/la:Koliko je Serie A nepredvidiva ove sezone najbolje pokazuje ekipa Rome. Prije 2 sedmice, nakon bruke u Fiorentini i poraza od 3:0 uz 3 crvena, u ponedjeljak odigra derbi protiv lidera Juventus, čak je i bila bliža pobjedi jer je Buffon odbranio penal Tottiju, da bi večeras pobjedila Napolija i to u gostima.
Bit će svega ove sezone, u vrhu su se izdvojile 4 ekipe koje će se boriti za CL i Scudetto, dok će Roma, Napoli i inter voditi bitku za EL.
Sad će se interiste upetljati, ali imam pravo na mišljenjeanton 1983 je napisao/la:
Ja bi sam dodao da se uopće nebi začuido da na kraju prvenstva Inter čopi to 3. mjesto...U biti kladio bih se da će tako biti...