Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Huska
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Huska » 18 dec 2011, 12:07

juventus 0244 je napisao/la: Inter (Udinese, Novare, Bologne, Catania) 3 primljena :?:
Napoli :?:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 dec 2011, 13:49

senad_flamin je napisao/la:Bas protiv Fiorentine cist penal nam nije sudjen nad Patom ,tu nam je bilo puno vaznije nego ovaj sinoc nepostojeci
Jeste, ali ko zna da niste drugi gol sinoć zabili, kako bi završilo, jer je dosta do kraja ostalo.

Također, protiv Bologne kod 1:1 nije sviran penal za domaće i protiv Catanie kod 1:0 i to kakvo igranje rukom :roll:

Dosta diskutabilnih penala je za Milan suđeno ove sezone, a Ibra ne može promašit :mrgreen:

Inter se današnjom pobjedom, vraća u borbu za vrh, jer imaju lake utakmice do derbija sa Milanom. Mada, Cesena strašno dobro igra u posljednje vrijeme. Neće biti ni malo lako za Nerrazzure.

http://www.football-italia.net/node/13910
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 dec 2011, 16:53

Žao mi je Leccea što je uprskao ovo vođstvo od 3:1.

Ostali rezultati manje-više očekivani.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 dec 2011, 17:01

E moj Lecce...

Fkt gotivim tu ekipu, a gledaj sta rade...

i Lazio su trebali dobiti, a sad pet minuta do kraja prokockaju dva gola. :roll:

Inter napravio odlican posao i vraca se u borbu za vrh, jer imaju dobar raspored.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 18 dec 2011, 17:01

sarajlija89 je napisao/la:E moj Lecce...

Fkt gotivim tu ekipu, a gledaj sta rade...

i Lazio su trebali dobiti, a sad pet minuta do kraja prokockaju dva gola. :roll:

Inter napravio odlican posao i vraca se u borbu za vrh, jer imaju dobar raspored.
Mogao bi Inter izboriti mjesto u LP. Veceras zanimljiva utakmica Lazio-Udinese.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 18 dec 2011, 18:35

Lecce je najluđa ekipa u ligi, svaka im čast bar ako ispadnu to će biti sa stilom kao Blackpool u Engleskoj prošle sezone. Malo podsjećaju na Zemanov Lecce.

Btw. zašto 2 utakmice večeras?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 dec 2011, 18:54

Derbi je Napoli - Lazio i za njih se odvojio taj udarni termin, nedjelja navečer, dok su Lazio i Udinese igrali EL sredinom sedmice, pa da se igrači više odmore utakmica je postavljena za večernji termin. :mrgreen:
Ž '21!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 18 dec 2011, 19:29

slika

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 dec 2011, 21:14

De Sanctis primio nemoguc go, Hamsik fulio nemoguce (promasaj godine) a Mazzari se hvata za glavu

Nece napolitance...

a evo ga, 0-1 Cvjetko Cvjetic zabija za Udinese

a igraci Udinesea proslavili go, sta mislite uz koju koreografiju :mrgreen:
Zadnja izmjena: Puma, dana/u 18 dec 2011, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 18 dec 2011, 21:18

Napoli :lol: sad ce kisa past i bujice nastupit cisto da se utakmica odgodi
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 dec 2011, 22:50

Kakvo vece na Apeninima, steta sto su obje utakmice bile u istom terminu

vise sam pratio ovu u Napulju, ali i ova u Rimu je izgleda odlicna bila, iako su oba trenera kombinovali sa sastavom, ali da se vratim u Napulj

Obje ekipe pruzile stvarno izvanredan fudbal, sa pregrst prilika, sa puno tempa iako ja nisam ljubitelj tog brzog tempa, ali veceras sam uzivao

Roma je jednostavno bolje iskoristila svoje prilike, te 2 od 3 gola postigla sa puno srece, mada je realno rezultat trebao biti najmanje 3-3 jer su i napolitanci fulili par prilika koje su morali zabiti, pogotovo sanse Hamsika i Lavezzija

zanima me samo dali ce ova utakmica ostaviti neke psihicke povrede na ekipu, pogotovo na MdS-a i Hamsika jer se oni nekako osjecaju krivima za poraz

nadam se da nece, da ce se brzo oporaviti, jer onakve stvari se dogdjaju svakome :D

sad, nakon ovog kola, situacija na vrhu je jos kompliciranija
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 dec 2011, 22:53

Koliko je Serie A nepredvidiva ove sezone najbolje pokazuje ekipa Rome. Prije 2 sedmice, nakon bruke u Fiorentini i poraza od 3:0 uz 3 crvena, u ponedjeljak odigra derbi protiv lidera Juventus, čak je i bila bliža pobjedi jer je Buffon odbranio penal Tottiju, da bi večeras pobjedila Napolija i to u gostima.

Bit će svega ove sezone, u vrhu su se izdvojile 4 ekipe koje će se boriti za CL i Scudetto, dok će Roma, Napoli i inter voditi bitku za EL.
Ž '21!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 dec 2011, 01:00

Lazio-Udinese super utakmica bila, Lazio više i zaslužio pobjedu al et na kraju Udinese izjednači. Klose zabi jedan gol, stvarno je čovjek fantastičan i dalje, a et mogao je i odlučit utakmicu prije. A dobar i naš Lulić i zabi ga a i odigrao dosta dobru utakmicu.A Napoli i dalje ostaje totalno nepredvidiv.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 19 dec 2011, 11:53

Bianconeri1988 je napisao/la:Koliko je Serie A nepredvidiva ove sezone najbolje pokazuje ekipa Rome. Prije 2 sedmice, nakon bruke u Fiorentini i poraza od 3:0 uz 3 crvena, u ponedjeljak odigra derbi protiv lidera Juventus, čak je i bila bliža pobjedi jer je Buffon odbranio penal Tottiju, da bi večeras pobjedila Napolija i to u gostima.

Bit će svega ove sezone, u vrhu su se izdvojile 4 ekipe koje će se boriti za CL i Scudetto, dok će Roma, Napoli i inter voditi bitku za EL.
Ja bi sam dodao da se uopće nebi začuido da na kraju prvenstva Inter čopi to 3. mjesto...U biti kladio bih se da će tako biti...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 dec 2011, 11:54

Idemoooooooooooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Hapšenja zbog klađenja, Doni iza rešetaka.-Kapiten Atalante koji je već suspendovan zbog učešća u skandalu, uhapšen nakon novih otkrića.Tužilac tvrdi da postoji organizovana grupa koja je nameštala mečeve.Fudbaleri timova Serije B su sarađivali u ovoj "operaciji", među umešanima je nekolicina igrača Atalante.Podsetimo prošlog proleća je uhapšen legendarni Bepe Sinjori, a ttada je optužen i Kristijano Doni. Kapiten Atalante je suspendovan, a novi dokazi su doveli juče i do njegovog hapšenja.stražuje se veliki broj utakmica Serije B."
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 dec 2011, 12:41

anton 1983 je napisao/la:
Ja bi sam dodao da se uopće nebi začuido da na kraju prvenstva Inter čopi to 3. mjesto...U biti kladio bih se da će tako biti...
Sad će se interiste upetljati, ali imam pravo na mišljenje :mrgreen:

Sreća manjeg milanskog kluba je u laganom rasporedu, oni su zaredali pobjeda protiv ekipa koje su za klasu lošije od njih, i te ekipe inter je pobjedio manje-više na silu i zato što ima bolje igrače, ne zahvaljujući dobroj igri.

Ti pogledaj igre intera u derbijima, od mogućih 12 osvojili su samo 1 bod, a sve 4 utakmice su igrali kući, a tek im predstoje utakmice protiv Milana i Lazia, dakle, čim dođe ekipa koja zna igrati malo bolje i otvorenije, oni se ne mogu sastaviti s loptom. :mrgreen:

Hoću da kažem da inter pobjeđuje one ekipe koje će izgubiti vjerovatno i od ostalih konkurenata. U ovim odnosima snaga,inter nije ništa jači ni od Rome, Napolija, Lazia ili Udinesea, tako da ukoliko žele treće mjesto moraju početi pobjeđivati i jače ekipe.

Ali ima još da se igra, svakako sve je moguće, moram im malo nade uliti :mrgreen: :lol:
Ž '21!

Buddy1
Kontakt:

Post Postao/la Buddy1 » 19 dec 2011, 12:49

Ja mislim da Inter moze izboriti Europsku Ligu... :mrgreen:

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 19 dec 2011, 13:06

Vi ste (juventusovci) do jucer spominjali Seriu B tako da vase misljenje i nije relevatno...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 dec 2011, 13:15

Spominjali bi mi nju i danas da niste imali pomoć sudija u ovih posljednjih par utakmica...

Nek od vas su predviđali da će Juve već sada kasniti 10 bodova za interom :mrgreen: :lol:

Ja sam iznio realan komentar...Tako vam je kako vam je :mrgreen:

Sljedeće sezone ćete se družiti uz Sabahudina Vugdalića :lol:
Ž '21!

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 19 dec 2011, 13:40

Pricas o realnim komentarima a velis da je Inter imao pomoc sudija u zadnjim kolima ?

Ovdje se ja povlacim,zivi u svom svijetu u kojem su sudije pomogle Interu ;)

A neces dozivjet da Intera gledas uz Sasu i Adisa,ne brigaj :!:
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 2 gosta.