FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Valjda je jasno da Karic mentalno nije sposoban ni da vodi stado ovaca..
-
- Kontakt:
Vugdalic je kara , to sto je uradio bio je jako dobro placen i prvi je pobjegao naravno uzeo platu
Ima ljudi koji su uz predsjednika a uradili su za klub iz ciste ljubavi
[/quote]
Nije pobjegao već je otjeran. Ćao!
[/quote]
Sasvim svejedno za sjedenje je ubleba bila dobro placena , a i Karic je jos gori
i ova klika Karic puracic ne moze voditi 

Nije pobjegao već je otjeran. Ćao!

Sasvim svejedno za sjedenje je ubleba bila dobro placena , a i Karic je jos gori

Sloboda je moja nacija

Sto se ovi ovako brukaju, majko mila?! Mora da im je faraon obeco gajbu piva, pa jadnici u trans pali od srece i oglasavaju se. Pa bolan da nije bilo Azmira, mi bi sad igrali drugu federalnu, kako ih nije sramota raditi ovo. Nema vecih seljaka i primitivaca na dunjaluku. Samo mene zanima ko su ti navijaci?! - Ako je to onih 30-40 ljudi na sjeveru, od kojih je 10 punoljetno, onda ne znam u cije ime se oni oglasavaju. Daju tri marke za ulaznicu i misle to je isto ko tri miliona koliko je ovaj covjek dao. Hebo vas Jasmin, eto Husica sad nema, dokle ce klub trajat?! Dok je davao i sakom i kapom sve iz svog dzepa donekle je i valjao, mada su ga i tad kritikovali. Jednostavno vidio da se bori s vjetrenjacama, da nema podrsku ni od koga, da ne da niko feninga, a svi se nesto qrce i stavljaju na bilbordima Tusanj. Glupi Bosnjo, a pogotovo glupi izatucani Tuzlak ne zna cijeniti prave vrijednosti, zato cemo uvijek i biti u banani.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Imamovic dobio admina na fb stranici Fukare Tuzla 1987 hehe
Poraz zaboli sreca utihne al' vjera u tebe nikad ne prestaje !!
Sve recenostaragarda je napisao/la:Jarugo, svaki pravi Slobodas je moj brat... Imao 11,30 il 57 godina... Nikad nisam Slobodase a ni Fukare dijelio po godinama na tribini ili mjestu gdje žive... Al ovo saopštenje je dno dnaaaaa... Ovo nema veze sa mozgom i zdravom logikom.... Gdje ćeš bolan ovo napisati... Ovo će samo jos vise dići normalnu raju i Slobodase da se masovnije skupe.... Ova šaka faraonovih placenika je vjeruj sama sebi skočila u stomak sa ovakvim ofiranjem... Hvala im od srca na ovom saopštenjuSOLINA je napisao/la:Evo sad sam se čuo sa rajom,prijateljima po fejsu itd. ,ljudi ogorčeni na pisanje UG FFC 1987 i svi će preći na zapad.Svi smo mi Fukare,neko old skul,neko trenutno skul,neko young skul ali svi smo mi Fukare,navijači Slobode.I mene je iznenadio ovaj status od maloprije.

Nad tobom sunce najljepše sja
Ma ja bilo je lijepo davati podrsku tom milioneru dok je bio predsjednik Slobode.staragarda je napisao/la:NemajuSkver je napisao/la:Da li UG prijatelji Sloboda imaju damu da se oglase iili cekaju rasplet situacije....ili cuvaju radna svoja mjesta. Pa valjda bi trebali dati podrsku Azmiru Husicu i oglasiti se povodom ovog rusenja FK Slobode od strane faraonovih poslusnika i propalica.
P.S. Nisam mislio doci na utakmicu potaknut zadnjim desavanjima, ali dolazim sa dva rodjaka koji su sa Mosnika i nekada su bili dio nekadasnjeg "folklora" A tribine, izrazili su zelju da budu sto blize tom nekom Fazli.....nisam to mogao odbiti...mislim ti momci se ne odbijaju

🔴⚫️
Lazes hahahahahahahaaaaaaahahaahaahahahhaSkver je napisao/la:Ma ja bilo je lijepo davati podrsku tom milioneru dok je bio predsjednik Slobode.staragarda je napisao/la:NemajuSkver je napisao/la:Da li UG prijatelji Sloboda imaju damu da se oglase iili cekaju rasplet situacije....ili cuvaju radna svoja mjesta. Pa valjda bi trebali dati podrsku Azmiru Husicu i oglasiti se povodom ovog rusenja FK Slobode od strane faraonovih poslusnika i propalica.
P.S. Nisam mislio doci na utakmicu potaknut zadnjim desavanjima, ali dolazim sa dva rodjaka koji su sa Mosnika i nekada su bili dio nekadasnjeg "folklora" A tribine, izrazili su zelju da budu sto blize tom nekom Fazli.....nisam to mogao odbiti...mislim ti momci se ne odbijaju
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sto je najjace novi sportski direktor ima tuzbu protiv Slobode ceka pare, pa to samo kod nas moze bit.
Da se hoce iz ovog revolta izroditi kakva ideja poput guranja novog statuta ili nesto tako, ne smije nam jedina opcija biti da se Azmir vrati
- Probisvjet
- Kontakt:
To je jedina opcija. Nema drugoga slicnog Azmiru.pinoglavi je napisao/la:Da se hoce iz ovog revolta izroditi kakva ideja poput guranja novog statuta ili nesto tako, ne smije nam jedina opcija biti da se Azmir vrati
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Neki nisu svjesni sta je Vugda sve uradio za ovaj klub
u subotu svi na C! Daj da napunimo zapad, a to sto nikog nece biti na sjeveru nije nas problem
daj da nesto promijenimo za moj rodjendan, ne bi bilo boljeg pokloma 
SLOBODO DRAGA, PONOS SI GRADA!

SLOBODO DRAGA, PONOS SI GRADA!
Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 22 sep 2016, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- FrantoBauzek
Bravo druze pinoglavipinoglavi je napisao/la:Da se hoce iz ovog revolta izroditi kakva ideja poput guranja novog statuta ili nesto tako, ne smije nam jedina opcija biti da se Azmir vrati

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- Probisvjet
- Kontakt:
FrantoBauzek je napisao/la:Bravo druze pinoglavipinoglavi je napisao/la:Da se hoce iz ovog revolta izroditi kakva ideja poput guranja novog statuta ili nesto tako, ne smije nam jedina opcija biti da se Azmir vratiPotpuno se slazem

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 22 sep 2016, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- FrantoBauzek
Koga predlazes?Probisvjet je napisao/la:Prvo da se rjesimo Jasmina grobara.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
A Azmir je naravno najidealnija opcija. Ispada jbt da cemo dopustiti da klub koji je bio prije nas a trebao bi biti i poslije ovisi o jednom covjeku. Moze se ako nista, bez gubitaka i kriminala poslovati, kakav god da je budzet. Zaganjat statut kao i Celik, vrsiti pritisak da se ovi sto su dosli "spasiti" Slobodu otjeraju, raditi bilo sta... Naravno trenutno traziti da se Azmir vrati, ovo sve pisem ako se nista ne bi promjenilo poslije **** izboraProbisvjet je napisao/la:To je jedina opcija. Nema drugoga slicnog Azmiru.pinoglavi je napisao/la:Da se hoce iz ovog revolta izroditi kakva ideja poput guranja novog statuta ili nesto tako, ne smije nam jedina opcija biti da se Azmir vrati
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja mislim da je ovo Jasmin i Tom Cat namjerno rekao Indiru i takvima da urade kako bi ljudi se iznervirali i dosli na zapad dati 10 KM. Cime bi oni dobili 30 hiljada i mogli izdrzati jedan period jer klosari nemaju marke.
A svoju marku nece uloziti nikada u Slobodu.
Azmir treba platiti ulaz i popisati se tu na njih da se zna cijim parama raspolazu. Jer se vec zna cije pare od Evrope cekaju.
A svoju marku nece uloziti nikada u Slobodu.
Azmir treba platiti ulaz i popisati se tu na njih da se zna cijim parama raspolazu. Jer se vec zna cije pare od Evrope cekaju.
- FrantoBauzek
FrantoBauzek je napisao/la:Koga predlazes?Probisvjet je napisao/la:Prvo da se rjesimo Jasmina grobara.

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne predlazem, nego kaznjavam. Tako bi trebalo svaki naredni izbor razmisljati. Nije niko jos za pohvale, to treba zasluziti. Trenutno, mi gradjani i seljaci sa rubnih mjesnih zajednica trebaju biti kaznjenicka ekspedicija, dok ne dodje neko ko ce biti bar priblizno po mjeri svakog zitelja opcine Tuzla.FrantoBauzek je napisao/la:Koga predlazes?Probisvjet je napisao/la:Prvo da se rjesimo Jasmina grobara.
Do tada ih mjenjati ko usmrdjele carape. Trenutna uscuhla carapa je SDP I Jasmin Imamovic.
Da se zna, mnogi u gradu su ogorceni i ljuti na faraona Azmirovim odlaskom, od penzionera do srednjoskolaca.....i svi su za Azmira....faraon sve vise tone u zivo blato, ovo sto radi su potezi jednog ocajnika.....sta drugo ocekivati od covjeka koji u sustini nije normalan.....
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Azmira Husica bolan,!FrantoBauzek je napisao/la:Koga predlazes?Probisvjet je napisao/la:Prvo da se rjesimo Jasmina grobara.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.