FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

joksimovic
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la joksimovic » 22 sep 2016, 21:22

Skver je napisao/la:Da se zna, mnogi u gradu su ogorceni i ljuti na faraona Azmirovim odlaskom, od penzionera do srednjoskolaca.....i svi su za Azmira....faraon sve vise tone u zivo blato, ovo sto radi su potezi jednog ocajnika.....sta drugo ocekivati od covjeka koji u sustini nije normalan.....
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 sep 2016, 21:23

Skver je napisao/la:Da se zna, mnogi u gradu su ogorceni i ljuti na faraona Azmirovim odlaskom, od penzionera do srednjoskolaca.....i svi su za Azmira....faraon sve vise tone u zivo blato, ovo sto radi su potezi jednog ocajnika.....sta drugo ocekivati od covjeka koji u sustini nije normalan.....
Kako ce biti normalan kada je nasuprot gradjana Tuzle, postenih i cestitih stavio u svoju sluzbu narkomana. Pa cijeli grad bruji o tome. Roditelji pitaju ko je onaj narkoman sa kojim sjedi firaun. Jasmin Imamovic se samoubio ovim potezom. Veceras mu cak bilo pozlilo,
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 22 sep 2016, 21:30

Probisvjet je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: :stop: Prvo da se rjesimo Jasmina grobara.
Koga predlazes?
Ne predlazem, nego kaznjavam. Tako bi trebalo svaki naredni izbor razmisljati. Nije niko jos za pohvale, to treba zasluziti. Trenutno, mi gradjani i seljaci sa rubnih mjesnih zajednica trebaju biti kaznjenicka ekspedicija, dok ne dodje neko ko ce biti bar priblizno po mjeri svakog zitelja opcine Tuzla.
Do tada ih mjenjati ko usmrdjele carape. Trenutna uscuhla carapa je SDP I Jasmin Imamovic.
Bojim se da alternativa nije bolja, jer vidim da je alternativa Azmirova stranka, SDA. A to je umjesto vuk da te pojede, pojede te lav. Razlozi poznati. Ja sam pak vise sklon Alenu Gadzi.

S obzirom na prljavu kampanju, ostat cu ovdje neutralan. Zao mi je, ali ne mogu da sudjelujem u ovoj dubokoj podjeli grada :nene: Izvinite, ali ja cu biti A tribini u subotu. Ovo ni na sta ne lici :puke:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 sep 2016, 21:32

Kako si neutralan Mramor ti govori citav dan nemoj o tome vise ti ne prestajes. Sve nesto Azmir i odmah pored Azmir SDA da se ukalja. Nista lijepo o Azmiru od tebe..

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 sep 2016, 21:36

FrantoBauzek je napisao/la:..... Zao mi je, ali ne mogu da sudjelujem u ovoj dubokoj podjeli grada :nene: Izvinite, ali ja cu biti A tribini u subotu. Ovo ni na sta ne lici :puke:
Kad budes bio na A tribini pazi da te ne kidnapuju.....mogli bi traziti otkup od faraona za tebe.... :mrgreen:
🔴⚫️

katarakta

Post Postao/la katarakta » 22 sep 2016, 21:37

Ovo sto su Azmira uvukli u kampanju je SDP-ov spin. Haman propali. Vidjet ćemo uostalom 2. oktobra
Niko, niko, samo Sloboda

tz87fkr
Kontakt:

Post Postao/la tz87fkr » 22 sep 2016, 21:38

slika Preuzeto sa teme FK Zeljeznicar
Poraz zaboli sreca utihne al' vjera u tebe nikad ne prestaje !!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 sep 2016, 21:39

Podjela grada je takva da cemo mi navijaci Slobode podrzati Slobodu i Azmira.

A i na sjeveru ce biti nekih 48 placenika. Jasminovi neki, nisu navijaci Slobode uopste.

Eto tako smo se podjelili Franto. A sa zapada cemo onda glasati za svakog samo ne za ovog grobara Slobode Jasmina.
Tako da vlada zajednistvo. Svi na zapad. Znamo sta i koga volimo. Znamo koga ne volimo.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 22 sep 2016, 21:41

Fejsbuk stranica se ugledala na lobotomiju. Samo brisu komentare :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 sep 2016, 21:42

FrantoBauzek je napisao/la:
Bojim se da alternativa nije bolja, jer vidim da je alternativa Azmirova stranka, SDA. A to je umjesto vuk da te pojede, pojede te lav. Razlozi poznati. Ja sam pak vise sklon Alenu Gadzi.

S obzirom na prljavu kampanju, ostat cu ovdje neutralan. Zao mi je, ali ne mogu da sudjelujem u ovoj dubokoj podjeli grada :nene: Izvinite, ali ja cu biti A tribini u subotu. Ovo ni na sta ne lici :puke:
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 sep 2016, 21:44

ma je.bi ti nas u kakvoj smo situaciji generalno u gradu.

ko god da pobijedi bice je.eno, da uzme Bato sto ja iskreno zelim svim silama jer ovog vise ne mogu da gledam opet ce biti 51%-49%, svaki drugi tuzlak ce misliti i osjecati drugacije

isto tako i da uzme jasmin opet je pola grada protiv

i onda krecu obracnipreko institucija koje kontrolise onaj drugi, pa u svemu tome i preko Slobode. Sutra da se Azmir vrati i da koalicija pobjedi opet ga cekaju velika podmetanja, mozda nemoguca za izdrzati, a da se ne vrati nama je fajront.

toliko sam zabrinut za sve sto nas ceka u ovom gradu, pa tako i za Slobodu da nema snage ni da pisem ovih dana nesto previse. Zasto sam blizi ovoj koalicionoj opciji, zato sto sam siguran da ako ne dodju sad , onda dolaze za 4 godine jer ovi su na samrti..agonija se moze malo produziti ali bice to paklene 4 godine, i ako ostanu na vlasti posvadjali su nas sa svima
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

slaniskojevska
Kontakt:

Post Postao/la slaniskojevska » 22 sep 2016, 21:44

faraon ko i husref kad je Dzidu ubacio u napad,vidi da su male sanse za pobjedu,pa kad je bal nek se i princeza .. :mrgreen:
Zadnja izmjena: slaniskojevska, dana/u 22 sep 2016, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
Mostovi koji nikuda ne vode,fontane koje niko ne gleda.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 sep 2016, 21:45

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Fejsbuk stranica se ugledala na lobotomiju. Samo brisu komentare :lol:
Zasut ih preko noci. Neka dezuraju, nisu djaba dobili po cenera od firauna. :urnebes: :rol:

nemam.nick
Kontakt:

Post Postao/la nemam.nick » 22 sep 2016, 21:47

Azmir kao i svaki covjek ima svoje vrline i mane. Srecom po Slobodu, vrlina je daleko vise nego mana i sta god pricali, on je covjek koji treba Slobodi. Sve ostalo je nebitno jer fudbal je biznis, a on je jako dobar u biznisu plus klubovi su svugdje privatni tako da prica o vlasnistvu svih gradjana i slicno nema nikakve logike. Pozdrav svima.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 sep 2016, 21:50

The west will rise again :salut:

slika
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 22 sep 2016, 21:55

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Fejsbuk stranica se ugledala na lobotomiju. Samo brisu komentare :lol:
Zar vam fb stranicu ne vodi onaj momak s foruma?
This time next year we'll be millionaires.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 sep 2016, 21:58

Momciluk je napisao/la:
Sto VAM,zar ti ne rece da si nas :wave:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 22 sep 2016, 21:59

Momciluk je napisao/la:
Oni govore o stranici Fukare Tuzla 1987, ja vodim FK Sloboda Tuzla. ;)

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 22 sep 2016, 22:03

Pa ok onda normalno da ce brisat.. inace da ste normalni ko sto niste napravili bi nevidjeno sranje na utakmici u subotu, bez toga nema nista.
Al dzaba kad se citav grad boji 2-3 klosara niste ni zasluzili nista.
This time next year we'll be millionaires.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 sep 2016, 22:20

Sve sto je lijepo kratko traje,moje misljenje je da je ovo kraj svega,otjerase Azmira,kojekakvi klovnovi dodjose u klub,prodali se za sitno..

Nazalost u ovom gradu nema dovoljno jakih ljudi da se izbore sa ovim.. :salut:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.