Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
stu je katastrofa,sebicnjak
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fol na treningu, kurvva ga prebila...gaston je napisao/la:
Sta im firmino radi hahah
You are someone else I am still right here
Ekspresno te demantovaTorres_9 je napisao/la:stu je katastrofa,sebicnjak

Kakva akcija

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
pa dokle vise bgt i lucas mrtvi
Šta lik uradi 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
gledaj minje ,ocm nez vise ni sto gledam i nerviram se radi mrtvih kiksera
Lik je fulio profesiju. Stvarno mi nije jasno kako i dalje igra u Liverpulu. Nemam rijeci. Kao neki amater. Izbi je u korner,aut, bilo gdje! Al ne on doda liku zicer. Boze sacuvaj.
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Evo zašto nama smeta Lucas Letva. Momak voli Liverpool ali na čudan načinOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam zašto svima smeta Lucas, momak voli Liverpool, neka ga. Po potrebi moze odigrati po koju kup utakmicu, od njega se vise i ne ocekuje.

Lucas je solidan igrač za back-up na poziciji zadnjeg veznog. Ovdje se vidilo da nije štoper jer instinktivno je poslao loptu na drugu stranu, naravno očekujući da je tamo neki Liverpool-ov igrač, a i ako nije, obično se momak nalazi 30-40 metara od gola.
Da je kriv jeste, mada ja vidim i Kloppovog masla u ovom, što sam iznad pominjao.
Bezveze se posrasmo na odličnu igru i sad strepi do kraja. Baš ono the Liverpool way.
I kamera mi čudna nešto, svi sitni
Da je kriv jeste, mada ja vidim i Kloppovog masla u ovom, što sam iznad pominjao.
Bezveze se posrasmo na odličnu igru i sad strepi do kraja. Baš ono the Liverpool way.
I kamera mi čudna nešto, svi sitni

Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
Ako hoces biti uspjesan kladionicar samo ulazi hiljade na oba daju kad igra Liverpool. Ista stvar kao i protiv Arsenala i Tottenhama, povedemo pa krenemo napad ko ludi usput neko i kiksa. Primit cemo jos sigurno, Sturridge cim primi loptu gleda da šuta a Wijnaldum bi trebao razmislit da malo udari loptu umjesto sto je samo zavrce. Lallana Wijnaldum i Henderson po meni jedan od gorih veznih redova u ligi, treba Grujicu dat sansu bio je predobar u pripremama.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma ova kamera,daleko u vražiju mater.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kamera isto WIDE na PES-u.
A Lucas ko Lucas, odigra odlicno i onda jednim potezon usere sve. Ako ne pravi glupe faule onda asistira protivnickim igracima. Ne bi ni igrao da su svi oporavljeni, ali sta je tu je. Protiv Arsenala smo imali 4:1 pa umalo ne prokockasmo, sada 2:1 i mislim da cemo izgurati do kraja. Ja gotivim Lucasa, sta cu.
A Lucas ko Lucas, odigra odlicno i onda jednim potezon usere sve. Ako ne pravi glupe faule onda asistira protivnickim igracima. Ne bi ni igrao da su svi oporavljeni, ali sta je tu je. Protiv Arsenala smo imali 4:1 pa umalo ne prokockasmo, sada 2:1 i mislim da cemo izgurati do kraja. Ja gotivim Lucasa, sta cu.

- JackRaven7
- Kontakt:
Neobican, ali lijep novi Anfield
Napad za prvaka, veznjaci za sredine tabele i odbrana u borbi za opstanak. To je ovo poluvrijeme, nadam se ne i sezona. Klopp je tata mata za postaviti igru ka naprijed, ali mu je Lucas ispred Sakhoa, pa i nije neki genije
Ako nista mora ih nauciti da ne padnu glavom nakon 1 kixa.
Konacno gledamo FSM. Jedva docekah

Napad za prvaka, veznjaci za sredine tabele i odbrana u borbi za opstanak. To je ovo poluvrijeme, nadam se ne i sezona. Klopp je tata mata za postaviti igru ka naprijed, ali mu je Lucas ispred Sakhoa, pa i nije neki genije

Ako nista mora ih nauciti da ne padnu glavom nakon 1 kixa.
Konacno gledamo FSM. Jedva docekah

Ulazi Musa da dere jarca 

Ma tako je Ademe !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Al sta Sturidge fula 

Sturridge Bgm s ovakvim promasajima daleko si od izjave da mozes biti najbolji napadac u BPL.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Matip odličan.
pazi glave kod sime haha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.