Imali smo takvu da smo stvorili 3-4 prilike,da se domacin vecim dijelom utakmice branio,mislim da smo mi bili ti koji koji su vodili utakmicu,imali veci posjed,vise pravih prilika...nije to aman zaman,ali da smo zabili neke od ovih sansi druga bi prica bila,neznam ako ti mislis da smo nadigrani volio bi da cujes po cemu,mozda mislis takticki tako sto su oni svi stajali nazad i cekali nasu gresku i nabijali lopte,kontali nam tako izvuci zadnju liniju?Fudo je napisao/la:Kakvu smo to igru danas imali?? Da skupi 11 momaka sa ulice imali bi ovaku igrumiky_hz je napisao/la:Ma ja nista ovdje nebih pametovao puno niti osudjivao ikoga,jednostavno nas hebe realizacija i sve dok je nebudemo imali bit ce patnja.Igru ko kaze da nemamo laze,ni danas nismo nadigrani,jesmo zijanili i nek smo ako vec nismo u stanju zabiti,glavni problem ovog Sarajeva,ako ova Benko sto prije ne zaigra i ako se pokaze pravim bit ce upitno i medju tri uci
Nije ovo nikakva razlika ako mi popravimo ovaj segment igre
Dali smo mi po igri danas bili u poredjenom polazaju danas? opet kazem cestitam na pobjedi njima,pobjedili su samo sto su iskoristili tu sansu a mi nismo,a da su bili bolji od nas nisu