FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 28 sep 2014, 20:50

Fudo je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ma ja nista ovdje nebih pametovao puno niti osudjivao ikoga,jednostavno nas hebe realizacija i sve dok je nebudemo imali bit ce patnja.Igru ko kaze da nemamo laze,ni danas nismo nadigrani,jesmo zijanili i nek smo ako vec nismo u stanju zabiti,glavni problem ovog Sarajeva,ako ova Benko sto prije ne zaigra i ako se pokaze pravim bit ce upitno i medju tri uci

Nije ovo nikakva razlika ako mi popravimo ovaj segment igre
Kakvu smo to igru danas imali?? Da skupi 11 momaka sa ulice imali bi ovaku igru
Imali smo takvu da smo stvorili 3-4 prilike,da se domacin vecim dijelom utakmice branio,mislim da smo mi bili ti koji koji su vodili utakmicu,imali veci posjed,vise pravih prilika...nije to aman zaman,ali da smo zabili neke od ovih sansi druga bi prica bila,neznam ako ti mislis da smo nadigrani volio bi da cujes po cemu,mozda mislis takticki tako sto su oni svi stajali nazad i cekali nasu gresku i nabijali lopte,kontali nam tako izvuci zadnju liniju?

Dali smo mi po igri danas bili u poredjenom polazaju danas? opet kazem cestitam na pobjedi njima,pobjedili su samo sto su iskoristili tu sansu a mi nismo,a da su bili bolji od nas nisu
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 28 sep 2014, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

extra
Kontakt:

Post Postao/la extra » 28 sep 2014, 20:50

pitarSA je napisao/la:Jel mi se cini ili sam u par postova procitao komentar tipa titula cao. Pa jel mislite da ce ovo selo razbijenog tipa sto ga zovu Listica dobijat sve do kraja. Pogledajte samo tabelu i ekipe koje su u vrhu i bodovnu razliku sve je to tu i nista nije igubljeno. Sad malo o tekmi. najvise zamjeram igracima jer nemaju mooda a kvaltet je tu sto se i vidjelo. Vezni red veceras nije ni postojao i samim tim i nismo mogli dat gol. Prebili su nas posteno i ok nemozes nista al vrati mu. Bice to sve ok samo polako necemo valjda svaku tekmu iz jedinog udarca po golu primat golove.
nije gotovo ali su napravili dobru razliku i da su odradili uspješno par teških utakmica u gostima(borac,sloboda ,željo)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 sep 2014, 20:51

Musa ispade Fergi jer je Krste ispao nesposoban :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 28 sep 2014, 20:52

extra je napisao/la:
pitic je napisao/la:I za kraj ću reći sljedeće. Kao prvo sekunde mi nije krivo radi poraza jer sam danas bio svijestan da će biti poraz. Kao drugo i najvažnije u narednim utakmicama ako rezultati budu loši posebno ovi rezultati s gostujućih utakmica (Sloboda, Željo, Zrinjski) lično ću prozvati i Ibrakovića koje je doveo pojedine šmrc igrače u FKS jer u slučaju loših rezultata protiv navedenih timova morati će i on po prvi put preuzeti određenu krivicu na sebe.
nemoj ga prozivati nasikiraće se
Ako se navedeno desi neću biti jedini. U slučaju navedenog i ostalima će doći iz guz.e u glavu.
SRETAN BROJ - 1725

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 28 sep 2014, 20:56

Sami ste krivi jer ste stvorili neku bespotrebnu euforiju i sto pokušavate nazor da od prosječnih igrača napravite vrhunske.. Kada vam umjesto igrača iz Srbije, Makedonije, Sirije i sl. budu igrali Brazilci, Nigerijci tada ćete sa pravom moći očekivati neku dominaciju. Do tad ste, priznali vi to ili ne, u pet deka sa ostalima uz jednu prednost a to je finansijska stabilnost..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 28 sep 2014, 20:57

UltraSA je napisao/la:Zgaziti ih k'o gnjide.

:guz: :urnebes:
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 28 sep 2014, 20:57

pitarSA je napisao/la:Jel mi se cini ili sam u par postova procitao komentar tipa titula cao. Pa jel mislite da ce ovo selo razbijenog tipa sto ga zovu Listica dobijat sve do kraja. Pogledajte samo tabelu i ekipe koje su u vrhu i bodovnu razliku sve je to tu i nista nije igubljeno.

Problem je u tome što ste navukli svojim ponašanjem netrpeljivost cijele lige. Osim možda Veleža (a i oni su vam otkinuli bod) nema ekipe koja ne želi u ovoj ligi da vas uspori, ili da pogura vašeg konkurenta. Tako da, će vam biti teško. Evo već iduće kole vam dolazi Slavija, mogu biti nezgodni, a onda Zrinjski. Uz dužno poštovanje upravi koja kao radi velike stvari, trenutak koji su odabrali promjenu trenera je amaterski, način, kao i sa Husrefom, seljački. Večeras je uprava ta koja je najzaslužnija za poraz. Ipak, mogli bi se izvući sa jednim saopštenjem.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 28 sep 2014, 20:57

hz033 je napisao/la:U lištici bez Dupovca :mrgreen:

P.S. Samo da Džemu ne stavi na stopera :hmmmm:
Samo da se citiram :roll:
U novi boj ...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 sep 2014, 20:59

champions1921 je napisao/la:Sami ste krivi jer ste stvorili neku bespotrebnu euforiju i sto pokušavate nazor da od prosječnih igrača napravite vrhunske.. Kada vam umjesto igrača iz Srbije, Makedonije, Sirije i sl. budu igrali Brazilci, Nigerijci tada ćete sa pravom moći očekivati neku dominaciju. Do tad ste, priznali vi to ili ne, u pet deka sa ostalima uz jednu prednost a to je finansijska stabilnost..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bojim se da ima istine u napisanom. :silent:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 sep 2014, 21:00

pitarSA je napisao/la:Jel mi se cini ili sam u par postova procitao komentar tipa titula cao. Pa jel mislite da ce ovo selo razbijenog tipa sto ga zovu Listica dobijat sve do kraja. Pogledajte samo tabelu i ekipe koje su u vrhu i bodovnu razliku sve je to tu i nista nije igubljeno.
A ja ne mogu da vjerujem da je neko prije nego što je pogledao i jednu utakmicu najavljivao titulu, e sad ti koji su je najviše najavljivali sad najprije govore da od nje nema ništa.
Ja ni sam nisam siguran da li je želim ili ne želim jer ona osim tog nekog hvaljenja par sedmica i pehara ne donosi ništa, i onako u Evropi bi odigrali samo dvije utakmice.

Da kažem nešto o tekmi i igri mislim da nisam kompetentan jer stream koji sam ja gledao jedva sam igrače prepoznavao, još kad tome dodaš prosječan računar ni loptu na terenu ne primjetiš. Prema tonu se da zaključiti da su oni koji najviše pokazali do sad odradili najveći dio posla (Duljević, Puzigaća, pa i Kallasi). Imam osjećaj da je i Selimović malo eksperimentisao, moglo se to prema izmjenama zaključiti.

Sljedeća utakmica je već u srijedu, pa da vidimo kako će novi trener djelovati. Nadam se da ćemo odigrati utakmicu bez primljenog pogotka, pa i 0-0 ako treba.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 28 sep 2014, 21:01

Sarajevo se prvo mora rijesiti ovih stojceva, velkoskih i sličnih igraca koji igraju svaku tekmu preko k... hoce nece, vise nece. Previse je fakat precijenjenih i preplacenih igraca u ovoj ekipi.
I koji je fazaon više sa ubacivanjem ovog vjecnog talenta sa klupe F. Handzica. Njega kad ubace zna se da od tekme nema ništa!
Valjda ce Kodro početi rješavati uvaliko nagomilane problem koji su gurnuti pod tepih zbog uspjeha u evropi.

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 28 sep 2014, 21:04

miky_hz je napisao/la:Ma ja nista ovdje nebih pametovao puno niti osudjivao ikoga,jednostavno nas hebe realizacija i sve dok je nebudemo imali bit ce patnja.Igru ko kaze da nemamo laze,ni danas nismo nadigrani,jesmo zijanili i nek smo ako vec nismo u stanju zabiti,glavni problem ovog Sarajeva,ako ova Benko sto prije ne zaigra i ako se pokaze pravim bit ce upitno i medju tri uci

"Problemi sa realizacijom", to je samo eufemizam za to da ne znaš dati gol. :D

Iz ovih nekoliko utakmica što sam vas gledao ove sezone, meni se čini da je vaš veći problem defanziva. Kako vidim na tabeli, primate u prosjeku gol po utakmici. Znam, Željo je primio i više, ali mi smo svjesni da nam je odbrana najslabiji dio ekipe i da nam se ustvari čitava ekipa loše brani, a kod vas ne vidim da puno o tome pričate. Pa eto i poslije ove utakmice, mnogi od vas dozivaju novog napadača.

Široki vas je danas dobio taktički, i to je ono što vam je čini mi se i najveći problem. Imate potencijal u napadu, ali taktički ne znate to konkretizovati. Posjed lopte ne znači ništa. Uostalom, Široki je svjesno prepustio vama loptu.
FK Željezničar 1921

pitarSA
Kontakt:

Post Postao/la pitarSA » 28 sep 2014, 21:09

Ova ekipa nema ni plan A a da ne kazem plan B nema vodju na terenu i moje misljenje je da i ovo sto imamo bodova je samo zato sto imamo idividualno jake pojedince. Ovdje nema timske igre nikako. Moje misljenje mozete a i ne morate se sloziti

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 28 sep 2014, 21:11

@Hilmo

Svako ko je najavljivao titulu posebno u zadnje vrijeme ili je lud ili Koševo nije očima vidio. Sarajevo nema igre za titulu, dovoljno je bilo otići par puta na Koševo ove sezone i uvjerovati se svojim očima u navedeno. Ko se nije uvjerovao, a da je bio onda je čorav ili se ne razumije u fudbal.
SRETAN BROJ - 1725

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 28 sep 2014, 21:11

LegendKiller je napisao/la:Sarajevo se prvo mora rijesiti ovih stojceva, velkoskih i sličnih igraca koji igraju svaku tekmu preko k... hoce nece, vise nece. Previse je fakat precijenjenih i preplacenih igraca u ovoj ekipi.
I koji je fazaon više sa ubacivanjem ovog vjecnog talenta sa klupe F. Handzica. Njega kad ubace zna se da od tekme nema ništa!
Valjda ce Kodro početi rješavati uvaliko nagomilane problem koji su gurnuti pod tepih zbog uspjeha u evropi.
Ne kontam... :roll:
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 28 sep 2014, 21:14

miky_hz je napisao/la:
Fudo je napisao/la:

Kakvu smo to igru danas imali?? Da skupi 11 momaka sa ulice imali bi ovaku igru
Imali smo takvu da smo stvorili 3-4 prilike,da se domacin vecim dijelom utakmice branio,mislim da smo mi bili ti koji koji su vodili utakmicu,imali veci posjed,vise pravih prilika...nije to aman zaman,ali da smo zabili neke od ovih sansi druga bi prica bila,neznam ako ti mislis da smo nadigrani volio bi da cujes po cemu,mozda mislis takticki tako sto su oni svi stajali nazad i cekali nasu gresku i nabijali lopte,kontali nam tako izvuci zadnju liniju?

Dali smo mi po igri danas bili u poredjenom polazaju danas? opet kazem cestitam na pobjedi njima,pobjedili su samo sto su iskoristili tu sansu a mi nismo,a da su bili bolji od nas nisu
Nisu nas nadigrali ali igrali su koliko im treba da im je trebo jos jeda gol oni bi ga dali, a mi nebi ni do sutra u tome je razlika, jer peglamo loptu previs i ide to sve sporo da i najlosji protivnici mogu pratiti, jer su se neki igraci ufurali i J**+ im se za ti , samo sebe gledaju..tu spadaju stojcev i vlkovski najvise
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 28 sep 2014, 21:15

Ma nema šta puno da se priča. Jedan kiks odbrane nas je koštao, realizacije nigdje.
Bilbija , igrač manje na terenu. Miloš nikako da dođe do pravog sebe. Radovac, Cimirot, Duljević, Velkoski, trude se, pa i izgaraju, al neće pa neće. Puzi :tokralju: , nadmašio je samog sebe, bek a ujedno najopasniji naš igrač ma kako to čudno zvučalo! Ostali manje više solidni.
U novi boj ...

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 28 sep 2014, 21:16

-Velkoski nije niti sjena onog igraca od prosle sezone, Bilbija standardno los a od njega i nisam ocekivao nista.
-Stojcev komplikacije sa loptom razumijem ovo sto mu se desava ali to se moglo rijesiti tim da malo i on odmori.
-Duljevic :thumbup:
-Danas je Kostic moramo igrati, Radovac nije napravio niti jedan faul a Kostic bi to puno bolje rijesio.
-Cimirot igra konstantno mora odmorati ocigledan je umor.
-Puzigaca i Kallasi odigrali odlicno, Kallasi strasan centarsut i gine za loptu.
-Tatomirovic standardno :thumbup:
-Berberovic :facepalm: on sto je igrao, igrao je ...
-Bandovic za njega vise nemam rijeci.
-Izmjene Handzic,Todorovic,Bekic :facepalm:
-Ovi sto nakon 10 kola bacaju pricu da smo izgubili titulu :urnebes: :urnebes:

Kodro mora posloziti ovu ekipu i momcima objasniti neke stvari agresivnost,smirenost te red, rad i disciplina.
Ti si opet šampion !

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 28 sep 2014, 21:17

pitarSA je napisao/la:Ova ekipa nema ni plan A a da ne kazem plan B nema vodju na terenu i moje misljenje je da i ovo sto imamo bodova je samo zato sto imamo idividualno jake pojedince. Ovdje nema timske igre nikako. Moje misljenje mozete a i ne morate se sloziti
Kako ćeš imati plan kada ti je Kobac na klupi :?: uvališe čovjeku vruć krompir, a lik je koji ne zna. Kako ćeš imati vođu kada se Džemo kur.či po terenu i radi šta hoće i mora uvijek igrati. Pa evo ti i Kobac ti kaže da čovjek nemir unosi u ekipu. Džemu treba otjerati, već sutra ujutro mu dati papire.
SRETAN BROJ - 1725

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 sep 2014, 21:20

Al' kad prikaza Dzemu na koljenima tamo poslije crvenog a onaj drot iznad njega :urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Google Adsense [Bot], mire971 i 33 gosta.