halo ba adilović nije u offsideu pogledaj malo bolje.seven je napisao/la:ofsajd je , jer Adilović iz ofsajda ulazi i prima loptu, to se uvijek svira kao ofsajd
prije toga jeste bio
ali ovo offside a nije vidjelo
al jbg
kome je sad to bitno
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
halo ba adilović nije u offsideu pogledaj malo bolje.seven je napisao/la:ofsajd je , jer Adilović iz ofsajda ulazi i prima loptu, to se uvijek svira kao ofsajd
Meni ovo nije ofsajd. Tijelo mu je i liniji sa igracem zutih. Ruka jeste ispred, ali se ona ne pika.black64 je napisao/la:ofsajd je bio 100%, ruka je bila tu se nema sta pricat, faul nad čolićem i nije i jeste bio, stanić zasluzeni crveni, čolić 2. zuti vala nije bio (mozda jeste faul, al za 2. zutog nikako) !
evo slika ako vam nije jasno za ofsajd pa sami prosudite

Zeba je po meni ubjedljivo najlosiji bio u ovom dvomecu.[/quoteTeaM87 je napisao/la:Zeman je napisao/la:Zanimljivo da smo prvi gol i ovdje i u Mariboru primili nakon što je Zeba izgubio loptu na sredini terena
bordo_Sarajevo je napisao/la:molim moje Pitare da ne pristaju na strumfove muke, svi znamo kako je, kako je biti tu, zivio nas veliki rivalni zeljo
Zato sto mi igramo za Ligu Prvaka a oni za Evropa Ligu. Mi znaci igramo sa jacim protivnicima.YaSSaL je napisao/la:@fczeljo
Slazem se sa svakom recenicom koju si napisao, ali...
Opet pitam, zasto ostale ekipe iz BiH (a losije su od nas) u Evropi izgube, a Zeljo se obruka? Eto ne moramo ocekivati prolaz dalje s limitiranom i polovnom ekipom, ali zasto se brukamo vazda?
imali malo sreće, jbg šta je tu je tu, pokušati do godine pa opet sve iznova, što se prije pomirite sa tim tim bolje za vas i vaše živceElegant je napisao/la:Nikako mi nije jasno kako smo sa Seriffom igrali ravnopravno, suđenje bili OK (iako nam ni tad nisu sudilil cist penal), ali ovo sa Mariborom igra nikakva, suđenje u obje utakmice katastrofa.![]()
I sta ocekivati do godine ?
Onda se ne treba ni čudit što imamo najgoru ligu na svijetu.Zeba je najbolji igrač odron lige i on bi "trebao" biti među boljim igračima u ove 2 utakmice.I šta smo vidjeli? Dođe nam jača ekipa poput Maribora i Zebe nema na mapi .Dokaz da su nam igrači limitirani i da nemaju šta tražit u Evropi.Samo molim vas nemojte više govorit "igrači su prevazišli ovo ligu".Svi su isti qrac ko i drugi igrači u ligi,samo eto imaju malo veći kliker u glavi za fudbal.TeaM87 je napisao/la:Zeba je po meni ubjedljivo najlosiji bio u ovom dvomecu.Zeman je napisao/la:Zanimljivo da smo prvi gol i ovdje i u Mariboru primili nakon što je Zeba izgubio loptu na sredini terena
Svaka cast drug,nek si stavio ovakvu sliku,sa linijom,za one koji ne znaju,noge se gledaju kod linije,nije bio ofsajd.pokradeni smo,ispali smo vec u mariboru,ovu smo bili bolji,al nam nisu dali.kraj priceza_zivot_cijeli je napisao/la:
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Sta je tu, je!
Jos jedan izlet u Evropu je iz nas. Ostaje zal za propustenim prilikama ali i bogato iskustvo koje smo debelo platili.
Okrecemo se domacem prvenstvu u lovu na novu titulu koja ce nam obazbjediti novu priliku da pokusamo vec iduce godine napraviti znacajan iskorak u EURO takmicenjima. Nema predaje!
Nadam se da ce nam sezona koja je ispred nas donjeti mnogo lijepih trenutaka kao i ova prethodna.
Trenutno korisnika/ca: Railwayman30 i 21 gost.