Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Heller
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Heller » 11 okt 2016, 16:35

Neutral je napisao/la:A ne znam što psuješ, ne valja ti to.

Btw, rekao je staviti 200 na Liverpool vs United, iako je veliki fan United-a, to će biti :rol: za gledanje :lol:
A šta da radim kad Zadar gubi od amaterskog Kvarnera
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 okt 2016, 16:41

I Zadar je amaterski klub postao.

Kvarner ima 37 godišnjeg Sinišu Štembergera.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 11 okt 2016, 16:44

Joj Hellera pa dobijes li ti sta svaki dan su bogovi hahahahaga
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 11 okt 2016, 16:45

Wandelanoite je napisao/la:Joj Hellera pa dobijes li ti sta svaki dan su bogovi hahahahaga
Ponekad :urnebes: :urnebes: :urnebes: necu pisat **** ti boga dobio sam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: neg sad me unistise hrvati prvo mi ga metno Cilic, pa sad Kvarner :mrgreen:
Nullius in verba

crnobijeli21
Kontakt:

Post Postao/la crnobijeli21 » 11 okt 2016, 16:47

samo rokaj braciki, ako treba ja preuzimam pola tvojih grijeha :mrgreen:
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 11 okt 2016, 16:48

Heller je napisao/la:
Wandelanoite je napisao/la:Joj Hellera pa dobijes li ti sta svaki dan su bogovi hahahahaga
Ponekad :urnebes: :urnebes: :urnebes: necu pisat **** ti boga dobio sam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: neg sad me unistise hrvati prvo mi ga metno Cilic, pa sad Kvarner :mrgreen:
Pored tolike ponude ti igras te ojebine
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 11 okt 2016, 16:55

Neka Helčo, znaš ono što se kaže da kad neko uperi nož u tebe svi grijesi prijeđu na njega ? :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 okt 2016, 17:09

ajmo norvezani mrtvi
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 okt 2016, 17:11

Evolution87 je napisao/la:ajmo norvezani mrtvi
kad prije :lol:

crnobijeli21
Kontakt:

Post Postao/la crnobijeli21 » 11 okt 2016, 17:23

gaston je napisao/la:Neka Helčo, znaš ono što se kaže da kad neko uperi nož u tebe svi grijesi prijeđu na njega ? :mrgreen:
na ovog ćafira treba sjekiru uperit da bi šta prešlo :lol:
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 11 okt 2016, 17:25

Neutral je napisao/la:On se kladi na random stuff kada je u velikom plusu, pa stavi po stoju na singapursku ili korejsku košarku (neka se igra zorom, pa to prati). Da uslikam chat nakon što su gubili sa 18 razlike ne bi vjerovali šta je pisao sve. Svaki put se valjam kada odigra nešto, pa nakon jedne minute kaže klasika, namješteno :D :D :D

Ali on nije najveći ovisnik što sam vidio u životu Neki lik stavlja po sto maraka na 1.10 kvote odbojke i dok sjediš s njim, stalno je na bet stranici i prati doslovno cijeli meč na mobitelu. Puca ga adrenalin kao da je na kokainu i lsd-u zajedno :D
A joj sine! Pa ne znam sto stavlja na tako presitne kvote takve uloge. Samo mozes izgubit a nista dobit. Tu kladionica fakticki ima free roll s njim, da mu cenera a kad ga okupa, uzme stoju, bolje da gura 1.8 - 2.2 ili neke kombinacije. A za pracenje na telefonu, pa i ja i svi kad stavimo jake pare pratimo svaki poen nebitno jel tenis, odbojka sta vec, ja sam im znao mayke yebavat i kad mi pase rezultat i vodi mi tim / teniser pa kad izgube jedan bezze poen, jer jbg nagledas se svakakvih sra.nja i ne vjerujes nicemu dok se kraj ne odsvira. Nedo bog kad bi ja trener kakav bio to bi bila mentalna tortura, satro bi u mozak igrace. A smijem glavu dati da bi prosjecni kladionicar bio bolji od pola ovih kvazi trenera, samo mu daj da se okladi na svoj tim ili neki under pa sine uguro bi 11 igraca na go liniju da mi 0:0 dodje, zazido bi onaj go! :urnebes:

Eto sinoc Bosna mi zadnji tip, svi me uvjeravaju doce doce, svi smireni sto se nisu kladili i znaju da cemo procepiti. A ja posmatram fakticki 65. minut vise od 2/3 tekme gotovo, kladionice live adaptirale kvote, tako da je X favorit a nasa pobjeda vec oko 2.75 i haj ti sad budi optimista i dalje. Na prste jedne ruke svi kladionicari mogu nabrojati tekme koje su cekali a da su dosle lako. Dodje ono cesto uzme se nesto i poskida, ali je slom zivaca zagarontovan. Tako da tog tvog havera treba razumiti, covjek stavi svoje mukom zaradjene pare, treba covjeku navuci da mu dodje. Nece ulagat dzaba!
Neutral je napisao/la: Btw, stavio je i stoju na Belgiju protiv nas, neke patriote ga napale, kako ćeš to :lol:
Ja konto i hendikepa igrati to je bila poklon kvota, ali nisam imao muda, htio mirno pogledati. Kad se kladi covjek, pare su emocije. Ja cu voliti onoga ko mi donese pare! :D A dao bi dukat samo jednom da popijem kafu s tim tvojim pajdom, mislim da bi on moje teorije perfektno razumio sto vecina raje ovdje na forumu osim mozda ovdje na ovom pdf-u nece i ne zeli da shvata! :urnebes:
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 11 okt 2016, 17:47, ukupno mijenjano 3 puta.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 11 okt 2016, 17:37

Heller je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Frend uložio stoju na Marina, gg :D
Ne bi se na Čilića kladio protiv Mervane Jugić Salkić :kafa:

Nego evo me ko tvoj jaran igro Zadar uzima 1/4 sad se nerviram. :mrgreen:
I mene je danas Mara iz cipela izbio. Jbg previse sentimentalan sam na balkanske sportiste. Cudi me onaj tiket juce da skide na njemu Krunic, Troicki i Vekic i kasnije jos i BiH. A igrao sam i Srbe iz keca u kec, ali mi Turci x2 trebali i Hrvate igro isto ali tu yebo Wales. Sta reci za Maru, on je los u trecem setu, taj ce ili pojest nekoga ili se raspast kad dodje do stani pani situacije, jbg ja sam kontao da ce odraditi ovdje na iskustvo, ali dobar je i ovaj svapski Rus.

Ajmo sad Libanon - Ekvatorijalna X-a! :pray: :pray:

Pa da cekam veceras jos 18 tekmi! :damn: :damn:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 11 okt 2016, 18:10

Ma kladara je ispušni ventil, inače se ne nerviram, nego ovdje se ispušem i ubijem koji sat dok radim, kad npr moram čekat neke rezultate il skicu.

Al psujem konstantno :mrgreen:

@Ljuman možda me Begajeta može izvest na pravi put.
Nullius in verba

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 11 okt 2016, 18:11

ajmo Rumunji
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 11 okt 2016, 18:20

Heller je napisao/la:Ma kladara je ispušni ventil, inače se ne nerviram, nego ovdje se ispušem i ubijem koji sat dok radim, kad npr moram čekat neke rezultate il skicu.

Al psujem konstantno :mrgreen:

@Ljuman možda me Begajeta može izvest na pravi put.
Ma isti sam. Samo ja psujem kad me nesto bas toliko izivcira, znaci mora nesto zesce da bude. Evo ga Libanon 1:1 u 86oj sa 10 igraca. Koje dijabole prave u prijateljskoj tekmi crveni karton i onda 4 minute iza toga i penal. Na live kvota pred moj go

Liban 501
X 20
Gvineja 1.05

Sad me strah keca jbt, jos par minuta ima do kraja. Ali ove azijske ekipe gdje igraju to je muljaza i prodavanje tekmi, skinuo sam iza 85e go Iraka, htio i na Uzbekistan - Kina isto igrati Uzbeke slijedeci go i odustao. Jbg zakla me tenis danas, samo ovdje X da hoce onda imam neke sigurnije kvote za pratiti. :pray: :pray:

EDIT: A jedan kuriozitet daje go Gvineja i iza toga kvota slijedeci go Liban 7 i par minuta iza toga kad bi trebala biti i veca pada na 5, znaci zna kladionica da ce oni dati, i tek malo raste tokom 60ih i 70ih minuta, to kad vidite na live, da se ocigledno navlaci jednoj ekipi odmah igrajte nemojte da vas je hastra taman da je kvota 20 za taj slijedeci go. Jer tu su pare. Kladara ceka da U/O 1.5 prebaci undera da je favorit tj da pretegne ispod 1.8 do 80 i neke minute, pa ko koga yebe, samo ko je taj sto stoji iza toga i sto zna.

Ja fakat vjerujem u te price, da ima tamo u Singapuru neki kralj kladionica sto kazu sto bukvalno u minut zna ko ce dati koji go. Nemoze biti slucajno. Kladionice su s takvima u talu 100%. Vidi se po kvotama kako ih drndaju i prije meca pa onda live.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 okt 2016, 18:37

Ajmo austrjanci i njemci trpajtee

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 11 okt 2016, 18:40

Je li moguće da je Rusija- Finska U21 rezultat 1:1 ?

Jednom mi se ovako desilo, na summary na betu izbacilo da je pao gol a ovamo na semaforu nije prikazan. I na kraju, stvarno tad pao gol ali kasnili sa tim prepravkama a i kvota nisu dirali. Finska ko biva dala gol u 28-oj minuti.

legija11
Kontakt:

Post Postao/la legija11 » 11 okt 2016, 18:50

Stone Island je napisao/la:Je li moguće da je Rusija- Finska U21 rezultat 1:1 ?

Jednom mi se ovako desilo, na summary na betu izbacilo da je pao gol a ovamo na semaforu nije prikazan. I na kraju, stvarno tad pao gol ali kasnili sa tim prepravkama a i kvota nisu dirali. Finska ko biva dala gol u 28-oj minuti.

Ovaj put nije istina prijatelju. Rezultat je 1:0.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 11 okt 2016, 18:52

Ima li neko da posudi za tiket vracam sutra duplo ee jbt danci i 3 gola

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 11 okt 2016, 18:56

ovaj wwin moraš moliti da ti daju tvoje jbt a kad treba uzeti odmah nije ni počelo već ti uzmu, pa do kad da čekam isplatu yebo vam ja sve dobro što radi kod vas, a ne daju mi ni povući isplatu u pat poziciji sam haha

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.