Fakat, ima li ko da zna kakvog novinara da ovo pretoči u tekst?djulba je napisao/la:Može li ko ovo pustiti u javnost preko portala.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
O tome sam i pisao.....ovi su totalno nelegitimni i oni nemaju nikakav legitimitet......usput Azmir se vraca poslije izbora. Tako kruzi legenda po gradu, ovi su malo pozurili da krcme Slobodu, ali nece ici kako su zamislili, sreca pa nisu piloti, inace bi izginuli svi.....znam samo da nece biti lako ovim svedima iz Sarajeva grada.tuzlak1987 je napisao/la:Dominacija @sloboda 72
🔴⚫️
maloprije sam pitao Slobodu72, zašto kao član Skupštine, ne pokuša skupiti i druge istomišljenike ako ih ima i da sazovu vanrednu Skupštinu, kako bi se ovaj organ proglasio nestatutarnim, što i jeste i poništile njegove odluke, a da ukoliko se ogluše, pokrenuinicijatvu za smjenu Predsjednika Skupštine.
mora se nešto poduzeti, također mi navijači koji volimo klub moramo otići i na narednu Skupštinui učiniti sve da se ovo prekine i da se donesu odluke u korist kluba, makar i radikalnim mjerama. Ne dati im vani dok ne usvoje što treba, a ako stsisnu pa ne donesu ono što treba, fino ih nakantat sve od redea.....
mora se nešto poduzeti, također mi navijači koji volimo klub moramo otići i na narednu Skupštinui učiniti sve da se ovo prekine i da se donesu odluke u korist kluba, makar i radikalnim mjerama. Ne dati im vani dok ne usvoje što treba, a ako stsisnu pa ne donesu ono što treba, fino ih nakantat sve od redea.....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Da li mi kao navijači imamo pravo prisustvovati skupštini? Ima li neko da to pojasni? Bilo bi se fino skupiti i izvršiti pritisak na njih...Mortus je napisao/la:maloprije sam pitao Slobodu72, zašto kao član Skupštine, ne pokuša skupiti i druge istomišljenike ako ih ima i da sazovu vanrednu Skupštinu, kako bi se ovaj organ proglasio nestatutarnim, što i jeste i poništile njegove odluke, a da ukoliko se ogluše, pokrenuinicijatvu za smjenu Predsjednika Skupštine.
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
-
- Interni moderator
- Kontakt:
KAKVA DOMINACIJA Slobode 72....Svaka časttuzlak1987 je napisao/la:Dominacija @sloboda 72

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Mramore dje taj video
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Azmir Husic je predsjednik u ostavci.....sve dok skupstina kluba ne usvoji njegovu ostavku, on je predsjednik u ostavci......Azmire vrati se i razjebi sjelo grobarima....kupi ih kolektivno, vidis da su jeftini, bofl roba....roba sa greskom....
🔴⚫️
Čekaj, zar po zakonu (ili našem statutu u klubu), presjednik u ostavci ne bi trebao voditi klub i dalje sve dok ta ostavka ne bude usvojena? Mislim, do sad su nas tako karali političari...Skver je napisao/la:Azmir Husic je predsjednik u ostavci.....sve dok skupstina kluba ne usvoji njegovu ostavku, on je predsjednik u ostavci......Azmire vrati se i razjebi sjelo grobarima....kupi ih kolektivno, vidis da su jeftini, bofl roba....roba sa greskom....
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa svi iz UG ovo citaju i prave se glupi. Spinuju i izbjegavaju ove cinjenice.
Eto prijatelji clanovi ste nelegalnog tijela i pozivate da se ono postuje.
Nemojte ba protiv UG-a jedini sto su radili nesto za klub bez ikakve koristi.
Rimes87 je napisao/la:Da li mi kao navijači imamo pravo prisustvovati skupštini? Ima li neko da to pojasni? Bilo bi se fino skupiti i izvršiti pritisak na njih...Mortus je napisao/la:maloprije sam pitao Slobodu72, zašto kao član Skupštine, ne pokuša skupiti i druge istomišljenike ako ih ima i da sazovu vanrednu Skupštinu, kako bi se ovaj organ proglasio nestatutarnim, što i jeste i poništile njegove odluke, a da ukoliko se ogluše, pokrenuinicijatvu za smjenu Predsjednika Skupštine.
Sjednice skupštine su javne i imamo pravo da prisustvujemo i da diskutujemo, ali nemamo pravo da glasamo kod donošenja odluka....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
ključno je kako si i sam rekao RADILI, a sad ili šute ili rade PROTIV, dokaz je ALEKSANDAR JOVIĆ na sastanku kod Đaska, da li treba dalje da nabrajamo.....Koktrijeb je napisao/la:Nemojte ba protiv UG-a jedini sto su radili nesto za klub bez ikakve koristi.
obrati se forumasu sloboda72, mislim da je on clan skupstinealeksandar_veliki je napisao/la:Pozdrav momci. Ako moze malo pomoc posto nigdje nisam mogao pronaci. Postoji li gdje Statut FK Sloboda ili ako ga ko ima snimljenog da mi ga posalje na pp. Ide video sa pressa uskoro, montira se...
Nisu rekli ni pozvali da se postuje nego da imaju 3 clana kako ja procitahtuzlak1987 je napisao/la:Pa svi iz UG ovo citaju i prave se glupi. Spinuju i izbjegavaju ove cinjenice.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!
Ako se sazvoe uskoro, ja ću pokušati nekako iznaći slobodno vrijeme da dođem tu.Mortus je napisao/la:Rimes87 je napisao/la:Da li mi kao navijači imamo pravo prisustvovati skupštini? Ima li neko da to pojasni? Bilo bi se fino skupiti i izvršiti pritisak na njih...Mortus je napisao/la:maloprije sam pitao Slobodu72, zašto kao član Skupštine, ne pokuša skupiti i druge istomišljenike ako ih ima i da sazovu vanrednu Skupštinu, kako bi se ovaj organ proglasio nestatutarnim, što i jeste i poništile njegove odluke, a da ukoliko se ogluše, pokrenuinicijatvu za smjenu Predsjednika Skupštine.
Sjednice skupštine su javne i imamo pravo da prisustvujemo i da diskutujemo, ali nemamo pravo da glasamo kod donošenja odluka....
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Aleksandar Jovic ne cini jedini UG, uz to nije on znao ko ce tu biti pozvan.Mortus je napisao/la:ključno je kako si i sam rekao RADILI, a sad ili šute ili rade PROTIV, dokaz je ALEKSANDAR JOVIĆ na sastanku kod Đaska, da li treba dalje da nabrajamo.....Koktrijeb je napisao/la:Nemojte ba protiv UG-a jedini sto su radili nesto za klub bez ikakve koristi.
Objavi to majstore krse statut kriminal opet,objavljuj i salji na pp koliko kosta.Mislim da ima Sloboda72aleksandar_veliki je napisao/la:Pozdrav momci. Ako moze malo pomoc posto nigdje nisam mogao pronaci. Postoji li gdje Statut FK Sloboda ili ako ga ko ima snimljenog da mi ga posalje na pp. Ide video sa pressa uskoro, montira se...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Dvije utakmiceNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ako nista, domacin smo
-
- Kontakt:
Mislio sam na 1. utakmicuEsport je napisao/la:Dvije utakmiceNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ako nista, domacin smo
frajer pljuje Azmira, a Zeba mu na profilnoj, pa kako je to moguce :urnebes: :urnebes:
lazni profil, profilna od Zebe da ispadne kao veliki navijac Slobode, a lajkao sve grupe u vezi Faraona i SDP-a :urnebes:
https://www.facebook.com/profile.php?id ... f=ufi&rc=p
lazni profil, profilna od Zebe da ispadne kao veliki navijac Slobode, a lajkao sve grupe u vezi Faraona i SDP-a :urnebes:
https://www.facebook.com/profile.php?id ... f=ufi&rc=p
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 23 sep 2016, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.