FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Rimes87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 23 sep 2016, 12:50

djulba je napisao/la:Može li ko ovo pustiti u javnost preko portala.
Fakat, ima li ko da zna kakvog novinara da ovo pretoči u tekst?
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 sep 2016, 12:51

tuzlak1987 je napisao/la:
STATUT FK SLOBODA U ČLANU 53. NAVODI "ODBOR ZA HITNOST" I PRECIZIRA KO SU ČLANOVI OVOG TIJELA.
1.PREDSJEDNIK SKUPŠTINE KLUBA
2.PRVI POTPREDSJEDNIK SKUPŠTINE KLUBA
3.DRUGI POTPREDSJEDNIK SKUPŠTINE KLUBA
4.PREDSJEDNIK UPRAVNOG ODBORA KLUBA
5. POTPREDSLEDNIK UPRAVNOG ODBORA KLUBA

...........................................................................

-PREDSJEDNIČE KUREVIĆU GDJE STE NAŠLI UPORIŠTE DA FORMIRATE "KOLEKTIVNI ORGAN" ?
-"KOLEKTIVNI ORGAN" NIJE STATUTARNA KATEGORIJA I NE NALAZI SE U STATUTU FK SLOBODA KAO NAJVIŠEG PRAVNOG AKTA KLUBA.
-KO SU VAM ČLANOVI TOG VAŠEG "KOLEKTIVNOG ORGANA I PO KOM OSNOVU"?
-AKO SU OVI SA SLIKE, VI STE OBIČNA I SAMOZVANA NEFORMALNA GRUPA KOJA NE MOŽE DA DONOSI NIKAKVE PUNOVAŽNE ODLUKE.
-PREKINITE SA OVOM LAKRDIJOM I URAZUMITE SE OVO NIJE NIČIJA PRIVATNA PRČIJA.
-TO ŠTO VAS JE PRIMIO GRADONAČELNIK JE SAMO OBIČNO ISPIJANJE KAFE A NE STICANJE LEGITIMITETA.
-SVE VAŠE "ODLUKE" SU NELEGITIMNE I NA ŽALOST PROIZVEST ĆE VIŠESTRUKU ŠTETU ZA FK SLOBODA TUZLA.
-POZIVAM VAS DA HITNO SAZOVETE STATUTARNI ODBOR ZA HITNOST FK SLOBODA TUZLA DOK SITUACIJA MIJE U POTPUNOSTI IZMAKLA KONTROLI.
-OKANITE SE VOĐENJA POLITIČKE KAMPANJE PREKO "LEĐA" FK SLOBODA.
-SLOBODA JE VELIKI KLUB SA VELIKOOM TRADICIJOM I NE MOŽE SE VODITI NA TAKO NEODGOVORAN I NEOZBILJAN NAČIN.
Dominacija @sloboda 72 :salut:
O tome sam i pisao.....ovi su totalno nelegitimni i oni nemaju nikakav legitimitet......usput Azmir se vraca poslije izbora. Tako kruzi legenda po gradu, ovi su malo pozurili da krcme Slobodu, ali nece ici kako su zamislili, sreca pa nisu piloti, inace bi izginuli svi.....znam samo da nece biti lako ovim svedima iz Sarajeva grada.
🔴⚫️

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 23 sep 2016, 12:51

maloprije sam pitao Slobodu72, zašto kao član Skupštine, ne pokuša skupiti i druge istomišljenike ako ih ima i da sazovu vanrednu Skupštinu, kako bi se ovaj organ proglasio nestatutarnim, što i jeste i poništile njegove odluke, a da ukoliko se ogluše, pokrenuinicijatvu za smjenu Predsjednika Skupštine.
mora se nešto poduzeti, također mi navijači koji volimo klub moramo otići i na narednu Skupštinui učiniti sve da se ovo prekine i da se donesu odluke u korist kluba, makar i radikalnim mjerama. Ne dati im vani dok ne usvoje što treba, a ako stsisnu pa ne donesu ono što treba, fino ih nakantat sve od redea.....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 23 sep 2016, 12:55

Mortus je napisao/la:maloprije sam pitao Slobodu72, zašto kao član Skupštine, ne pokuša skupiti i druge istomišljenike ako ih ima i da sazovu vanrednu Skupštinu, kako bi se ovaj organ proglasio nestatutarnim, što i jeste i poništile njegove odluke, a da ukoliko se ogluše, pokrenuinicijatvu za smjenu Predsjednika Skupštine.
mora se nešto poduzeti, također mi navijači koji volimo klub moramo otići i na narednu Skupštinui učiniti sve da se ovo prekine i da se donesu odluke u korist kluba, makar i radikalnim mjerama. Ne dati im vani dok ne usvoje što treba, a ako stsisnu pa ne donesu ono što treba, fino ih nakantat sve od redea.....
Da li mi kao navijači imamo pravo prisustvovati skupštini? Ima li neko da to pojasni? Bilo bi se fino skupiti i izvršiti pritisak na njih...
Papac Papac,
Papac Papac,

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 sep 2016, 13:02

tuzlak1987 je napisao/la:
STATUT FK SLOBODA U ČLANU 53. NAVODI "ODBOR ZA HITNOST" I PRECIZIRA KO SU ČLANOVI OVOG TIJELA.
1.PREDSJEDNIK SKUPŠTINE KLUBA
2.PRVI POTPREDSJEDNIK SKUPŠTINE KLUBA
3.DRUGI POTPREDSJEDNIK SKUPŠTINE KLUBA
4.PREDSJEDNIK UPRAVNOG ODBORA KLUBA
5. POTPREDSLEDNIK UPRAVNOG ODBORA KLUBA

...........................................................................

-PREDSJEDNIČE KUREVIĆU GDJE STE NAŠLI UPORIŠTE DA FORMIRATE "KOLEKTIVNI ORGAN" ?
-"KOLEKTIVNI ORGAN" NIJE STATUTARNA KATEGORIJA I NE NALAZI SE U STATUTU FK SLOBODA KAO NAJVIŠEG PRAVNOG AKTA KLUBA.
-KO SU VAM ČLANOVI TOG VAŠEG "KOLEKTIVNOG ORGANA I PO KOM OSNOVU"?
-AKO SU OVI SA SLIKE, VI STE OBIČNA I SAMOZVANA NEFORMALNA GRUPA KOJA NE MOŽE DA DONOSI NIKAKVE PUNOVAŽNE ODLUKE.
-PREKINITE SA OVOM LAKRDIJOM I URAZUMITE SE OVO NIJE NIČIJA PRIVATNA PRČIJA.
-TO ŠTO VAS JE PRIMIO GRADONAČELNIK JE SAMO OBIČNO ISPIJANJE KAFE A NE STICANJE LEGITIMITETA.
-SVE VAŠE "ODLUKE" SU NELEGITIMNE I NA ŽALOST PROIZVEST ĆE VIŠESTRUKU ŠTETU ZA FK SLOBODA TUZLA.
-POZIVAM VAS DA HITNO SAZOVETE STATUTARNI ODBOR ZA HITNOST FK SLOBODA TUZLA DOK SITUACIJA MIJE U POTPUNOSTI IZMAKLA KONTROLI.
-OKANITE SE VOĐENJA POLITIČKE KAMPANJE PREKO "LEĐA" FK SLOBODA.
-SLOBODA JE VELIKI KLUB SA VELIKOOM TRADICIJOM I NE MOŽE SE VODITI NA TAKO NEODGOVORAN I NEOZBILJAN NAČIN.
Dominacija @sloboda 72 :salut:
KAKVA DOMINACIJA Slobode 72....Svaka čast :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 sep 2016, 13:03

Mramore dje taj video
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 sep 2016, 13:08

Azmir Husic je predsjednik u ostavci.....sve dok skupstina kluba ne usvoji njegovu ostavku, on je predsjednik u ostavci......Azmire vrati se i razjebi sjelo grobarima....kupi ih kolektivno, vidis da su jeftini, bofl roba....roba sa greskom....
🔴⚫️

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 23 sep 2016, 13:10

Skver je napisao/la:Azmir Husic je predsjednik u ostavci.....sve dok skupstina kluba ne usvoji njegovu ostavku, on je predsjednik u ostavci......Azmire vrati se i razjebi sjelo grobarima....kupi ih kolektivno, vidis da su jeftini, bofl roba....roba sa greskom....
Čekaj, zar po zakonu (ili našem statutu u klubu), presjednik u ostavci ne bi trebao voditi klub i dalje sve dok ta ostavka ne bude usvojena? Mislim, do sad su nas tako karali političari...
Papac Papac,
Papac Papac,

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 sep 2016, 13:10

Pa svi iz UG ovo citaju i prave se glupi. Spinuju i izbjegavaju ove cinjenice.

Eto prijatelji clanovi ste nelegalnog tijela i pozivate da se ono postuje.

Koktrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Koktrijeb » 23 sep 2016, 13:14

Nemojte ba protiv UG-a jedini sto su radili nesto za klub bez ikakve koristi.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 23 sep 2016, 13:15

Rimes87 je napisao/la:
Mortus je napisao/la:maloprije sam pitao Slobodu72, zašto kao član Skupštine, ne pokuša skupiti i druge istomišljenike ako ih ima i da sazovu vanrednu Skupštinu, kako bi se ovaj organ proglasio nestatutarnim, što i jeste i poništile njegove odluke, a da ukoliko se ogluše, pokrenuinicijatvu za smjenu Predsjednika Skupštine.
Da li mi kao navijači imamo pravo prisustvovati skupštini? Ima li neko da to pojasni? Bilo bi se fino skupiti i izvršiti pritisak na njih...

Sjednice skupštine su javne i imamo pravo da prisustvujemo i da diskutujemo, ali nemamo pravo da glasamo kod donošenja odluka....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 23 sep 2016, 13:17

Koktrijeb je napisao/la:Nemojte ba protiv UG-a jedini sto su radili nesto za klub bez ikakve koristi.
ključno je kako si i sam rekao RADILI, a sad ili šute ili rade PROTIV, dokaz je ALEKSANDAR JOVIĆ na sastanku kod Đaska, da li treba dalje da nabrajamo.....

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 sep 2016, 13:18

aleksandar_veliki je napisao/la:Pozdrav momci. Ako moze malo pomoc posto nigdje nisam mogao pronaci. Postoji li gdje Statut FK Sloboda ili ako ga ko ima snimljenog da mi ga posalje na pp. Ide video sa pressa uskoro, montira se...
obrati se forumasu sloboda72, mislim da je on clan skupstine

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 23 sep 2016, 13:18

tuzlak1987 je napisao/la:Pa svi iz UG ovo citaju i prave se glupi. Spinuju i izbjegavaju ove cinjenice.

Eto prijatelji clanovi ste nelegalnog tijela i pozivate da se ono postuje.
Nisu rekli ni pozvali da se postuje nego da imaju 3 clana kako ja procitah

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 23 sep 2016, 13:19

Mortus je napisao/la:
Rimes87 je napisao/la:

Sjednice skupštine su javne i imamo pravo da prisustvujemo i da diskutujemo, ali nemamo pravo da glasamo kod donošenja odluka....
Ako se sazvoe uskoro, ja ću pokušati nekako iznaći slobodno vrijeme da dođem tu.
Papac Papac,
Papac Papac,

Koktrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Koktrijeb » 23 sep 2016, 13:20

Mortus je napisao/la:
Koktrijeb je napisao/la:Nemojte ba protiv UG-a jedini sto su radili nesto za klub bez ikakve koristi.
ključno je kako si i sam rekao RADILI, a sad ili šute ili rade PROTIV, dokaz je ALEKSANDAR JOVIĆ na sastanku kod Đaska, da li treba dalje da nabrajamo.....
Aleksandar Jovic ne cini jedini UG, uz to nije on znao ko ce tu biti pozvan.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 sep 2016, 13:20

aleksandar_veliki je napisao/la:Pozdrav momci. Ako moze malo pomoc posto nigdje nisam mogao pronaci. Postoji li gdje Statut FK Sloboda ili ako ga ko ima snimljenog da mi ga posalje na pp. Ide video sa pressa uskoro, montira se...
Objavi to majstore krse statut kriminal opet,objavljuj i salji na pp koliko kosta.Mislim da ima Sloboda72
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 23 sep 2016, 13:21

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ako nista, domacin smo :D
Dvije utakmice

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 23 sep 2016, 13:22

Esport je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ako nista, domacin smo :D
Dvije utakmice
Mislio sam na 1. utakmicu

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 sep 2016, 13:25

frajer pljuje Azmira, a Zeba mu na profilnoj, pa kako je to moguce :urnebes: :urnebes:
lazni profil, profilna od Zebe da ispadne kao veliki navijac Slobode, a lajkao sve grupe u vezi Faraona i SDP-a :urnebes:

https://www.facebook.com/profile.php?id ... f=ufi&rc=p
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 23 sep 2016, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.