Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Eh eto kazem ja bez 3 gola nikad nismo na čisto a vidjeli smo kakve preokrete su pravili do sad pod Conteom.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jos jedan od bezbroj dokaza da je najgori rezultat 2:0
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
ima li veceg bogalja od lukasa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yebeno je bilo al' izdržaše momci
Drugu sezonu zaredom se uzima puni plijen na Bridgeu

Drugu sezonu zaredom se uzima puni plijen na Bridgeu

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Igra u drugom poluvremenu = Dobro je da nismo primili jos jedan iako je Origi imao odlicnu priliku. Jedno od najtezih gostovanja i 3 boda. Odlicno!
Pogledajte samo Kloppa i pristup igracima, svaka cast.
Pogledajte samo Kloppa i pristup igracima, svaka cast.

Dobit ovakav bunker svaka cast nece se niko protiv Chelsea lijepo provest, svaka cast momcima odigrali su svim srcem do kraja.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JackRaven7
- Kontakt:
Odlicno!!!!
We go again
We go again
Eh taj Burnley...
Čestitke momcima i Klopu, fenomenalno odrađeno. Kiks drugo poluvrijeme u pojedinim trenucima, kada se bespotrebno dala lopta protivniku.
Čestitke momcima i Klopu, fenomenalno odrađeno. Kiks drugo poluvrijeme u pojedinim trenucima, kada se bespotrebno dala lopta protivniku.
Kocka je bačena
- kumkalesic
- Kontakt:
Ovo večeras je bilo baš dobro odigrano i da nije bilo one pogrešne procjene mislim Lallane kada je trebao praviti faul na sredini terena nad Matićem kod gola protivnika napisao bih i perfektno odrađena utakmica...naravno, i onaj prekršaj Lucasa, al' taj igrač je neka posebna priča
Možda od ove skupine levata Švabo nešto i napravi u konačnici

Možda od ove skupine levata Švabo nešto i napravi u konačnici

Joint_fc
Nije ono Lucas napravio prekršaj.Pogledajte opet.Hazard je hinjski zakačio za Lucasovu nogu i iznudio faul i još žuti karton.
You'll never walk alone.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Auuu odličan rezultat, jako bitna 3 boda na preteškom gostovanju, prekinut nevjerovatan niz Contea kod kuće, odlično za ekipu koja je u usponu za još veće samopouzdanje, nisam očekivao sva 3 boda ali ovo je fenomenalno. S najtežim rasporedom i 4 gostovanja u 5 tekmi, od toga 3 u Londonu, ovo je odlično !!!
Strašan meč su odigrali stoperi Matip i Lovren, sredina WIjnaldum i Henderson desetine oduzetih lopti svaka čast, Lallana pretrčao opet oko 13km fuj.
Ostali svi dobri.
Idemo dalje još jače i hrabrije !

Strašan meč su odigrali stoperi Matip i Lovren, sredina WIjnaldum i Henderson desetine oduzetih lopti svaka čast, Lallana pretrčao opet oko 13km fuj.
Ostali svi dobri.
Idemo dalje još jače i hrabrije !

K'o da gledam kiksat će se već protiv Hulla. 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Lallana je neumoran jbt. Najspreniji nas igrac. Sturidge i Coutinho lipsali nakon 30 minuta 

Samo utakmica po utakmicu.Ovo danas je odlicno izgledalo. Lallana
Preporoden od kako je Klopp dosao

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Svaka čast momcima, posebno Kloppu. Posrao se na Contea markirajući Hazarda i bekove Chelsea. Zgusnuta sredina sa dosta trke i veoma dobrim protokom lopte, vidi se da se radi na čuvanju lopte i još treba da se radi. Henderson počinje da igra iznad svojih mogućnosti
, izuzev onog kiksa kada nije preuzeo Matića od Lallane. Opet kapa dole za onakav gol. Coutinho i Origi moraju uhvatiti formu, Mane odigrao onoliko koliko je trebalo. Sve u svemu 3 boda sa Stamforda, ODLIČNO. Ako kiksamo protiv Hulla sve ovo pada u vodu.

5 times champions of Europe. #YNWA
Ako je, kojim slučajem, propustio potez noći:
20. jubilarni go u 161. utakmici u Premiershipu za Liverpool.
20. jubilarni go u 161. utakmici u Premiershipu za Liverpool.
Kocka je bačena
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Mislim da su naučili i izvukli pouku nakon Burnleya mrtvog, u svaku tekmu ulaziti sa 100% opreza sa istim nabojem i stavom, hladno i sa istim ciljem, ne odstupati od taktike, Klopp je to sve usadio već i ne vjerujem da će biti istih slučajeva.
Samo da dodam mnogo mi je drago zbog Hendersona jer iz tekme u tekmu napreduje nevjerovatno i ofanzivno i defanzivno, vidi se da posebno rade na njemu na treninzima, ali s ovim golom će dobiti još više samopouzdanja baš kad mu treba najviše.
Samo da dodam mnogo mi je drago zbog Hendersona jer iz tekme u tekmu napreduje nevjerovatno i ofanzivno i defanzivno, vidi se da posebno rade na njemu na treninzima, ali s ovim golom će dobiti još više samopouzdanja baš kad mu treba najviše.

Zadnja izmjena: Amsterdam1312, dana/u 16 sep 2016, 23:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta reci za golcinu hendersona... u odlicnoj je formi u zadnje vrijeme i lallana isto.
Odlicna partija i velika pobjeda samo mi je skocio pritisak kad jemlucasa ubacio pri kraju.
Odlicna partija i velika pobjeda samo mi je skocio pritisak kad jemlucasa ubacio pri kraju.
You are someone else I am still right here
Lucas je za srcike definitivno. Mozda neki blazi mozdani. Laka noc Redsi.
5 times champions of Europe. #YNWA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.