FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KrajPrice
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KrajPrice » 29 sep 2014, 09:28

bulbasor je napisao/la:A mozda je bolje da ove godine ne bude nista od titule. Znam da je malo glupo sto govorim ali sa ovakvom ekipom Sarajevo uz malo srece moze u grupnu fazu Evropa lige, dok je Liga prvaka ipak predaleko.
Hajde procitaj sta si napisao, 2 puta se osamari pa razmisli.
Sa kakvom ekipom u grupnu fazu lige europe, sa ekipom koja prima golove od svakoga, sa ekipom koju su mediji napuhali ali na terenu nista, sa ekipom od 10 polovnih, istrosenih igraca, sa ekipom koja nece medju prve 3 zavrsiti, ljudi vam se smiju!!!

Da se niste onoliko puhali na pocetku sezone, govorili dominacija, necete gola primiti, titula sa drugim timom itd...mozda bi se drugacije igraci ponasali, ovako trpite nesposobnost ljudi u klubu koji su doveli katastrofalna pojacanja, svakako bih vas volio vidjeti na tronu, drazi ste mi od ovih prijeretnih velezovaca( svinja, listica) ali tesko sa takvim mentalitetom!

Sportski pozdrav :bih:

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 29 sep 2014, 09:48

KrajPrice je napisao/la:
bulbasor je napisao/la:A mozda je bolje da ove godine ne bude nista od titule. Znam da je malo glupo sto govorim ali sa ovakvom ekipom Sarajevo uz malo srece moze u grupnu fazu Evropa lige, dok je Liga prvaka ipak predaleko.
Hajde procitaj sta si napisao, 2 puta se osamari pa razmisli.
Sa kakvom ekipom u grupnu fazu lige europe, sa ekipom koja prima golove od svakoga, sa ekipom koju su mediji napuhali ali na terenu nista, sa ekipom od 10 polovnih, istrosenih igraca, sa ekipom koja nece medju prve 3 zavrsiti, ljudi vam se smiju!!!

Da se niste onoliko puhali na pocetku sezone, govorili dominacija, necete gola primiti, titula sa drugim timom itd...mozda bi se drugacije igraci ponasali, ovako trpite nesposobnost ljudi u klubu koji su doveli katastrofalna pojacanja, svakako bih vas volio vidjeti na tronu, drazi ste mi od ovih prijeretnih velezovaca( svinja, listica) ali tesko sa takvim mentalitetom!

Sportski pozdrav :bih:

Mi polovni i istroseni...hm....javi se ovdje 02 novembra pa mi reci sta ti polovni i istroseni uradise Masinovodjama na Golubarniku..istim onim Masinovodjama koji na svom bunjistu prime 3 gola OD NAJGORE EKIPE LIGE... a ovi polovni i istroseni ogranice, po tabeli, najbolji tim lige da na svom terenu ima slovom i brojem JEDAN SUT (1) u okvir protivnickog gola...toliko o napuhanosti

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 sep 2014, 10:09

GangEvil je napisao/la:Mi polovni i istroseni...hm....javi se ovdje 02 novembra pa mi reci sta ti polovni i istroseni uradise Masinovodjama na Golubarniku..istim onim Masinovodjama koji na svom bunjistu prime 3 gola OD NAJGORE EKIPE LIGE... a ovi polovni i istroseni ogranice, po tabeli, najbolji tim lige da na svom terenu ima slovom i brojem JEDAN SUT (1) u okvir protivnickog gola...toliko o napuhanosti
Kako stoje stvari, izgleda da će vam 2. novembar spašavati sezonu, eto na šta ste spali. Ja bi svakako bio oprezan sa najavama i prognozama da sam na tvom mjestu, zaslužili ste svaku zezanciju i provokaciju koja vam je upućena, sad to podnesite muški ;)

Mi primamo puno golova, ali evo 5-6 utakmica zaredom zabijamo minimalno jedan više od protivnika. Naš cilj je Evropa.

Kodro može izvući situaciju, ogroman je autoritet, igrači treba da drhte pred njim, a takvog do sad niste imali. Ima još mnogo da se igra, još 2/3 sezone, ali imate preozbiljnog konkurenta u vidu Širokog Brijega i to je vaš najveći problem. Ni neka luda serija od 5-6 pobjeda vam ništa ne garantuje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 29 sep 2014, 10:15

Hajmo sad malo stati na loptu, ne treba se ici ni na kakve treninge, ne zbog igraca nego zbog Mehe. Covjek je dosao sa strane, treba ga pustiti jedan mjesec da se upozna sa ekipom, znaci bez ikakvog pritiska, ne moze covjek funkionisati pod pritiskom. Nasi igraci su psihicke balerine, nije to stranac odgojio nego prosjecni Bosnjo, na argeti i sirnici. Pustiti covjeka da radi.

Hajmo mi malo na Kosevo, sramota je sto 500 dusa dodje da gleda Sarajevo, postjeta na nivou Zvijezde iz Gradacca.
1946

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 29 sep 2014, 10:21

Kodri ce trebati vremena da postavi stvari na svoje mjesto. Na zimskoj pauzi treba se zahvaliti nekolicini igraca.Realno njih 4-5 su tu viska,ne treba ih imenovati,sami ce se prepoznati. Titula je sada daleko,ali mozda je tako i bolje,sad ce bar igrati bez pritiska,mozda pokazu vise...Trebat ce tu i pojacanja,prije svih golman i dobar defanzivni igrac,uz Benku bice to sasvim novi tim!

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 29 sep 2014, 10:26

Virtu4l je napisao/la:
GangEvil je napisao/la:Mi polovni i istroseni...hm....javi se ovdje 02 novembra pa mi reci sta ti polovni i istroseni uradise Masinovodjama na Golubarniku..istim onim Masinovodjama koji na svom bunjistu prime 3 gola OD NAJGORE EKIPE LIGE... a ovi polovni i istroseni ogranice, po tabeli, najbolji tim lige da na svom terenu ima slovom i brojem JEDAN SUT (1) u okvir protivnickog gola...toliko o napuhanosti
Kako stoje stvari, izgleda da će vam 2. novembar spašavati sezonu, eto na šta ste spali. Ja bi svakako bio oprezan sa najavama i prognozama da sam na tvom mjestu, zaslužili ste svaku zezanciju i provokaciju koja vam je upućena, sad to podnesite muški ;)

Mi primamo puno golova, ali evo 5-6 utakmica zaredom zabijamo minimalno jedan više od protivnika. Naš cilj je Evropa.

Kodro može izvući situaciju, ogroman je autoritet, igrači treba da drhte pred njim, a takvog do sad niste imali. Ima još mnogo da se igra, još 2/3 sezone, ali imate preozbiljnog konkurenta u vidu Širokog Brijega i to je vaš najveći problem. Ni neka luda serija od 5-6 pobjeda vam ništa ne garantuje.
Slazem se s tobom za ovih 5-6 utakmica, ali budi realan i reci da na svim tim utakmicama niste imali dovoljno dobrog protivnika da vam napravi veci problem...Ako pobjedite u Banja Luci koji je prvi ozbiljan ispit vani ove godine, onda se moze reci da ste kandidati za sami vrh...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 sep 2014, 11:09

Mi cemo za sedam dana opet " prekucavati ligu" "najbolji smo" " niko nam nista ne moze" "druge ekipe su smijesne naspram nas" itd itd

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 29 sep 2014, 11:37

Siroki je zavrsena epizoda,okrenimo se kupu i da pobjedimo travnik sa sto boljim rezultatom pred revans 22.10. ! ;)
04.10.2009 !!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 29 sep 2014, 11:37

Na osnovu onog sportskog pregleda bolji ste bili od Sirokog Brijega -ruku na srce. Ovako jbg, ode vam Siroki Brijeg na 7 bodova i po svemu sudeci to je za vas nedostizno, jer Siroki Brijeg ove sezone protiv "lakih ekipa" sigurno pobjedjuje u gostima. Vi bi sada morali na svakoj utakmici da idete na pobjedu i da pobjedjujete, da bi mozda mozda stigli Sirokog Brijega.

Kad vam Benko stice pravo igranja? Nista od onog Biblije,Puzigaca je kud i kamo bolji golgeter od njega :mrgreen:

Steta za Uscuplica, odlican kao trener!
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 29 sep 2014, 11:42

@gavrane **** ba one iz listice neka idu ne zanimaju me oni nikako !!! , kakav bilbija nidje veze je on pravo smetalo na terenu, dokle je to doslo da nam je bek najbolji strijelac. :roll: , sto se tice benke iskreno ja ne znam kad ce imat pravo nastupa. :) , dzeno nije imao profi licencu ostaje u omladinskom pogonu i to mu je dobro, nadam se da ce kodro imat autoritet nad igracima jer ako dozvoli da se dzemo ponasa ko sinoc nema ni od kodre nista.
04.10.2009 !!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 29 sep 2014, 11:45

El Trofejo" ce to poslozit vec do prekosutra. Od srijede div se budi. :kafa
Koje srijede, koje godine div se budi evo 10 godina nikako da se probudi da nije crko taj div :urnebes:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 sep 2014, 11:50

Ma prosetacemo se :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 29 sep 2014, 11:56

BLU SKY je napisao/la:El Trofejo" ce to poslozit vec do prekosutra. Od srijede div se budi. :kafa
Koje srijede, koje godine div se budi evo 10 godina nikako da se probudi da nije crko taj div :urnebes:
Pa znas li ti koliko treba divu da se probudi? Jedno 15 trenera i 354 igraca na svim pozicijama i to da se rotira cijellu godinu i po. Evo, do pauze ce se div razbudit, a u pauzi ce osvojit barem neki trofej. Vidjet ces! :tralala:
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 sep 2014, 12:08

Jesu li stigli papiri za Bilbiju , zna li se kada ce zaigrati ?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 29 sep 2014, 12:12

Samo da se citiram od prije koji dan, da vidim hoce li ko odgovoriti:
Amarkony je napisao/la:Je li i za Kodru vazi da mu ide noga ako izgubi od Sirokog, ili ce on imati veci kredit zbog svog imena i sto je tek dosao pa dok se "adaptira"...pa mozda da koju i odigra nerijeseno poslije - hocete li se zadovoljiti sa recimo 5. mjestom u ligi na kraju...

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 29 sep 2014, 12:14

I ovo da citiram
Amarkony je napisao/la:Jedini trener koji bi bio pravi izbor je Musa iz Sirokog. Mislim da covjek nema neku astronomsku platu u Sirokom i da bi prihvatio voditi Sarajevo. Sto se trenerskih kvaliteta tice, odlican takticki,inteligentan covjek i kulturan. Ove koje navodite su samo zvucna fudbalska imena, a ne kvalitetni treneri.

Toronto
Kontakt:

Post Postao/la Toronto » 29 sep 2014, 12:18

Amarkony je napisao/la:I ovo da citiram
Amarkony je napisao/la:Jedini trener koji bi bio pravi izbor je Musa iz Sirokog. Mislim da covjek nema neku astronomsku platu u Sirokom i da bi prihvatio voditi Sarajevo. Sto se trenerskih kvaliteta tice, odlican takticki,inteligentan covjek i kulturan. Ove koje navodite su samo zvucna fudbalska imena, a ne kvalitetni treneri.
ima istine u tome samo koliko je realno da on napusti siroki da vodi sarajevo. sanse su bile nikakve. musa opet ima iskustva, a kakvo iskustvo ima kodro. nikad nikog nije vodio, pokusaj da reprezentaciju vodi, i nesto sto je po spaniji radio je nista ozbiljno. vece iskustvo ima dzeno bez licence od njega. opet navijavi sarajeva misle da se nesto promjenilo zavaravaju same sebe, a za mjesec ce opet biti ista prica, otjeraj ovog otjeraj ono :damn: a na tabeli na 6 mjestu.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 sep 2014, 12:24

nama bosanskim bolesnicima koji pratimo nas fudbal,ni bog dragi nemoze pomoc kao i nasim ocekivanjima i zahtjevima...kodro ima bogato igracko iskustvo,ime,renome.covjek koji za sledecu sezonu za evropu moze da sarajevu dovede igrace iz spanije na pozajmicu i to iz nekoliko klubova..kada ste mogli trpiti djenu koji u pola preskonferencije rovi nos,mozete i mehu kodru.treba covjeku dati vremena,pa nemoze se nista napraviti za par utakmica.siguran sam da zna ko ce dobiti nogu,koga ce dovesti,jer vas covjek prati vec neko vrijeme,upoznat je sa ekipom.
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 29 sep 2014, 12:27

Ne trebaju nam niciji savjeti pogotovo od vas iz tuzle da ne ponavljam sto ;)

Mislim da ce kodro poslozit kockice i da ce krenuti u jednu pobjednicku seriju rezultata !
04.10.2009 !!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 sep 2014, 12:43

sarajlija je napisao/la:Ne trebaju nam niciji savjeti pogotovo od vas iz tuzle da ne ponavljam sto ;)

Mislim da ce kodro poslozit kockice i da ce krenuti u jednu pobjednicku seriju rezultata !
nedajem savjete,nego iznosim svoje misljenje,nemoras ni ponavljati sto,jer sve to stoji,
samo kako god to tebi zvucalo,vise volim kao prvaka trenutno vidjeti sarajevo,ili zeljeznicar,sto je naucna fantastika ove sezone za selju :mrgreen:
nego crnokosuljase,da neponavljam sto,vidjeli smo u mostaru i sirokom sto.pozdrav tebi pasa moj :salut:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: haris004, Laganini1986, zagorski i 32 gosta.