Emir Spahić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Zbogom lažni kapitenu. 
Naravno,vec drugi komentar nas vraca u realnost.Bez Spahica je nasa odbrana i nasa reprezentacija puno slabija.
Nadam se da razlog njegovog oprostaja nije taj sto vise nije mogao trpiti brutalno pljuvanje i da nije odlucio da se vise ne za.ebava sa nezahvalnom b. agrom.
Kako god,veliki gubitak i tuzni dani za sve istinske navijace reprezentacije BiH i za samu reprezentaciju.
Nadam se da razlog njegovog oprostaja nije taj sto vise nije mogao trpiti brutalno pljuvanje i da nije odlucio da se vise ne za.ebava sa nezahvalnom b. agrom.
Kako god,veliki gubitak i tuzni dani za sve istinske navijace reprezentacije BiH i za samu reprezentaciju.
Hvala kapitenu, sve najbolje u zivotu i nastavku karijere

Hvala ti kapitenu za sve, bio si tu kada mnogi nisu, ginuo si kada mnogi nisu. Osim što je bio uvijek tu na terenu, on je uvijek bio tu i van njega, pomogao je mnogo u borbi za druge igrače kao što je Sead Kolašinac.
Još jedan pokazatelj kako je sve laž što je napisano od novinara, mnogih ovdje na forumu. Mogao je bez problema igrati i dalje (igrač koji definitivno ima mjesto među prvih jedanaest u repki), no očigledno da su i njemu dosadila različite nebuloze sa kojima se želi ime i prezime Emir Spahić povezati.
Legenda BiH, hvala još jednom.
Još jedan pokazatelj kako je sve laž što je napisano od novinara, mnogih ovdje na forumu. Mogao je bez problema igrati i dalje (igrač koji definitivno ima mjesto među prvih jedanaest u repki), no očigledno da su i njemu dosadila različite nebuloze sa kojima se želi ime i prezime Emir Spahić povezati.
Neutral je napisao/la:Hvala ti kapitenu za sve, bio si tu kada mnogi nisu, ginuo si kada mnogi nisu. Osim što je bio uvijek tu na terenu, on je uvijek bio tu i van njega, pomogao je mnogo u borbi za druge igrače kao što je Sead Kolašinac.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Nadam se tom "famoznom" Arslanagicu.braco je napisao/la:Znači Bičakčić i Šunjić su novi štoperski par na početku kvalifikacija.
BosnaE
Zbogom spaha i hvala ti za sve sto si ucinio za nasu repku, vrijeme da se kapitenska preda u prave ruke 
04.10.2009 !!
Hvala na svemu Spaha 
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
I da se ustupi mjesto mladima !sarajlija je napisao/la:Zbogom spaha i hvala ti za sve sto si ucinio za nasu repku, vrijeme da se kapitenska preda u prave ruke
Naravno hvala mu za sve.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Hvala kapitenu.
-
MetanorisBack
- Kontakt:
Legendo,kapitenu,kudio sam te poslije Nigerije i Francuske,hvalio i branio nebrojeno više puta,svaka ti čast,poslije Barbareza najveći vođa i najveća ljudina u reprezentaciji.
Ne osvrći se za komentarima pojedinih navijača,jer to su ujedno isti oni ljudi koji lajkaju statuse ekskluzive.ba i sličnih stranica,znači oni koji su nam prosjek iq-a u državi srozali na mizernih 84. Bio si im sve,kriminalac,heroj,kabadahija,kapiten,đubre,i sve je to prolazno,sve se mijenjalo,ali niko nikada nije mogao poreći da si jedan patriota kakav se rijetko rađa,uvijek bolji u reprezentaciji nego u klubu,Emir Spahić !
Ne osvrći se za komentarima pojedinih navijača,jer to su ujedno isti oni ljudi koji lajkaju statuse ekskluzive.ba i sličnih stranica,znači oni koji su nam prosjek iq-a u državi srozali na mizernih 84. Bio si im sve,kriminalac,heroj,kabadahija,kapiten,đubre,i sve je to prolazno,sve se mijenjalo,ali niko nikada nije mogao poreći da si jedan patriota kakav se rijetko rađa,uvijek bolji u reprezentaciji nego u klubu,Emir Spahić !
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Hvala ti kapitenu za sve, bio si tu kada mnogi nisu, ginuo si kada mnogi nisu. Osim što je bio uvijek tu na terenu, on je uvijek bio tu i van njega, pomogao je mnogo u borbi za druge igrače kao što je Sead Kolašinac.
Hvala za sve Spaha. Tek ćemo sad vidjet koje Spaha bio u našom odbrani. Sad smo slabiji za 30% u odbrani.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Upravo.Neutral je napisao/la:Hvala ti kapitenu za sve, bio si tu kada mnogi nisu, ginuo si kada mnogi nisu. Osim što je bio uvijek tu na terenu, on je uvijek bio tu i van njega, pomogao je mnogo u borbi za druge igrače kao što je Sead Kolašinac.
Veliki ljudi vuku velike poteze.Sa nestrpljenjem ocekujem ko je sljedeca meta,ko je iduci kabadahija,ko ce biti predmetom insajderskih ekskluziva.
Sad se rahat mogu prebaciti na Dzeku, jos on nek se oprosti i cilj je postignut.
Zalosni i tuzni smo mi ljudi.
Hvala, Emire! Pravu odluku si donio, neka te po dobrom ljudi pamte. Sretno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Realno ako je ostalo ista ponosa u njemu bilo je ocekivat ovakav scenarij pogotovo Isti dan Sušić ode u Englesku kod Džeke i Bega a Spahić se oprosti od reprezentacije Nista nije slučajno
Hvala i prijatno Kapitenu

Hvala i prijatno Kapitenu
Arsenal All The Way !
-
Chupacabra
- Kontakt:
Hvala na svemu kapitenu! 
- RockyMaivia
- Kontakt:
- DonCorleone
- Kontakt:
Nevjerovatno, nadam se da nije istina. Nemamo mi pola stopera da valja, a kamoli dva koja nam sada trebaju. Boze sacuvaj i sakloni.
Kapitenu, ako je istina, sve najbolje zelim, sa tobom je bilo nekada tesko, a sada ce biti uzasno!
Kapitenu, ako je istina, sve najbolje zelim, sa tobom je bilo nekada tesko, a sada ce biti uzasno!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], General505, s4mke, signalidunapark, Zglavkar i 44 gosta.