Ne bi me čudilo da potroše daleko više nego je planirano kad Real uzme još jednu LP. Izgleda drkaju na SMS-a, 80 miliona.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Igraće Griezmann itekako. Savršen napadač za Valverdea. Tu jedino Dembele može najebat.
Ne bi me čudilo da potroše daleko više nego je planirano kad Real uzme još jednu LP. Izgleda drkaju na SMS-a, 80 miliona.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
niko ga nece dobit za te paremessilla je napisao/la:Ne bi me čudilo da potroše daleko više nego je planirano kad Real uzme još jednu LP. Izgleda drkaju na SMS-a, 80 miliona. :mrgreen:
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Kakav SMS ubleha i koji ce qrac on Barceloni, ako ne dovedu Saula i Griezmanna nek zaborave na LP.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Nije ni Saul neki kreativac. Rakitić na steroidima. Slično je i sa SMS-om.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Za Saula se isplati dati sve ovosezonske veznjake i jos 80 miliona. Toliko je bolji od onoga sto Barca ima.
MES QUE UN CLUB!
Daj nam SMSa. Još jedan dvometras u vezi
------Busquets-----
--SMS----Gomes
Perverzija.
------Busquets-----
--SMS----Gomes
Perverzija.
Ma nije, najslabija mu je ovo sezona otkako je u prvom sastavu.Wandelanoite je napisao/la:Za Saula se isplati dati sve ovosezonske veznjake i jos 80 miliona. Toliko je bolji od onoga sto Barca ima.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Ukoliko i u narednoj sezoni Rakitić bude u prvih 11 otpisi tu sezonu odmah.messilla je napisao/la:Ma nije, najslabija mu je ovo sezona otkako je u prvom sastavu.Wandelanoite je napisao/la:Za Saula se isplati dati sve ovosezonske veznjake i jos 80 miliona. Toliko je bolji od onoga sto Barca ima.
MES QUE UN CLUB!
Otpisao sam ja svakako druže, čim se pojavila informacija da traže profil igrača sličan Paulinhu u vezi. Vezni red teško da će biti bolji, imaš upitnik u vezi Valverdeovog ziheraštva i rotacija, te 'stanjem uma' pojedinih igrača nakon SP-a.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma u biti kriv je sistem pojedinac iznad kluba. Ja cu ovo sada reci Messija je vjerovatno najbolji igrac u klubu svih vremena.Blejzer10 je napisao/la:Koga jos tu ubrajas? Znam da ti i Romario krivite Messija za sve ali na koga jos tu mislis?MrHc je napisao/la:Nije u pitanju jedna utakmica !!!
U pitanju je qrcobolja i zasticenost polarnih Bijelih medvjeda.
Ja ne kontam sto ce Grizman dolazit kad nece igrati.
Da me ne shvatis pogresno, i ja mislim da Messi snosi dobar dio krivice kao 'vođa' tima. Ali bogami nije do Messija a ni do njegovih 5 kilometara kad bek PSGa uzme loptu kod kornera i pretrci citav stadion kroz sredinu terena a ne sretne nikoga.
Ovaj iznad krivi Valverdea za sve, vi Messija. Ibogami ako tako u klubu kontaju isto nas ocekuje iduce godine.
Nesto je trulo u drzavi Danskoj kad dođe K.O. lige prvaka. Messi se sakrio protiv Rome i PSGa, slazem se. ****.
Ali recimo protiv Juventusa je vukao, stvorio 3 zicera ako se ne varam pa na kraju rezultat opet isti. A tad nije bio Valverde na klupi. Sto znaci da je problem mnogo veci od jednog zrtvenog janjeta
Problem je sto je postao vise od kluba i sto dopusta da glupi pigmejci sa juzno americkog kontinenta mu diktiraju zivot.
Evo stavlja mu se to breme da mora nesto osvojiti sa Argentinom koja ga non stop pljuje a frajer da moze u gipsu bi igrao za navedenu. Problem nastane kad tu kurcobolju donese za sobom u Barcu. Prvo licno da se pitam obrijao bi mu ono ruznu bradu a onda bi ga poslao 2 mjeseca na Aljasku daleko od fudbala i oduzeo mu internet i telefon da se resetuje. Jer ovo igranje preko qrca ne vodi nicemu. Mislim ima dosta zutila i svega al' ne trebas biti pametan i vidjeti da je Suarez zasticen ko bijeli polarni medvjed. Samo zato sto im zene medjusobno lizu. Frajer jeste odlicna devetka al' umislio i on veci od kluba. Pa Rakitic isto jebote i kad je u formi i van forme must play. O Valverdeu da ne govorim i prije Rome sam ga pljuvao. Ja ne navijam za Barcu zbog pobjede 1:0 ja navijam za Barcu zbog igre - sistema - indetiteta a to se sve izgubilo.
Evo realno sto ce nam Grizman ?
Hoce li Messi na krilo ? Nece
Hoce li Suarez na klupu ? Nece
Pa sto ce ti onda vrhunski spic nego da grije klupu.
Dovedes Minu ne dajes mu sansu, preplatis Dembelea jer te Real tuko u dvije tekme pa se us.eres, ne znam ja sam se totalno distancirao od ove Barcelone koja ne izaziva strast i zelju u meni za fudbalom.
Kad se samo sjetim : Valdes - Pujol - Pique - Abid - Alves - Busi - Xavi - Iniesta - Messi - Ronaldino - Eto ili ekipa iz tih perioda al' tog profila igraca .....
Sad sve nesto preko qrca ne znaju se ni radovati. Muka njima postalo igrati muka nama postalo gledati.
Nisam za prodaju Mesija al' za promjene u sistemu definitivno. Trenutno Barci treba : kvalitetan iskusan rezervni stoper / Vrhunski desni bek ili kvalitetan iskusan / Organizator igre / Jako krilo / i neki za klupe igrac profila Ozil i sl .... kad vise ne igramo 433
Ne znam sve mi je ovo fuj. Isto da nisu osvojili titulu.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
U kojoj su to ekipi Busquets, Pique i Alves igrali sa Ronaldinhom.MrHc je napisao/la: Kad se samo sjetim : Valdes - Pujol - Pique - Abid - Alves - Busi - Xavi - Iniesta - Messi - Ronaldino - Eto ili ekipa iz tih perioda al' tog profila igraca .....
Sad sve nesto preko qrca ne znaju se ni radovati. Muka njima postalo igrati muka nama postalo gledati.
Ja se sjecam Valdes, Zambrota, Puyol, Milito, Abidal, Yaya, Iniesta, Xavi, Dinho, Eto'o (Henry) Messi.
Xaviju zviždali, Bojan bio igrač sezone
Don't hate what you don't understand.
Naslovnica MD-a: Thiago želi nazad, ali ga Klub ne želi. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nek' vrate Cesca još jednom yebo im on mater kroz mater.
Don't hate what you don't understand.
who disDerdiyok je napisao/la:Ne bi ga prepozno, nema teorije![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Marc Crosas
Priznajem varao sam. Prepoznao sam logo pa pogledao fotke xD
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Iniesta nije trenirao, upitan je za Clasico.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Sta ima veze bude li se diktatoru igralo i guznom mu haveru ovamo moze izaci i 9 iz Barce B.messilla je napisao/la:Iniesta nije trenirao, upitan je za Clasico.
Veznjak, veznjak i samo veznjak.
Griezmann je pozeljan i doci ce, ali dobri veznjaci garant su za kontinuirano uzimanje titula.
Rupa na sredini je velika vec 4 godine. Bezmudih igraca je mnogo. Nema asistencije, nema golova, nema preuzimanja rizika, to ko nije skontao za ove 4 godine, moram da mu kazem da je ili corav ili zaostao u razvoju na neki nacin ybg.
Griezmann je pozeljan i doci ce, ali dobri veznjaci garant su za kontinuirano uzimanje titula.
Rupa na sredini je velika vec 4 godine. Bezmudih igraca je mnogo. Nema asistencije, nema golova, nema preuzimanja rizika, to ko nije skontao za ove 4 godine, moram da mu kazem da je ili corav ili zaostao u razvoju na neki nacin ybg.
27.10.2020
Pa samo neznalice ne vide da je problem u veznoj liniji. Iduće sezone treba gurnuti Coutinha na Iniestino mjesto i dovesti Pjanica umjesto Rakitica. Messi ispred njih i u vrh napada Griezman i Dembele.
-------------Busquets----------
------Pjanic---------Coutinho
------------------Messi-------
-----Dembele--------Griezman
-------------Busquets----------
------Pjanic---------Coutinho
------------------Messi-------
-----Dembele--------Griezman
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.