. .sigurno da je je greška . .solinas je napisao/la:Na kupu izvlacenju...Pretstavnik mozdaTuzlak04 je napisao/la:. . šta ja ovo sad pročita da je Nihad Mujezinović predsjednik Slobode . .
http://www.klix.ba/sport/nogomet/silic- ... /160923045
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
. .sigurno da je je greška . .solinas je napisao/la:Na kupu izvlacenju...Pretstavnik mozdaTuzlak04 je napisao/la:. . šta ja ovo sad pročita da je Nihad Mujezinović predsjednik Slobode . .

merak je napisao/la:Znaci predsjednik je i dalje Husic u ostavci a ne znamo jel uopste dostavio pismenu ostavku Skupstini na razmatranje malo neozbiljno od strane novinara da niko ne zna postaviti to pitanje. Vanredna skupstina iduci mjesec koliko sam skontao gdje za predsjednika moze biti potvrdjen Husic
Utopi nervozu u piviMortus je napisao/la:Hocel svanuti ta subota vise
LEGENDOOOOO !solinas je napisao/la:Ako cujete u prenosu indireeeeeeeeee kompujuteruuuuuuuuuuuuu,nemojte paniciti,to sam samo ja
Mislis da ce se nesto desiti bitno ?Tuzlaado je napisao/la:Još 22 sata do početka utakmice,jedva cekam
De ba Doe,ne supljiraj...pretjerujes,cuj krvi jbt,DoeTz je napisao/la:Bit ce krvi ovdje
Podijelis grupu i ne ocekujes sutke ?solinas je napisao/la:De ba Doe,ne supljiraj...pretjerujes,cuj krvi jbt,DoeTz je napisao/la:Bit ce krvi ovdje
Da nisi ti prozivo Misana protiv Beitara? [emoji14] Ja sam umro od smijeha kad sam gledo snimak.solinas je napisao/la:Ma sta ce se desiti ljudi,navijace se za Slobodu,i eto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.