Ono što ja znam jeste to da bi se Thiago želio vratiti u Barcelonu. Međutim, to zavisi od pristanka Bayerna na prodaju te iznosa kojeg bi Barcelona izdvojila za njegovo dovođenje.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Novinar Guillem Balague (Sky Sports)
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Thiago će biti ogromno pojačanje onih 20ak utakmica koje bude mogao odigrati.
Kakav ba Thiago, nosi staklenog dalje od kluba.Derdiyok je napisao/la:Novinar Guillem Balague (Sky Sports)
Ono što ja znam jeste to da bi se Thiago želio vratiti u Barcelonu. Međutim, to zavisi od pristanka Bayerna na prodaju te iznosa kojeg bi Barcelona izdvojila za njegovo dovođenje.
Ako ce se vec rekonstruisati vezna linija- neka to bude kako treba a ne opet polovicno.
BTW otpisani Digne, Vidal i Gomes za veceras. Posto je ovo relativno nevazna utakmica mozemo zakljuciti da ce ta 3 navedena igraca prva napustiti klub na ljeto.
I zasluzeno.
27.10.2020
Ne moeš promijenit sve, jer se toliko para nema. Thiaga bi potpisao odmah, za bilo kakve pare. Boljeg veznjaka Barcelona trenutno ne može dovest ni priuštit.
Thiago + Griezman + Arthur = Barto direktor svemira.
Thiago + Griezman + Arthur = Barto direktor svemira.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ipak Iniesta.

Dobri stari BBC sa druge strane.

Dobri stari BBC sa druge strane.
#11RM Keylor; Nacho, Varane, Ramos, Marcelo; Modric, Casemiro, Kroos; Bale, Benzema y Cristiano
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Znaci nista od Marcelovog kampovanja u sesnaestercu.
Sviđa mi se sto nema Kovacica. Samo da se Messiju digne, nema ga ko cuvati
Sviđa mi se sto nema Kovacica. Samo da se Messiju digne, nema ga ko cuvati
Sreca pa niko ne prista na opkladu koju sam nudio u februaru, da Dembele nece odigrati vise od 2 velike utakmice u prvih 11do kraja sezone. Odigrao je samo jednu, onu protiv Chelsia. Nadam se da ce onaj Tuhel postati trener PSG-a i da ce insistirati na dovodjenju Dembelea. Nakon svega, izvuci nekih 80m€ za njega, bila bi premija.
Nemojte nas puno
Sreća je tebi, jer si tamo naveo Bilbaa i Sevillu, a upravo je igrao od početka protiv istih.Evander je napisao/la:Sreca pa niko ne prista na opkladu koju sam nudio u februaru, da Dembele nece odigrati vise od 2 velike utakmice u prvih 11do kraja sezone. Odigrao je samo jednu, onu protiv Chelsia.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Večeras smo trebali probati 4-2-3-1 sve sa OSmanom i Kutinjom po stranama, pa nek je bal s muzikom. 
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jbg, da ste ispoštovali Pasillo možda i ne bi. Ovako već moramo.MElloo je napisao/la:Nemojte nas puno
2:2 na kraju
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Prihvatio sam ja, samo što ti nisi skonto. I da, izgubio si tu okladu. Aj sadEvander je napisao/la:Sreca pa niko ne prista na opkladu koju sam nudio u februaru, da Dembele nece odigrati vise od 2 velike utakmice u prvih 11do kraja sezone. Odigrao je samo jednu, onu protiv Chelsia. Nadam se da ce onaj Tuhel postati trener PSG-a i da ce insistirati na dovodjenju Dembelea. Nakon svega, izvuci nekih 80m€ za njega, bila bi premija.
Gledaj Mella što nas pokušava pehirat 
daj ba bbc igraBlejzer10 je napisao/la:Gledaj Mella što nas pokušava pehirat
Pa Benzema ostaje za polufinala dogodine, šta je tu nejasno 
Bio bi zadovoljan jedino sa razbijanjem u smislu petarde ili bar 4 gola razlike. Nije realno, ali i pobjeda od jednog, dva gola razlike biće meh, ovi nisu zapeli, bilo lako bla bla.
Realno, najnebitniji Clasico u zadnjih 10 godina.
- branimir85
- Kontakt:
volio bi da im malo u kosti uđemo da ih spremimo za finale 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Hocemo psovati Valverdea ako izgube? 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
A tek ako pobjedimomessilla je napisao/la:Hocemo psovati Valverdea ako izgube?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.