Ahahahah nmg vise da kriju svoje pravo lice

Ahahahah nmg vise da kriju svoje pravo lice
uzivacemo kao sto i vico uziva.lagano vas izjedati iznutraHantraga je napisao/la: ↑22 sep 2021, 19:09Lahko ćemo za babu, problem su kćerke, sestre, nane, genocidaši. Vaša pogana posla i ništa drugo. Ali to je to, sve i jedan četnik, sve i jedno ****. TraktoristiSmijemo li reći da nije bilo genocida, a đikane? Ni na forumu ne ide, a kamol pod pravim imenom
Hajmo lijepo ponavljati: Mi Srbi smo genocidan narod.
Uživajte u prelijepoj državi Bosni i Hercegovini i maštajte o "dio Srbije", a Boga mi ćete na granični prijelaz u Rači, Šepaku, Karakaju ili Uvcu![]()
Prije uživanja u školu. Poslije tačke ide razmak i veliko slovo.jubitubi je napisao/la: ↑22 sep 2021, 19:13uzivacemo kao sto i vico uziva.lagano vas izjedati iznutraHantraga je napisao/la: ↑22 sep 2021, 19:09Lahko ćemo za babu, problem su kćerke, sestre, nane, genocidaši. Vaša pogana posla i ništa drugo. Ali to je to, sve i jedan četnik, sve i jedno ****. TraktoristiSmijemo li reći da nije bilo genocida, a đikane? Ni na forumu ne ide, a kamol pod pravim imenom
Hajmo lijepo ponavljati: Mi Srbi smo genocidan narod.
Uživajte u prelijepoj državi Bosni i Hercegovini i maštajte o "dio Srbije", a Boga mi ćete na granični prijelaz u Rači, Šepaku, Karakaju ili Uvcu![]()
![]()
Vico sutra gost u "Garaza - Specijal".
Sta im je vranjes uradio ljudi dobili PTSPHantraga je napisao/la: ↑22 sep 2021, 19:16Ma zna se njihovo pravo lice svakako, samo oni kontaju da nekog uspjevaju zavaratiNakon 90-ih, niko u regiji ih ne može očima, Hrvati im ne daju prismrditi, Albanci im ga zabijaju kad god stignu, Crnogorci albanskim stopama, a Bošnjaci (Turci) ih jebu i ne daju im nezavisnost i ne daju im da kmeče kako nije bio genocid i da školama daju imena po Radovanu i Ratku. **** ga, teška dijagnoza
Ali najjače kad oni misle da nekoga izjedajuHoćete nas zajebati, strašno
Uđeš u RS i vidiš da je Golf dvojka i dalje najzastupljenije auto, ali ono još misli da nekoga izjeda i zajebaje
Kad god odem vani i vratim se sjeban koliko su drugi odmakli u svemu od nas, bacim jedan đir do RS da napunim baterije i skontam kako živim u Švicarskoj naspram đikana na par kilometara od mene
![]()
Alipasino je napisao/la: ↑22 sep 2021, 17:12Sta bi ko diro.Kad se Zelji uzimala titula tisu misu svi ste se ismijavali penalu za Zrinjski.Pustite snimke sa utakmice Zeljo - Olimpik pa da vidite sta je harakiri od sudije uradio.Boga molite da se ugasimo a mi bez marke opet se borimo i nedamo klub.Punimo stadion dok drugi nemaju ni milju na istom.Borite se jer niko drugi za vas nece kit...mrdnut.
Njima na obraz
Admine sve ti yebem ako ovaj maymun ne dobije trajni ban
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.