Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tacno! Nastavi daljeHare_BvB je napisao/la:Bruno Labbadia - nedavno su to spominjali Bajcetic i Milinkovic na ES2.
nemoj tako, nas je pa ga moramo malo zakivati u zvijezdeazTer je napisao/la:ne bih baš rekao da je ibišević vanserijski napadač, niti da je štutgart prosječan tim.
meni boga mi prvo falcao na pamet paoazTer je napisao/la:ma sve to stoji prijatelju, ibišević je odličan napadač, ali loše si definisao pitanjekad si rekao vanserijski napadač, meni su misli otišle na kavanija, suareza, ibrahimovića... ali nije bilo moguće da su oni u pitanju.
![]()
ništa, furajmo dalje.
Cautinho je napisao/la:Sigurno ste vidjeli na facebooku razne sportske,nogometne kvizove,gdje stranice objavljuju pitanja,i najbrži točan odgovor u komentarima dobiju bodove,pa nakon 10-20 pitanja kada se sve izračuna,pobjednici dobiju neku vrstu nagrade preko stranice,reklama,slika na profilnoj,naslovnoj,sta god.
Pa eto,htio sam da se probam skupiti sa forumašima koji su voljni da napravimo takvu jednu stranicu i skupimo fb korisnike pa vodimo kvizove....
Tko je zainteresiran?
čovjek s mog avataraCautinho je napisao/la:Evo jedno pitanje bezveze samo da započnemo temu:
Najbolji strijelci SP-a u povijesti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.