Hajde,evo proslo 4 minute,tebe nemaEmir ZENICA je napisao/la:Radi server ba ...evo za 3 minute
eu 2
soba i pass : pobeda
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Visca el Barça ! Mes que un club !
Desimale hoćemo ja i ti jednu prije nego što se odem kupat 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
ocel neko ba ... ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Boateng_27
- Kontakt:
Hocel taj patch ??
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- Emir ZENICA
- Kontakt:
hocel ko pesa ? 
Volim te Celik ! ! !
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Emir ZENICA je napisao/la:hocel ko pesa ?
ne smije niko ?
Volim te Celik ! ! !
- samir_tm87
- Kontakt:
Emir ZENICA je napisao/la:Emir ZENICA je napisao/la:hocel ko pesa ?
ne smije niko ?
smije vazda
- Emir ZENICA
- Kontakt:
cekam 2 dana da se neko javi..ajde kreiraj da ti ocitam bukvicu 
Volim te Celik ! ! !
- samir_tm87
- Kontakt:
Emir ZENICA je napisao/la:cekam 2 dana da se neko javi..ajde kreiraj da ti ocitam bukvicu
eu2
samir tm87 room
pw: 1
- majestic24
- Kontakt:
Ja odustajem od lige jer kako stvari stoje nema nista od nje
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Emir ZENICA
- Kontakt:
biti ce liga ba polako..makar igrali sa starim ...majestic24 je napisao/la:Ja odustajem od lige jer kako stvari stoje nema nista od nje
Volim te Celik ! ! !
sta je sa forumom gdje god da odem pise mi ovo
Information - Server is Online - Forum is under maintenance
We are performing technical measures to the forum. However, you still can Login and Connect to the Server for playing. Any post can be read, complaints cannot be submited. Please, play fairly and enjoy with your mates. Login as usual and Connect to the server as usual. Everything but the forum is working.
Hope to give you good news soon.
PES6J Administration
kako vi igrate :S ?????????????
Information - Server is Online - Forum is under maintenance
We are performing technical measures to the forum. However, you still can Login and Connect to the Server for playing. Any post can be read, complaints cannot be submited. Please, play fairly and enjoy with your mates. Login as usual and Connect to the server as usual. Everything but the forum is working.
Hope to give you good news soon.
PES6J Administration
kako vi igrate :S ?????????????
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kad pocinje liga? na koji patch se igra?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
smijel ikooooooooooooo
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
"finally i have finished the work
im waiting for the approvation of pes6j staff then we will release the patch!"ovo je status na facebook stranici pes6j.net i postavljen je 28.09 u 22:47
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
ustimosam pes smijel se ko suociti sa porazom
haha
Već od dvojice čujem da će tek ovaj "Deemaz 7.0" patch izaći oko nove godine dok kompletiraju sve transfere. To stvarno ne bi imalo smisla čekati onda. Valja tražiti alternativu odmah.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
stari peach sta faliToxicity je napisao/la:Već od dvojice čujem da će tek ovaj "Deemaz 7.0" patch izaći oko nove godine dok kompletiraju sve transfere. To stvarno ne bi imalo smisla čekati onda. Valja tražiti alternativu odmah.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
fali dosta toga jer mene je zapao wolfsburg koji je u prosloj sezoni bio kanta za nabijanja i jeli treba da se mucim sa njima a klubovi za ovu sezonu PES6 lige birani su na osnovu ljetnih transferaLham_ je napisao/la:stari peach sta faliToxicity je napisao/la:Već od dvojice čujem da će tek ovaj "Deemaz 7.0" patch izaći oko nove godine dok kompletiraju sve transfere. To stvarno ne bi imalo smisla čekati onda. Valja tražiti alternativu odmah.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja nemam nikakvih informacija sto se tice ovog patcha, sve je totalno neorganizovano
.
Drugi nacin igranja bi bio preko Fiveservera, morali bi ponovo mjenjati hosts file, ali samo neznam preko kojeg patcha se igra, navodno preko Shollyma
Drugi nacin igranja bi bio preko Fiveservera, morali bi ponovo mjenjati hosts file, ali samo neznam preko kojeg patcha se igra, navodno preko Shollyma
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.