Morao je onaj zicer zabiti, ali na kraju solidna tekma, kakvih je znao odigrati zadnjih godina na Campu
Semedo, Rakitić, Paulinho

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Busquets loš, Coutinho kao da nije ni igrao. Moraš imati i Busquetsa i Rakitića na nivou da bi mogao parirati Modriću i Kroosu.leorey je napisao/la:Kako ? Zasto ?
Da. 2015 u oktobru zadnji put bilo nas 5 vs 3 u sredini i pomeli smo ih 0-4 na Bernabeu.messilla je napisao/la:Busquets loš, Coutinho kao da nije ni igrao. Moraš imati i Busquetsa i Rakitića na nivou da bi mogao parirati Modriću i Kroosu.leorey je napisao/la:Kako ? Zasto ?
Mislim da je ovo jedina sezona koja je osvojena sa 10 igrača formacijom 432... Ona pozicija gdje je večeras igrao Coutihno, na njoj se izredalo bar 7 igrača i nijedan se tu nije snašao.. Klupa nije ni postojalaBlejzer10 je napisao/la:Koliko samo zavarava ova sezona to nisu istine. Ozbiljan remont na ljeto inače će opet biti osvajanje kupa dogodine, a ne tripleta
Ma nema šanse, ne može igrati 433. Suarez, Messi, Griezmann i Coutinho su ti sigurni u prvoj postavi i ne možeš nikako implementirati 433. Ne fura on džaba ovu 442 sa duplim pivotom od januara kad su i krenule one priče u vezi Griezmanna.Lillard je napisao/la:a ne vidim li 4-3-3 u prvoj utakmici sezone, to je to od mene.
Zasto bi ga dirao, jedan od najboljih na terenu, jer ga vas par forumasa ne voli?Lillard je napisao/la:Ma glupa priča svakako, onaj Ronalda izvadi na poluvremenu, ovaj ne smije Suareza dirnut, kamoli nešto drugo.
Govorim općenito. Igra svaku božju utakmicu.Evander je napisao/la:Zasto bi ga dirao, jedan od najboljih na terenu, jer ga vas par forumasa ne voli?Lillard je napisao/la:Ma glupa priča svakako, onaj Ronalda izvadi na poluvremenu, ovaj ne smije Suareza dirnut, kamoli nešto drugo.
I ja mislim da se ide na dva pivota, prošlo kolo kad je Iniesta odmarao se probalo to.. A večeras je indikativno bilo da je Dembele ostao na klupi, ne vjeruje mu dovoljno, iako je bilo previše prostora.. Griezmann ako dođe igraće prije njega, jer EV ne vjeruje nešto posebno mlađim igračimamessilla je napisao/la:Ma nema šanse, ne može igrati 433. Suarez, Messi, Griezmann i Coutinho su ti sigurni u prvoj postavi i ne možeš nikako implementirati 433. Ne fura on džaba ovu 442 sa duplim pivotom od januara kad su i krenule one priče u vezi Griezmanna.Lillard je napisao/la:a ne vidim li 4-3-3 u prvoj utakmici sezone, to je to od mene.
Samo mi je dilema da li će Griezmanna zavaliti desno ili će biti u paru sa Suarezom. Prije da će biti ovo prvo.
Kako bi ti rasporedio Griezmanna, Messija, Suareza i Coutinha?xaviesta je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.