Daj ba pomozi ti, nespretan sam ja za te stvari...VolimTz je napisao/la:Potrazi rjesenje na google.Nimla_RZ je napisao/la:Instalir'o sam Call of Duty Black Ops i kad ulazim u igru samo mi crno stoji, šta da radim?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Daj ba pomozi ti, nespretan sam ja za te stvari...VolimTz je napisao/la:Potrazi rjesenje na google.Nimla_RZ je napisao/la:Instalir'o sam Call of Duty Black Ops i kad ulazim u igru samo mi crno stoji, šta da radim?
Omg,pa moras alteriw skinutNimla_RZ je napisao/la:E instalis'o sam Call of Duty: Modern Warfare 2
I uđem, sve normala, kad odjednom izbaci Error: IWNET_INVALIDVERSION
Tako nešto... Svakih 10 sekundi mi to izbaci, ne izlazi iz igre... Znal neko do čega je?!
Evo naštim'o sam samo da mi CoD MW2 radi samo kad isključim internet![]()
Čim upalim odma' mi se u igrici pojavljuje ovo IWNET_INVALIDVERSION
Kad sam updateovo to, nisam mog'o nikako ući u igricu
A omg što mi nisi ranije rek'okarameldar je napisao/la:Omg,pa moras alteriw skinutNimla_RZ je napisao/la:E instalis'o sam Call of Duty: Modern Warfare 2
Tako nešto... Svakih 10 sekundi mi to izbaci, ne izlazi iz igre... Znal neko do čega je?!
Kad sam updateovo to, nisam mog'o nikako ući u igricu
Moras imat acc na steamu i kupljenu igru,a kosta negdje oko 50 dolara,ili mozes skinut alterops,ali moras imat acc na alteriw forumu duze od 6 mjeseci i 25 postova,tako da nista od te opcijeNimla_RZ je napisao/la:A omg što mi nisi ranije rek'okarameldar je napisao/la:Omg,pa moras alteriw skinutNimla_RZ je napisao/la:E instalis'o sam Call of Duty: Modern Warfare 2
Kad sam updateovo to, nisam mog'o nikako ući u igricuGotovo sad, hoću sad ovaj Black Ops igrat... Pomozi u vezi njega...
Ma jel ti to za Modern Warfare 2 ili Black Ops?karameldar je napisao/la:Moras imat acc na steamu i kupljenu igru,a kosta negdje oko 50 dolara,ili mozes skinut alterops,ali moras imat acc na alteriw forumu duze od 6 mjeseci i 25 postova,tako da nista od te opcijeNimla_RZ je napisao/la:A omg što mi nisi ranije rek'okarameldar je napisao/la: Omg,pa moras alteriw skinutGotovo sad, hoću sad ovaj Black Ops igrat... Pomozi u vezi njega...
Za Black Ops govorim. Vidim da si novi u ovome,pa da ti kazem Black Ops i MW2 nisu nesto,drzi se CoD 2 i CoD 4Nimla_RZ je napisao/la: Ma jel ti to za Modern Warfare 2 ili Black Ops?Yebeš Modern Warfare 2 sad
GunnerS je napisao/la:Eh, neko mi treba da mi kaže kod za aktivaciju starcrafta ili crack da mogu igrat skirmish... Imam isntaliranu igricu al samo mogu igrat campagin
Hajde bolan, evo ovaj PES 12... Kaj da dimra?VolimTz je napisao/la:@Nimla_RZ
Care skontaj se, malo se saberi. I onda odluci šta želiš da igraš. A vidim ti neki baksuz ništa ti ne može pokrenuti taj računar.